مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
رتبه بندی سایماگو برای سال 2020 منتشر شد. 157 دانشگاه و موسسه پژوهشی از جمهوری اسلامی ایران در این رتبه بندی حضور دارند و برترین ها معرفی شدند.
اولین همایش مجازی کانون اندیشه جوان با موضوع «جهان در دوران کرونا» برگزار میشود.
آنچه پیش روی خوانندگان قرار دارد، سلسله مباحثی است برگرفته از دروس خارج فقه آیت الله رشاد که تحت عنوان «فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک» در مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع) تهران ارائه میشود.
ایرنا نوشت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری کلاسهای عملی دانشگاهها باتوجه به تعطیلی مراکز آموزش عالی به دلیل شیوع کرونا در کشور گفت: امیدواریم شرایط طوری باشد که دانشجویان قبل از پایان تابستان هم ترم تحصیلی و واحدهای عملی خود را تمام کنند.
تهران - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری کلاسهای عملی دانشگاهها باتوجه به تعطیلی مراکز آموزش عالی به دلیل شیوع کرونا در کشور گفت: امیدواریم شرایط طوری باشد که دانشجویان قبل از پایان تابستان هم ترم تحصیلی و واحدهای عملی خود را تمام کنند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مهندسی ژنتیک با توحید خالقیت منافات ندارد به بحث در مورد موضوعاتی چون آیا مهندسی ژنتیک میتواند اخلاق انسان را تغییر دهد، پرداخت.
تهران - ایرنا - نتایج اولیه طرح تحقیقاتی «بررسی فیلوژنتیک و تنوع ژنتیکی ویروس مولد بیماری کووید 19» نشان می دهد، ویروس مولد بیماری کووید19 «SARS-CoV-2» در ایران جهشهای بسیاری پیدا کرده است.
نتایج اولیه یک طرح تحقیقاتی با تاکید بر تاثیر منشا جغرافیایی بر ویروس کرونا، نشان داد: مقایسه تعداد جهشهای رخ داده در بین ژنومهای ویروسهای مورد مطالعه گویای آن است که بیشترین جهشها متعلق به ویروس به دست آمده از هند و ایران و کمترین جهشها متعلق به آمریکا است.
وزیر علوم به منظور در جریان قرار گرفتن از آخرین اقدامات محققان در زمینه تشخیص بیماری کرونا، از آزمایشگاه ژنتیک پزشکی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید کرد.
شیوع ویروس کرونا برای اولین بار موجب خالی شدن اتوبانهای مملو از خودرو، زمین گیری هواپیماها و کاهش تقاضای خرید نفت در جهان شد و به نوعی کرونا بر محیط زیست جهانی تاثیرات مثبت و منفی گذاشته است.
آیتالله رشاد اولین جلسه درس خارج با موضوع فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک به صورت آنلاین برگزار کرد.
تهران - ایرنا - یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کالیفرنیا دیویس با استفاده از فناوری ویرایش ژن کریسپر موفق به تولید برنج طلایی با مقادیر بالای بتاکاروتن شدند که با این کار کمبود ویتامین A را در رژیم غذایی برطرف کردند.
اقتصادنیوز: محققان دانشگاه آکسفورد در بریتانیا می گویند واکسنی تولید کردهاند که علی رغم اینکه آزمایشات اثر بخشی آن برای بهبود بیماران مبتلا به «کووید -19» در جریان است، تا ماه سپتامبر یک میلیون نمونه از آن را تولید خواهند کرد.