منطقه ویژه اقتصادی شاهرود وعده ای که در حد وعده ماند
رئیس جمهور که در سال 97 به استان سمنان سفر کرده بود در سفر استانی خود به شهرستان شاهرود وعده ایجاد منطقه ویژه اقتصادی را به مردم داد اما از آن زمان تاکنون هیچ اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، اساس دولت تدبیر و امید دادن وعده های بی پایه و اساس و پوچ به مردم است، که تنها با هدف، گرفتن رای مردمی و نشستن برمنسب قدرت بوده است.
وعده های اقتصادی و انتخاباتی از گرفتن کلید تدبیر جلوی دوربین و شوی تبلیغاتی تا وعده حل مشکلات در 100روزکه این ها تنها بخشی از دروغ های دولت در سالهای گذشته بود که تنها دستاورد دولت در کارنامه 8 ساله اش است.
به گفته روحانی، برنامههای گشایش اقتصادی وسیعی از سوی دولت تدبیر و امید طراحی شده که با اجرای آنها میتوان کشور را به سرعت از بحران موجود خارج کرد.
اما وعده های حسن روحانی در کوله بار سفرهای استانی اش هم به چشم می خورد طوری که با مروری ساده بروعده ای استانی او به پوچ و بی پایه بودن انها می توان پی برد.
روحانی در جمع مردم خوزستان گفته بود که باید برای جوانان کشور اشتغال ایجاد کنیم و یا به ساروی ها وعده داده بود که فقر مطلق تا پایان دولت دوازدهم تمام شود.
وی همچنین در جمع مردم همدان نیز وعده داده بود که اگر این ملت در مذاکرات پیروز شود، آن وقت در سفره تان نانی را خواهید خورد که حاصل دستپخت کشاورز ایرانی است.
او در سمنان و در میان مردم شاهرود هم وعده ایجاد فرودگاه بین المللی و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی داده بود که تنها درحد وعده های روی کاغذ باقی ماند و مردم شاهرود همچنان دارای بالاترین درصد فقر و بیکاری در استان هستند.
این در حالی است که سیدحسن حسینی شاهرودی نماینده سابق مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی نیز در سال 98 این چنین گفته بود: از 86 منطقه ویژه اقتصادی پیشنهاد شده به مجلس شورای اسلامی، چهار مورد مصوب شد که یکی از آن ها متعلق به شهرستان شاهرود است که این مصوبه در صحن علنی مجلس تایید شده و به شورای نگهبان ارسال شده و پس از تایید آن شورا اجرا خواهد شد.
اما پس از گذشت 3 سال از سفر روحانی به شاهرود بعضی از سایت ها و رسانه های طرفدار دولت عدم تحقق این وعده ها را مجدد پیش می کشند و با ایجاد جو روانی برعلیه مجلس یازدهم آن را مانع بزرگ برسر راه تحقق این وعده ها نشان می دهند.
هیچ سندی مبنی بر تصویب ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در مجلس وجود ندارد
علی اصغر خانی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار مرآت درخصوص شفافیت سازی واقعیت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شاهرود و ایجاد بندر خشک گفت: در دوران نمایندگی بنده در مجلس هیچ سند و مدرکی مبنی برتصویب منطقه ایی تحت عنوان بندر خشک و یا منطقه ویژه اقتصادی وجود ندارد و افراد مدعی اگر مدرکی دال بر تصویب ایجاد بندر خشکی دارند، بنده استقبال می کنم.
وی در ادامه افزود: در سال93 معاونت توسعه و مدیریت معاونت راه و شهرسازی یکسری مناطق به عنوان کاندید ایجاد توسعه منطقه خشک مانند سیستان و بلوچستان، منطقه آپرین تهران و فرودگاه امام خمینی و اصفهان و یزد در نظر گرفت، که شاهرود هم جزء این مناطق بوده است، اما تنها در دوره قبل مجلس در صحن مجلس صحبت هایی در مورد آن شده بود وهیچ گاه به تصویب نهایی نرسید و هیچ اقدامات اجرایی برروی آن صورت نگرفت.
این عضو خانه ملت در پایان افزود: وعده هایی مانند ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، فرود گاه بین المللی و ایجاد بندر خشک در شاهرود تنها یک وعده بی پایه و اساس و غیرکارشناسی و در حد تبلیغات سیاسی و برای بازار گرمی است و هیچ جایگاه منطقی و کارشناسی ندارد.
گلایه ما از مسئولین استانی محروم ماندن شاهرود است
حجت الاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود در گفتگو با مرآت با اشاره به ظرفیت های شهرستان شاهرود مانند موقعیت جغرافیایی مناسب در شمال شرق کشور، برخورداری از فرودگاه با قابلیت مرز هوایی و دسترسی به راه آهن سراسری را از قابلیت های بارز این شهرستان برای ایجاد این منطقه ویژه ی اقتصادی دانست و گفت: شهرستان شاهرود بزرگترین شهرستان استان سمنان است و با توجه به ظرفیت های آن این موضوع می تواند تحولی در زمینه ایجاد اشتغال در شهرستان شاهرود و شهرهای اطراف ایجاد کند و ما امیدوار هستیم پیگیری هایی در این زمینه صورت گیرد تا این موضوع محقق شود.
امینی در ادامه افزود: ایجاد این منطقه توسط نماینده قبلی شاهرود و میامی تا مراحلی پیشروی داشته است و امیدوار هستیم با پیگری مجدد کارشناسان و مسئولان استانی و همچنین نماینده فعلی شاهرود این مهم محقق شود.
امام جمعه شاهرود در پایان خاطرنشان کرد: گلایه ما از مسئولان استانی این است که باتوجه به ظرفیت جمعیتی و زیر ساختی شاهرود اگر امکان ایجاد منطقه ویژه اقتصادی وجود ندارد می توان معادل آن یا چیزی شبیه به آن را برای مردم محروم شاهرود و میامی ایجاد کرد و اگر پیگیری مناسبی در این زمینه صورت گیرد بنده مطمئن هستم این اتفاق خواهد افتاد.
اما آنچه که از شواهد و قرائن مشخص است آن است که شهرستان شاهرود با وجود برخورداری از ظرفیت های ویژه کشاورزی و اقتصادی همچنان دارایی بیشترین آماربیکاری در شرق استان است که نیازمند توجه ویژه مسئولان است تا با پیگیرهای خود برای رشد و توسعه شرق استان اقداماتی را انجام دهند و با وعده های غیرکارشناسی عوام فریبانه آنها را دلخوش نکنند.
انتهای پیام /