شنبه 3 آذر 1403

مهمترین درخواست مردم از رئیسی چیست؟

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
مهمترین درخواست مردم از رئیسی چیست؟

معاون پارلمانی رئیس جمهور: سنجیده و اجرایی بودن مصوبات سفرهای استانی، تاکید بر حضور بی واسطه بین مردم، تشریفاتی و تبلیغاتی نبودن و هزینه‌های پایین انجام سفر را از مزیت‌های سفرهای دولت بود.

به گزارش «تابناک»، سید محمد حسینی در برنامه تلویزیونی رو در رو با موضوع بررسی دستاوردهای سفرهای استانی دولت سیزدهم گفت: دولت با روحیه مردمی و جهادی در قالب برنامه‌های مختلف از جمله سفرهای استانی کنار مردم حضور داشته و در مسیر گره گشایی از مشکلات گام بر می‌دارد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به تاکید دولت بر عملیاتی و اجرایی بودن مصوبات سفرهای استانی گفت: دولت اهتمام ویژه‌ای به دقیق و سنجیده بودن مصوبات سفرهای استانی دارد و همراه با روحیه جهادی و انقلابی تلاش کرد این سفرها با کمترین هزینه و در زمان کوتاهی به سرانجام برسد. لذا بلافاصله بعد از شروع به کار دولت، سفرهای استانی را آغاز کرد. این در حالی است که دولت های گذشته بعضاً بعد از 6 ماه از شروع دولت، سفرهای استانی خود را آغاز کردند و پس از حداقل دو سال موفق به سفر به تمام استانها شدند اما دولت مردمی در کمتر از یکسال به تمام استان‌ها سفر کرد.

نمایندگان با دولت در سفرهای استانی رییس جمهور تعامل دارند

حسینی با بیان اینکه در جریان جلسات برنامه ریزی سفرهای استانی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی حضور فعال دارند، گفت: نمایندگان در جلسات قبل از انجام سفر تا نشست شورای اداری که در پایان سفرهای استانی انجام می‌شود حضور داشته و دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور در یکسال گذشته با همه نمایندگان مجلس در قالب مجامع استانی دیدار و گفت و گو داشته و نمایندگان از مسائل کلان کشور تا مشکلات حوزه های انتخابیه خود را بیان می کنند و در استمرار تعامل دولت و مجلس، شکل دیگری از دیدار نمایندگان با رئیس جمهور، برنامه ریزی شده که امروز اولین جلسه را برگزار کردیم و در آن اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس با رئیس جمهور دیدار و گفتگو کردند و به تدریج اعضای فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های مجلس با رییس جمهور دیدار خواهند داشت.

حسینی اضافه کرد: در کنار این گونه دیدارها، در معاونت امور مجلس ریاست جمهوری نیز دیدارهای جداگانه‌ای با نمایندگان به صورت انفرادی و گروهی برگزار می‌شود که در آن مطالبات نمایندگان مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به جلساتی که پیش از انجام سفرهای استانی انجام می‌شود گفت: قبل از اینکه سفر استانی انجام شود، آخرین وضعیت استان مورد ارزیابی قرار گرفته و نظرات مسوولان استان گرفته می‌شود. سپس در جلساتی به ریاست معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور که در آن مسوولان ارشد دستگاه‌های اجرایی حضور دارند، مسائل و مشکلات استان مورد بررسی و تصمیم گیری قرار می‌گیرد و همه این مراحل انجام می‌شود تا در نهایت تصمیم‌های سنجیده، دقیق و قابل اجرا گرفته شود که بتواند مشکلات مردم استان را برطرف نماید.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه از تهران و پشت میز یا مانیتور، نمی‌توان تصمیم دقیقی برای رفع مشکلات و نیازمندی های مناطق مختلف اتخاذ کرد، یادآور شد: ضرورت دارد مسوولان با حضور میدانی و در گفت و گو رو در رو با مردم و مسوولان محلی، نسبت به رفع مشکل چاره اندیشی کنند.

