مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
عصر ایران نوشت که در دولت دوم حسن روحانی هم ابتدا یک چهره کاملا سیاسی برای شهرداری تهران انتخاب شد و بعد از ماجراهایی که مجال ادامه کار را از او (محمد علی نجفی) ستاند این تصور غالب شد که بهتر است شهردار تهران غیرسیاسی باشد و در ادامه محمد علی افشانی و پیروز حناچی شهردار تهران شدند.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: هر چند شهرداری تهران نهادی خدماتی - اجتماعی و غیر سیاسی است و امتیاز روزنامه آن هم در ابتدا عنوان سیاسی نداشت اما شهردار تهران سیاسیترین مقام غیر سیاسی ایران است!
مدتی قبل یکی از اکانتهای سایبری نزدیک به گروهک منافقین نوشته بود که اکانتهای جوانان محلات باید از حالت کرم ابریشمی خارجشده و همچون احزاب کردستان کار نظامی و تشکیلاتی انجام دهند!
این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد و وظایف آن در عرصههای خدماتی و اجتماعی و از زمان کرباسچی به این سو فرهنگی نیز تعریف شود. علیرضا زاکانی البته از ساخت قریب 200 هزار خانه هم سخن گفته...
امین معلوف روزنامهنگار و نویسنده عرب لبنانیتبار مسیحی ساکن فرانسه در کتاب غرق شدن تمدنها چند پارگیهایی را نشان میدهد که از نام و تبار و محل زندگی او هم آشکار است.
روزنامه اعتماد در یادداشتی با تیتر"نگاهی دیگر به خوشحالی برخی ایرانیان از بُردِ امریکا" نوشت: باختِ کشورمان از تیمهای انگلیس و امریکا موجب خوشحالی عدهای از ایرانیان در داخل و همچنین خارج از کشور شد.
اقتصادنیوز: شاید بتوان میرزا را متهم کرد که در غایت به دنبال برپایی یک حکومت سرخ - به مفهوم ضدسرمایهداری و نه ماتریالیستی کلمه - بوده و با گیلان یا از گیلان شروع کرده اما قطعا در پی جداکردن آن خطه از ایران نبوده است.
درست است که سید ضیا و رضاخان در «کمیته زرگنده» به جز کودتا سرکوب نهضت جنگل را هم در دستور کار داشتند اما کار به آنجا نرسید چون با کودتای سید ضیا در سوم اسفند 1299 عملا بازی تمام شده بود... میرزا در 11 آذر 1300 از شدت سرما یخ زده بود و جنازه او را یافتند و سر جنازه بی جان را بریدند.
پس از گزارشی که محسن رفیقدوست از تخلفات بنیصدر به امام خمینی (ره) ارائه کرد، با اینپاسخ روبرو شد: برای من بنیصدر مهم نیست؛ برای من آن 11 میلیون انسانی مهم هستند که به بنیصدر رای دادند.
«سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست»، جملهای که «میرزا علیاکبر شیخالاسلام اصفهانی» سال 1301 در مجلس خطاب به رضاخان و برنامه ارسال دانشجو به خارج از کشور مطرح کرد.
مبلغ نوشت: سید هادی طباطبایی در این نوشتار با نگاه به بیش از یک قرن مواجهه عالمان دینی با مدرنیته، ماجرای نواندیشی دینی را در ایران مرور کرده است.
اقتصادنیوز: رجال عصر پهلوی عنوان مجموعهای است که توسط رضا مختاری اصفهانی توسط نشر نی منتشر میشود.
رجال عصر پهلوی عنوان مجموعهای است که توسط رضا مختاری اصفهانی توسط نشر نی منتشر میشود. چندی پیش دفتر دوم از این مجموعه که به زندگی و زمانه آیتالله شیخ محمد خالصیزاده اختصاص داده شده بود با عنوان فقیه اصلاحگر منتشر شد.
"برداشت رهبر انقلاب از آمریکا تداوم نگاه حضرت امام به این دولت است؛ نگاهی واقع بینانه که همه دریچه ها را روی آن میبندد تا کشور و منافع و هویت آن مصون بماند."
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه هممیهن وابسته به تیم کرباسچی و قوچانی نوشت: جنبشهای اصلاحی و اعتراضی از آسیب «انحراف» در امان نماند. بنیصدر در میانه دوگانه مهدی بازرگان و مسعود رجوی، به بیراهه چپروی افتاد و خاماندیشانه در رویای رهبری انقلابی در انقلاب رفت و کابوس آفرید. خاتمی و موسوی نیز، با مجموعه بسترسازیهایی که از دو سوی رادیکالیسم چپ و راست صورت میگرفت، ناگاه...