مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
مهر نوشت: محمد ثقفی یکی از کارگردانان مستند «رازهای جماران» گفت: یکی از نکات جذابی که در مستند به آن پرداختهایم ماجرای اختلافنظرهای حضرت امام (ره) و همسرشان است. در یک مورد همسر امام (ره) به آقای بنیصدر رأی میدهد و امام (ره) هم هیچ دخالتی در این جریان نمیکند.
فارس نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مرحوم دعایی ارتباطات وثیقی با اصحاب فرهنگ و هنر و همچنین سیاسیون کشور داشت و با همه جناح ها، گروه ها و شخصیت ها ارتباط دوستانه و برادرانه ای داشت و تلاش می کرد تا وحدت و انسجام حاصل شود.
ایسنا نوشت: عضو هیات رییسه مجلس خبرگان گفت: طاغوت در پی دینزدایی بود و "جوجه مارکسیسم" های آن زمان دین را افیون میدانستند و مردم با احیای دین نشان دادند، دین مایهی حیات جامعه است و کشور در زمان انقلاب نور به استقلال کامل رسید.
ایلنا نوشت: آذر منصوری
جماران سال 99 نوشت: در سال های تبعید امام به نجف، یکی از افرادی که از این حضور بهره ها برد، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود دعایی بود که از تلاش خود برای تایید سازمان مجاهدین خلق (منافقان) به وسیله امام و نپذیرفتن ایشان و سرانجام قهرش با امام نقل خاطره کرده است.
ایسنا نوشت: نخستین قوه مقننه ایران بعد از صدور فرمان مشروطه توسط مظفرالدین شاه در سال 1285 تاسیس شد و نام «مجلس شورای ملی» به خود گرفت. این نام تا پایان دوره سلطنت محمدرضا شاه بر این قوه ماند اما چه کسی و چرا در نظام جدید سیاسی ایران نام این مجلس را به «مجلس شورای اسلامی» تغییر داد؟
یک استوار مأمور توپ که دست چپش را از وسط بازو از دست داده بود دیدیم. آنقدر سلام و تشکر و شکر کرد که خجالت کشیدیم. خوشحال بود که بیش از 150 گلوله به متجاوزان عراقی پیش آمده تا سوسنگرد انداخته
تهران - ایرنا - مهندس محمد توسلی از مبارزان زمان شاه، خاطرهای از مبارزه خود و دوستانش علیه رژیم پهلوی نقل میکند که در پی میآید.
تهران - ایرنا - جدال بین انقلابیونی نظیر آیت الله صادق خلخالی با اعضای حزب نهضت آزادی و ملیگرایان از اتفاقات خواندنی ماهها و سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی است. یکی از این مجادلات، سخنان صادق خلخالی درباره عباس امیرانتظام سخنگوی دولت موقت است.
تغییرات سیاسی یا فکری چهره های سرشناس در جمهوری اسلامی از موضوعات جالب توجهی است که هر چند ظرفیت زیادی برای بهره برداری های سیاسی دارد اما نباید ماهیت آن را فقط با رانش های سیاسی توضیح داد بلکه باید آن را از لحاظ فکری تبیین کرد. نوشتار پیش رو با هدف دامن زدن به بحث در این باره و فتح باب منتشر می شود. تحریریه الف مشتاقانه آماده انتشار نقدهای عالمانه یا تبیین های مستقل از این نوشته درباره...
ایسنا نوشت: امروز سوم اردیبهشت ماه چهل و سومین سالروز ترور سپهبد محمدولیالله قرنی در سال 1358 است.
تهران - ایرنا - من با آقا روح الله خمینی خیلی مربوط و مانوس بودم. ایشان خیلی اهل شعر و ادبیات بودند. گاهی وقت ها شعر می سرودند و می خواندند. بنده شعر شعرا خصوصا ملک الشعرای بهار را که ایشان خیلی خوششان می آمد می خواندم. ایشان مثنوی معنوی هم می خواندند و خیلی به آن احاطه داشتند.
امیر سرتیپ خلبان محمد عتیقهچی ازجمله خلبانان شکاری نیروی هوایی است که در پاکستان آموزش دید و میگوید آموزش پرواز در پاکستان از نظر عملی بهتر از آمریکا بوده است.
جریان لیبرال در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه هم خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند.
جریان لیبرال در ایران که پیش از سرنگونی رژیم پهلوی در پی حفظ سلطنت بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه هم خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند.