جمعه 9 آذر 1403

منش رزمندگان دفاع مقدس «جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم» بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
منش رزمندگان دفاع مقدس «جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم» بود

آیت الله مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: اولین منش رزمندگان در دوران دفاع مقدس این بود که به شدت با جامعه کفر سر ناسازگاری داشتند و «جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم» شعار اصلی رزمندگان و حاضران در میدان دفاع مقدس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، آیت الله سید محمدکاظم مدرسی صبح چهارشنبه در همایش تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از نکات ارزشمندی که باید از دوران دفاع مقدس پیوسته در ذهن ما باشد، سبک زندگی رزمندگان در آن دوران است و اگر بخواهیم سبک زندگی آنها از اعم از شهدا و ایثارگران را تبیین کنیم، باید بگوییم که این سبک زندگی، برگرفته از قرآن است.

وی عنوان کرد: سبک زندگی رزمندگان، شهدا و ایثارگران، برگرفته از مستندترین و عالمانه ترین کلامی است که کلام الهی نامیده می شود که آن هم آیه آخر سوره فتح است.

مدرسی ادامه داد: اولین منش رزمندگان در دوران دفاع مقدس این بود که به شدت با جامعه کفر سر ناسازگاری داشتند و «جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم» شعار اصلی رزمندگان و حاضران در میدان دفاع مقدس است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد عنوان کرد: رزمندگان با جامعه غرب سر ناسازگاری دارند زیرا منش غرب این است که ما باشیم، دیگران نباشند، ما در آسایش و امنیت باشیم و دیگران نباشند ما استقلال داشته باشیم و روی پای خود بایستیم و دیگران استقلال و امنیت نداشته باشند.

مدرسی با بیان اینکه شعار استکبار جهانی بر پایه خودخواهی است و چنین شعار و منشی را نه اسلام و نه هیچ انسان آزاده ای نمی پذیرد، تصریح کرد: ما با غرب دشمنی نداریم بلکه با فرهنگ و منش آنها مشکل و سر ناسازگاری داریم.

وی ادامه داد: امروز فشار جهان غرب بر ایران به خاطر انرژی هسته ای نیز از همین مرام و مسلک آنها برگرفته شده زیرا آنها علوم روز دنیا، انرژی هسته ای و تجهیزات دفاعی را تنها برای خود می خواهند.

مدرسی تصریح کرد: انسان آزاده نمی تواند بپذیرد که دیگران بر او تحمیل کنند و فلسفه حضور رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس نیز از بین بردن چنین فرهنگی بود.

امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: آنها حتی به فرهنگ ایثار ما نیز چشم دارند و چون خودشان چنین فرهنگی ندارند، می خواهند آن را از ما نیز سلب کنند.

انتهای پیام /