مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
مهر نوشت: شهید چمران از معدود شخصیتهایی است که همه جناحهای سیاسی، از ملی مذهبی تا اصولگرا و اصلاحطلب و دیگران، درباره او سخن گفته و هریک روایت خود را دقیقتر و کاملتر میداند.
مصطفی چمران، یک مبارز موحد و مکتبی بود که با نگاه بلند و بصیر خود هرگز محدود به زمان و مکان نشد و زندگی مرفه در غرب و لذت منصب دانشمندی او را ازمسیر حق و جهاد فی سبیلالله بازنداشت.
اعضای ارشد جنبش امل لبنان میگویند انسانمحوریِ امام صدر و چمران برخاسته از متنِ دین است. به بیان دیگر، در اندیشه دینیِ آنان انسان و کرامت انسانی تبلوری چشمگیر دارد.
دکتر چمران میگفت: میخواهم به عالم اسلام خدمت کنم و مقدمات یک خدمتی برای من فراهم شده است. به همین خاطر به لبنان میروم، توجیهش این بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مصطفی چمران در سال 1310 در تهران متولد شد. وی تحصیلات خود را در دانشگاه تهران به پایان برد و برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و در آمریکا موفق به اخذ مدرک دکترای فیزیک پلاسما شد. سپس برای گذراندن آموزشهای نظامی به مصر و بعدازآن به لبنان رفت و به همراه امام موسی صدر، در تشکیل جنبش امل نقش مؤثری ایفا کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، چمران به ایران...
30 خرداد سال 1330 خلع ید انگلستان از نفت ایران آغاز و اعلامیهای از طرف هیئت مدیره موقت و فرماندار نظامی آبادان ابلاغ شد و پرچم ایران به اهتزاز درآمد و تابلوی شرکت ملی نفت ایران بر ساختمان اداری خرمشهر و آبادان نصب شد.
من از اتاق بیمارستان بیرون آمدم و پشت درب اتاق قدم میزدم که نمیدانم آقا چه مطلبی به دکتر چمران گفت که صدای قهقههاش بلند شد!
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، شهید مصطفی چمران در سال 1310 در تهران متولد شد. وی تحصیلات خود را در دانشگاه تهران به پایان برد و برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و در آمریکا موفق به اخذ مدرک دکترای فیزیک پلاسما شد. سپس برای گذراندن آموزشهای نظامی به مصر و بعدازآن به لبنان رفت و به همراه امام موسی صدر، در تشکیل جنبش امل نقش مؤثری...
من از اتاق بیمارستان بیرون آمدم و پشت درب اتاق قدم میزدم که نمیدانم آقا چه مطلبی به دکتر چمران گفت که صدای قهقههاش بلند شد!
مقال پی آمده، پژوهشی است معطوف به یک نوشتار تحریف آلود که در سالروز رحلت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، در فضای مجازی پخش شد.
امروز بیش از هر زمانی جامعه ما به شخصیت های همانند دعایی، نیاز دارد، کسانی که بین جناح ها و جریانهای سیاسی حلقه اتصال باشند و بر مطالبات مشترک ملی تاکید بورزند، بتوانند دل آدم های رمیده را به دست بیاورند و برای جریانات مختلف تکیه گاه باشند.
مدیرمسئولی یکی از قدیمیترین روزنامههای ایران آن هم به مدت 42 سال شاید برجستهترین و آشناترین عنوان سیدمحمود دعایی باشد اما دعایی فقط همین نبود و باید فراتر از یک روحانی روزنامهنگار یا مبارز پیشکسوت انقلابی به او نگاه کرد.
ایسنا نوشت: مدیرمسئولی یکی از قدیمیترین روزنامههای ایران آن هم به مدت 42 سال شاید برجستهترین و آشناترین عنوان سیدمحمود دعایی باشد اما دعایی فقط همین نبود و باید فراتر از یک روحانی روزنامهنگار یا مبارز پیشکسوت انقلابی به او نگاه کرد.