یک‌شنبه 4 آذر 1403

میدان مغناطیسی

میدان مغناطیسی

خبرگزاری ایسنا

محققان دانشگاه "استنفورد" ادعا می‌کنند که یک فرم تحریک مغناطیسی غیرتهاجمی مغز که قبلا توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأیید شده را بهینه کرده‌اند تا بهتر بتوانند کسانی را که از افسردگی شدید و مقاوم به درمان رنج می برند، درمان کنند.

خبرگزاری ایسنا

"آژانس فضایی اروپا"(ESA) اعلام کرد فضاپیمای "بپی کلمبو"(BepiColombo) که برای شناخت و بررسی سیاره عطارد طراحی شده است، در تاریخ دهم آوریل به نزدیکترین فاصله خود با زمین خواهد رسید و می توان آن را با یک تلسکوپ معمولی و حتی یک دوربین نیز مشاهده کرد.

خبرگزاری ایسنا

ناسا اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام تصویری زیبا از سیاره "مشتری" منتشر کرد.

خبرگزاری ایسنا

ستاره شناسان ژاپنی معمای 1400 ساله "نشانه قرمز"(Red Sign) آسمان را حل کردند.

وب‌گاه مشرق نیوز

تمیزی و منظم بودن خانه، افزون بر کمک به حفظ سلامت روان به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها به ویژه بیماری وحشتناک این روزها، کرونا کمک بسزایی می‌کند.

خبرگزاری مهر

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از آغاز ساخت ناوشکن شش هزار تنی در سال جاری خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

ناسا اخیرا اعلام کرده قصد دارد به منظور مطالعه طوفان‌های ذرات خورشیدی از شش ماهواره کوچک استفاده کند تا آنها تابش ساطع شده از خورشید را اندازه گیری کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

در سالی که گذشت محققان ایرانی از گوشه و کنار دنیا تلاش کردند با اختراعات و اکتشافاتشان راه حل های مهمی را برای ارتقای زندگی بشر ارائه دهند.

خبرگزاری ایسنا

جاذبه یکی از نیروهای اساسی طبیعت است، اما برخی معتقدند که این نیرو می‌تواند تنها یک توهم باشد. گرانش یا جاذبه، یک پدیده طبیعی است که در آن همه اجسام دارای جرم یکدیگر را جذب می‌کنند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

پروژه موشکی ایران و پهپادهایی که کابوس دشمن هستند از جمله اخبار پربازدید حوزه دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران جوان در آذر 98 است.

خبرگزاری ایسنا

کاوشگر خورشیدی پارکر (Parker) که اولین و بزرگترین پیشرفت بشر برای شناخت یک ستاره از نزدیک است در تاریخ 21 مرداد 1397 عازم خورشید شد و تاکنون به موفقیت‌های شگرفی دست یافته است که همراه با شکستن رکورد سریع‌ترین ساخته دست بشر و نزدیکی به یک ستاره، شناخت ما از خورشید را به طرز چشمگیری بهبود بخشیده است.

خبرگزاری دانا

دانشمندان آکادمی علوم چین اعلام کردند که برای مشاهده بهتر و پیش بینی فعالیت خورشیدی، بزرگ‌ترین تلسکوپ خورشیدی جهان را ساخته‌اند.

وب‌گاه مشرق نیوز

وجود میلیاردها تن یخ روی یکی از سیاره‌های نزدیک به خورشید، موجب شگفتی دانشمندان شده است.

خبرگزاری ایسنا

در دنیای امروز، فناوری‌های "اپمپلنت"(کاشتنی) کاربرد بسیار زیادی در علم پزشکی پیدا کرده‌اند و برای رفع مشکلات متعدد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

خبرگزاری ایسنا

سرطان پستان (Breast cancer) به نوعی سرطان گفته می‌شود که از بافت پستان آغاز می‌شود. اگرچه مردان نیز به این سرطان مبتلا می‌شوند اما احتمال آن در زنان صدها برابر بسیار بیشتر از مردان است.