فرهنگی خبرگزاری مهر
فرهنگی خبرگزاری مهر
یک کارشناس گفت: نمایش زندگیهای اشرافی، سبک پوشش، آرایش و... در تحولات ذائقهای کودکان و نوجوانان مؤثر است و السا و آنا در زمره پرمصرفترین شخصیتهای بازار نوشتافزار در ایران هستند.
شماره 376 ماهنامه سروش کودکان با عناوینی همچون آرزوهای من؛ میوه های بدمزه؛ معرفی برنامه های کودک و داستان خودت را بنویس، منتشر شد و روی پیشخان آمد.
وحی منزل از کتاب آسمانی به کتاب فرنگی یا رویتر و یونایتدپرس نقل مکان کرده و اینسازندگان اخبار جعلی هستند که برای آدم غربزده تعیینتکلیف میکنند. او خود را از زبان شرقشناسان میشناسد.
کتاب «کوی طریقت» نوشته صمد موحد در نشست هفتگی شهر کتاب فردا سهشنبه سوم مرداد نقد و بررسی میشود.
گردهمایی کودکان عاشورایی با شعار میهمانان کوچک امام حسین (ع) توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
نمایشگاه «عزای محرم» همزمان با فرارسیدن دهه اول ماه محرم در برج آزادی برگزار میشود.
یک پژوهشگر گفت: شایعهای درباره تکیه دولت وجود داشت که میگفت ناصرالدین شاه با دیدن غرب و ایده گرفتن از «رویال آبرت هال» دستور ساخت تکیه دولت را داده است. اما این شایعه بود.
رمان «ارباب جنایت» نوشته مایکل آدامز با ترجمه عطیه الحسینی توسط انتشارات فاطمی منتشر و راهی بازار نشر شد.
یکدفعه حدود دو سه هزار موتورسوار که ما نفهمیدیم از کجا رسیدند و چگونه سازماندهی شدند و در این دشت وسیع به سوی تانکها حرکت کردند.
نشست علمی آسیب شناسی تاریخ شفاهی با عنوان «شیوه و روش پژوهش یا قالب و گونه نگارشی» فردا سهشنبه 3 مرداد در سالن قصر شیرین موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار میشود.
روضه هفتگی کوچک آن خانه نیم ساعت مانده به مغرب با روشن شدن چراغها و سماور به دست عمو شروع میشد و یک ساعت بعد از نماز با رفتن آخرین مهمانها تمام میشد.
حسین (ع) گفت: «الله اکبُر ارضُ کرب و بلآء وَ سَفکُ الدماء» این زمین کرب و بلاست این، جای ریختن خونهای ماست.
به روایت کتاب «وقعه صفین» حضرت امیر (ع) گفتند وای بر ایشان از شما که شما ایشان را میکشید و وای بر شما از ایشان که خدا به سبب کشتن آنان شما را به دوزخ میبرد.
یک فعال حوزه کتاب گفت: نباید دنبال فروش کتاب باشیم بلکه باید دنبال کتاب خوان کردن آدمها باشیم چون اگر کتابخوان نداشته باشیم زحمت نویسنده تلف میشود.
خسرو باباخانی گفت: بعد از «سنگی بر گور» از جلال آل احمد، چیز دندانگیری بهعنوان روایت نداشتیم. روایت میتواند از عناصر داستانی مانند توصیف و صحنهپردازی بهره بگیرد.
یک منتقد ادبی گفت: شعر محکمترین جایی است که تاریخ تفکر و اندیشه ما را با مردم گره میزند.