یک‌شنبه 4 آذر 1403

میدان مغناطیسی

میدان مغناطیسی

خبرگزاری ایسنا

شراره‌های خورشیدی انفجار انرژی هستند که در اثر درهم تنیده شدن، عبور و یا سازماندهی مجدد خطوط میدان مغناطیسی در نزدیکی لکه‌های خورشیدی ایجاد می‌شوند.

وب‌گاه الف

ستاره شناسان ناسا و سازمان فضایی اروپا جوانترین ستاره مغناطیسی را با عمر 240 سال رصد کرده اند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ستاره شناسان موفق به رصد یک ستاره کمیاب تازه متولد شده در فاصله 16 هزار سال نوری از زمین شدند.

خبرگزاری ایسنا

ستاره‌شناسان اولین الگوی منظم شناخته شده از انفجارهای رادیویی سریع (FBR) را شناسایی کرده‌اند که از یک منبع ناشناخته فراتر از کهکشان ما ناشی می‌شود.

خبرگزاری ایسنا

"آرش کمیلی" دانشمند ایرانی "دانشگاه کالیفرنیا، برکلی" در پژوهش جدید خود، به بررسی باکتری‌هایی پرداخته که توانایی ذخیره آهن را دارند.

خبرگزاری ایسنا

مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر"(Solar Orbiter) متعلق به آژانس فضایی اروپا (ESA) امروز نخستین گذر نزدیک از کنار خورشید را در فاصله 77 میلیون کیلومتری تجربه می‌کند.

خبرگزاری ایسنا

دانشمندان اولین انفجار سریع رادیویی را در کهکشان راه شیری پیدا کردند که این کار می‌تواند به حل یکی از اسرار جهان هستی کمک کند.

خبرگزاری ایسنا

دانشمندان "دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا"(University of California, Santa Barbara) در مطالعه اخیرشان با ایجاد یک مدل نکاتی را درباره رفتار یک سیاهچاله در مرکز کهکشان راه شیری متوجه شدند.

خبرگزاری دانا

نصب دکل‌های متعدد مخابراتی در محله‌های مختلف شهر تربت حیدریه دغدغه و نگرانی‌های زیادی برای ساکنین بوجود آورده که علاوه بر خطرات ناشی از تشعشعات آن بحث ایمنی و رعایت قوانین نیز در این اقدام زیر سوال است.

خبرگزاری ایسنا

دانشمندان "دانشگاه دورام"(Durham University) بریتانیا و "آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز"(Johns Hopkins Applied Physics Laboratory) آمریکا از داده‌های فضاپیمای مسنجر (MESSENGER) ناسا استفاده کردند و برای نخستین بار موفق به اندازه گیری طول عمر نوترون در فضا شدند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ماهواره دانشگاه بوستون با هدف اندازه‌گیری بادهای خورشیدی و مگنتوسفر کره زمین با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران دانشگاه "ساسکس" با همکاری پروفسور "علی نخودچی" دانشمند ایرانی این دانشگاه، سیستم جدیدی برای دارورسانی ابداع کرده‌اند که در آن از فناوری چاپ سه‌بعدی و میادین مغناطیسی استفاده می‌شود.

خبرگزاری ایسنا

محققان دانشگاه "رایس" موفق به توسعه یک ایمپلنت شدند که برای درمان اختلالات، نورون‌ها را تحریک کند.