میدان مغناطیسی
میدان مغناطیسی
با توجه به اینکه میدانهای الکترومغناطیس در زندگی روزمره حضور زیادی دارند، پژوهشگران دانشگاه گیلان در مطالعهای تاثیر این میدان را بر مایع آمنیوتیک جنین موش بررسی کردند.
سیاره "مشتری" که نام آن برگرفته از نام پادشاه خدایان روم باستان است، بزرگترین سیاره منظومه شمسی است. مشتری دارای 79 قمر شناخته شده است. اوایل قرن هفدهم حرکات اقمار این سیاره گالیلئو گالیله (Galileo Galilei) را متقاعد کرد که زمین در مرکز جهان نیست. بیش از 400 سال بعد و در همین زمان ستاره شناسان قصد دارند از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا برای رصد این اجرام معروف استفاده کنند و ابزارهای این...
تهران - ایرنا - دستگاههای تصویربرداری PET و تصویربرداری اسپکت حیوانی یکی از شرکتهای دانش بنیان علاوه بر دانشگاههای علوم پزشکی مورد استقبال بسیاری از مراکز تحقیقاتی و بیمارستانها قرار گرفته ا ست.
دستگاههای تصویربرداری PET و تصویربرداری اسپکت یکی از شرکتهای دانش بنیان علاوه بر دانشگاههای علوم پزشکی در برخی از بیمارستانها کاربردی شده است.
اخترشناسان به تازگی مجموعه تابشهایی را از یک ستاره مرده رصد کرده اند که تاکنون چنین چیزی دیده نشده بود.
شهاب سنگ ها به طور معمول یا سنگی هستند یا فلزی، اما دانشمندان به مورد عجیبی برخورده اند که هر دو ویژگی را با هم دارد و به این نتیجه رسیده اند که این شهاب سنگ از سیارکی سنگی با هسته فلز مذاب جدا شده است.
تهران - ایرنا - فضاپیمای «جونو» سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اولین تصاویر را از قطب شمال یخی قمر مشتری به نام «گانیمد» (Ganymede) ثبت کرد.
فضاپیمای جونو ناسا برای اولین بار موفق به ثبت تصاویری از قطب شمال یخی قمر گانیمد سیاره مشتری شد.
پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی" در بررسی جدید خود توانستند یک روش غیرتهاجمی را برای تحریک نورونها ارائه دهند.
ماموریت کاملا بومی چین موسوم به "تیان ون -1"(Tianwen-1) آماده پرتاب به سمت مریخ شد.
اولگ کانوننکو، فضانورد مستقر در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) با استفاده از قدرت مغناطیس و یک دستگاه مونتاژ زیستی "مغناور" موفق به مونتاژ غضروف مصنوعی انسان در فضا شده است.
تهران - ایرنا - پرتاب مدارگرد امارات متحده عربی به مریخ که قرار بود دیروز پنجشنبه 16 ژوئیه (26 تیر) انجام شود، برای دومین بار در هفته جاری به تاخیر افتاد.
تهران - ایرنا - پرتاب اولین مدارگرد امارات متحده عربی به سمت مریخ که قرار بود روز سه شنبه از مرکز فضایی تانگاشیما ژاپن انجام شود، به روز پنجشنبه 16 ژوئیه (26 تیر) موکول شد.