مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
قم - ایرنا - نایب رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه برخی در حال جاده صاف کردن برای پایه ریزی جدایی دین از سیاست هستند، گفت: در نظر این افراد طلبه و خطیب مطلوب، فردی است که از سیاست جداست و ورودی در این مباحث ندارد.
اقتصادنیوز: محمدجواد مظفر رئیس دبیرخانه شورای انقلاب در گفتوگوی با شرق روایتی از مرحوم مهدی بازرگان در آن دوره را نقل کرده است.
آیتالله سیدمحمود طالقانی و مهندس مهدی بازرگان به همراه هفت نفر دیگر از رهبران نهضت آزادی در اواسط زمستان 1341 دستگیر شدند و دادگاه آنان دومین دادگاه جنجالی تاریخ پهلوی بعد از کودتای 28 مرداد 1332 علیه نخست وزیر و دادگاهی دکتر محمد مصدق و رییس وقت ستاد ارتش بود. در این دادگاه که مشابه دادگاه قبلی به دست نظامیان ارتش شاهنشاهی برگزار شد، مهندس بازرگان گفت: «ما آخرین گروهی هستیم که با...
"علامه مصباح، یک خط معرفتی قوی و غیرقابلانکار است؛ او در قالب یک مکتب فکری، ماندگار و پابرجا شده و حذفشدنی و کنار نهادنی نیست."
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هشتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
زمستان سال 1386 تعداد کثیری از اعضای دفتر تحکیم وحدت (طیف افراطی و تندرو علامه) در منزل ابراهیم یزدی جمع شدند تا با یکدیگر آخرین تحولات سیاسی پیش رو را بررسی کنند.
خاطرهانگیزترین یادبود نیم قرن گذشته و ماجراهای سیاسی و اجتماعی بعدی، یادآور دوستی ها و دشمنی ها و شکل گرفتن دسته بندیهای سیاسی و جناحی و عمیق شدن شکاف بین نیروها و دسته های مشارکت کننده در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی شد. این مخالفتها اتفاق افتاد که دومین پیش نویس قانون اساسی، نسخه ارتقاء یافته نخستین پیش نویس این قانون بود.
احسان نراقی درباره شریعتی گفته اینمتفکر، پیامبر نفی کردن بود و هیچچیز ایجابی نداشت و هیچ روشی را برای حکومت کردن پیشنهاد نداد.
کتاب «کارنامه و عملکرد نهضت آزادی ایران» نوشته کامران غضنفری توسط موسسه فرهنگی هنری قدرولایت منتشر و راهی بازار نشر شد.
بین 13 آبان سال 1357 تا 13 آبان سال 1358، ایران شاهد وقایع متعدد، مهم و تأثیرگذاری است؛ جریان انقلاب اسلامی که پس از واقعه 17 شهریور، وارد مرحله جدیدی شده، شتاب مضاعفی پیدا میکند.
بحث را با واقعه 13 آبان 1357 و شهادت جمع کثیری از دانشآموزان و دانشجویان، مقابل دانشگاه تهران آغاز میکنیم. مسعود رضایی، این واقعه را بخشی از مسیر کلی آغاز و پیروزی انقلاب اسلامی میداند؛ او میگوید: «در آبان 57، تظاهرات و اعتراضات به اقدامات رژیم پهلوی افزایش یافت و اصلا جنبه عمومی به خودش گرفت.
خراسان نوشت: بین 13 آبان سال 1357 تا 13 آبان سال 1358، ایران شاهد وقایع متعدد، مهم و تأثیرگذاری است؛ جریان انقلاب اسلامی که پس از واقعه 17 شهریور، وارد مرحله جدیدی شده، شتاب مضاعفی پیدا میکند.
رجبی دوانی گفت: شهید باهنر با توجه به شور باطنی و روحی خود آموزش و پرورش و کار با میلیونها کودک و نوجوان محصل را فضایی ایده آل برای رساندن پیام انقلاب دانست.