شنبه 13 بهمن 1403

میدان مغناطیسی

میدان مغناطیسی

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ژوئیه ماه بزرگی برای ماموریت به مریخ محسوب می‌شود زیرا در این ماه میلادی سه ماموریت از سوی ناسا، چین و امارات متحده عربی به این سیاره سرخ انجام خواهد شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نیکولا تسلا مخترع، فیزیکدان و یکی از مشهورترین چهره‌های ماندگار جهان علم به شمار می‌رود که ایده‌ها و نظریه‌هایش فراتر از زمان و آینده‌نگرانه بود به طوری که هنوز بسیاری از دست نوشته‌های باقی مانده از او به سختی قابل درک برای دانشمندان کنونی است.

خبرگزاری ایسنا

اخترشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که اغلب سیاره‌های میزبان حیات در کهکشان راه شیری احتمالا در اوایل تشکیل کهکشان شکل گرفته‌اند.

خبرگزاری ایسنا

ژوئیه ماه مریخ است. قرار است در ماه میلادی جاری سه ماموریت روانه سیاره سرخ شود که از مهم‌ترین آنها می‌توان به مریخ‌نورد ناسا موسوم به "استقامت"(Perseverance) اشاره کرد که به اندازه یک خودرو است و در این سیاره به دنبال نشانه‌هایی از حیات باستانی و نمونه برداری برای آوردن به زمین خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران "دانشگاه لیدز" و "دانشگاه کالیفرنیا، سن‌دیه‌گو" در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند میدان مغناطیسی زمین 10 برابر سریع‌تر از آنچه پیشتر تصور می‌شد تغییر می‌کند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - شبیه‌سازی‌های جدید نشان می‌دهد که میدان مغناطیسی زمین می‌تواند 10 برابر سریعتر از آنچه قبلا تصور می‌شد، تغییر جهت دهد.

خبرگزاری ایسنا

ناسا اخیرا فیلمی 61 دقیقه‌ای از فعالیت خورشید طی 10 سال اخیر که توسط رصدخانه پویایی‌شناسی خورشید ثبت شده، منتشر کرده است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - محققان می‌گویند: تلسکوپ بزرگ خورشیدی چین به تازگی تصاویری را از سطح خورشید با جزییات ضبط کرده است که نشان می‌دهد این ابزار نوری می‌تواند هشدارهای توفان خورشیدی را تشخیص دهد.

خبرگزاری ایسنا

شراره‌های خورشیدی انفجار انرژی هستند که در اثر درهم تنیده شدن، عبور و یا سازماندهی مجدد خطوط میدان مغناطیسی در نزدیکی لکه‌های خورشیدی ایجاد می‌شوند.

وب‌گاه الف

ستاره شناسان ناسا و سازمان فضایی اروپا جوانترین ستاره مغناطیسی را با عمر 240 سال رصد کرده اند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ستاره شناسان موفق به رصد یک ستاره کمیاب تازه متولد شده در فاصله 16 هزار سال نوری از زمین شدند.

خبرگزاری ایسنا

ستاره‌شناسان اولین الگوی منظم شناخته شده از انفجارهای رادیویی سریع (FBR) را شناسایی کرده‌اند که از یک منبع ناشناخته فراتر از کهکشان ما ناشی می‌شود.