وی اضافه کرد: مدیری که به دنبال تصمیم گیری برای رفع یک مشکل است باید واقعیت‌های زندگی مردم و مشکلاتی که با آن مواجه هستند را نزدیک بررسی کرده باشد و بر اساس مزیت های هر منطقه و آمایش سرزمینی برای رفع مشکل تصمیم بگیرد.

حسینی با تاکید بر اینکه معاون اجرایی رئیس جمهور به طور مستمر روند اجرای مصوبات سفرهای استانی را با دقت پیگیری می‌کند، عنوان کرد: دولت مصمم است با اختصاص اعتبارات لازم همه مصوبات را اجرایی کند تا نتیجه خوبی عاید مردم شود.

ریخت و پاش، تجملات و تشریفات دولت گذشته سبب نابسامانی در زندگی مردم شد

حسینی با ابراز تاسف از رخوت و سستی و ناکارآمدی های 8 سال گذشته اظهار داشت: با کمال تاسف در این دوره بسیاری از پروژه‌ها حتی برخی از آنها که پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد داشتند به حال خود رها شدند و اراده، عزم و جدیتی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و اجرای پروژه های جدید وجود نداشت. به گفته خودشان برای بودجه‌های عمرانی 10 درصد در نظر می‌گرفتند و مشخص نبود از این 10 درصد چقدر تخصیص داده و اجرایی می‌شد؟

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت گذشته، رخوت، ریخت و پاش، تجملات و تشریفات، عدم انضباط مالی و در مواردی برخی سوء استفاده هایی وجود داشت، گفت: چنین شرایطی به هیچ عنوان زیبنده نظام اسلامی نبود و این شرایط، وضعیت بسیار نابسامانی در زندگی مردم بوجود آورد. لذا امروز ضرورت دارد که افرادی متعهد و انقلابی در صحنه حضور داشته و فداکارانه برای مردم و رفع مشکلات آنان تلاش کنند.

وی ادامه داد: دولت در این دوره با توجه به پروژه‌های نیمه تمام فراوانی که در سطح کشور وجود دارد، تکمیل آنها را در اولویت برنامه های خود قرار داده است و مصمم است قبل از تکمیل تمامی این پروژه ها، پروژه جدیدی را آغاز نکند مگر در مواردی که در منطقه‌ای نیاز ضروری و اساسی وجود باشد.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تمام مصوبات سفرهای استانی بر اساس نیاز سنجی و بررسی‌های کارشناسی اتخاذ شده و جزو اولویت ها و نیازهای ضروری مردمِ هر استان است، یادآور شد: از ویژگی های بارز آیت الله رئیسی جدیت ایشان در پیگیری امور است. لذا روند اجرای مصوبات به طور مستمر از طرف مسوولان بویژه معاون اجرایی رئیس جمهور پیگیری می شود.

مسوولان برای پیگیری وضعیت مردم از آسایش ایام تعطیل خود گذشتند

حسینی در ادامه این گفت و گو افزود: اعضای دولت پس از روزهای کاری هفته، ایام پنجشنبه و جمعه آسایش و استراحت خود را کنار گذاشته و به منظور بررسی میدانی وضعیت مردم و تبیین برنامه‌ها و دستاوردهای نظام، در بین مردم در استان‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند که قطعاً آثار و برکات فراوانی دارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به جلسات شورای اداری در سفرهای استانی که با حضور خبرنگاران برگزار می‌شود، گفت: رئیس جمهور تاکید دارد که مردم به طور شفاف در جریان تصمیمات و مصوبات سفرها قرار بگیرند تا بتوانند آن را از مسوولان مربوطه مطالبه کنند.

وی با بیان اینکه در جریان سفر های استانی وزرا و معاونین رئیس جمهور در گفت و گوی رو در رو با مردم مشکلات شخصی آنان را نیز مورد بررسی قرار داده و دیدگاه‌ها و پیشنهاداتی که دارند را دریافت می‌کنند، افزود: در این موضوع نکات بسیار ارزشمندی و راه گشایی وجود دارد. بنابر آمار موجود در هر سفر بین 20 تا 100 هزار نامه مردمی دریافت می‌شود که همه این نامه ها با دقت بررسی و پیگیری می‌شود.

حسینی تاکید کرد: دولت در حد مقدورات و امکاناتی که دارد مجاهدانه تلاش می کند تا مشکلات مردم را برطرف کند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: سفرهای استانی نشانگر تحرک و پویایی و دلسوزی مسئولان است که مصمم هستند نقش موثری در رفع مشکلات مردم داشته باشند و با تلاش مضاعف کمبود های گذشته را جبران کنند.

حل مشکل آب، حمل و نقل و بهسازی جاده‌های مواصلاتی مهمترین درخواست‌های مردم در سفرهای استانی است

حسینی با اشاره به مهمترین مطالبات مردم در سفرهای استانی اظهار داشت: خشکسالی و کمبود آب مهمترین مشکل مردم است که استان‌های مختلف از سیستان و بلوچستان تا آذربایجان غربی و شرقی و حتی استان های شمالی با آن مواجه هستند و دولت در این زمینه، استفاده از شیوه‌های مختلف به ویژه انتقال آب دریا، آب‌های ژرف و بهینه‌سازی مصرف آب آشامیدنی و کشاورزی و تجدید نظر در نوع کشت را در دستور کار خود قرار داده است. موضوع حمل و نقل و تعریض و بهسازی جاده‌های مواصلاتی یکی دیگر از مطالبات و درخواست های مردم است و در این راستا نیز دولت اقدامات خود را آغاز کرده است.

وی توجه دولت به مسائل بهداشتی و درمانی در شهرهای مختلف به ویژه مناطق محروم و کم برخوردار را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از ویژگی‌های دولت مردمی این است که با وجود شرایط کرونایی سفرهای استانی را در چنین شرایطی و البته با رعایت اصول بهداشتی آغاز کرد در حالیکه در دوره گذشته عده‌ای آن را بهانه کرده و نه تنها به سفرهای استانی بلکه حضور در مجلس و در بین نمایندگان مردم را نیز تعطیل کرده بودند.

برنامه دولت به اتمام رساندن هزاران طرح نیمه تمام و عبور از شرایط دشوار اقتصادی است

معاون رئیس جمهور گفت: اگر امروز در بخش حمل و نقل و ترانزیت و مسکن دچار مشکل هستیم به خاطر آن است که در هشت سال گذشته اقدام اساسی و مهمی در این بخشها انجام نشده است، اما آیت الله رئیسی بدون اشاره به این کوتاهی‌ها و تعلل‌هایی که صورت گرفته با جدیت پیگیر هستند تا کمبودها جبران شود.

حسینی با اشاره به اینکه عده‌ای با ادعای کاذب و دروغین به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم هستند، تصریح کرد: اما مردم اطمینان داشته باشند که دولت بدون شعار و با اقدام و عمل شبانه روزی در مسیر برطرف کردن مشکلات آنان گام بر می‌دارد.

معاون رئیس جمهور گفت: دولت در یکسال گذشته اقدامات مهم و بزرگی انجام داده است. در شرایطی دولت تحویل گرفته شد که با کسری بودجه سنگین مواجه بودیم و مردم در مواجهه با بیماری کرونا در شرایط بسیار دشواری بسر می‌بردند و حتی برای هزینه‌های جاری از جمله پرداخت حقوق کارکنان منابع کافی وجود نداشت و رابطه با بسیاری از کشورهای همسایه در سطح مناسبی نبود.

وی خاطرنشان کرد: از وقتی که دولت مردمی روی کار آمده ماهانه 12 هزار میلیارد تومان از بدهی‌های گذشته تسویه می شود و سطح و حجم روابط با کشورهای منطقه چند برابر افزایش افزایش یافته است. بسیاری از بازارچه‌های مرزی تعطیل شده بود و دولت بدنبال بازگشایی آنها است، دستاورد این سفرها به یاری خداوند و همت مدیران و کارکنان به اتمام رساندن هزاران طرح نیمه تمام و عبور از شرایط دشوار اقتصادی است.