میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
سید علیرضا بهشتی شیرازی، مشاور میر حسین موسوی آزاد شد.
علی شمخانی در مقاطع مختلف چند دهه اخیر چند رخ متفاوت از خود در عالم سیاست، نظامی گری و حکمرانی نشان داده است که البته از یک منظر، همه این رخنماییها قابل فهم است.
انتخابات ترکیه، سندی دیگر مبنی بر دیکتاتوری جریان غربگرا در داخل ایران در مقوله انتخابات و مردم سالاری بود.
خاتمی در حالی که بعد از فتنه اعلام کرد تقلب امکانپذیر نبوده است؟! با رمز تقلب! دست به فتنه زد و همراه با میر حسین موسوی علاوه بر خسارتهای فراوان، خون تعدادی از افراد بیگناه را هم بر زمین ریخت.
رسانههای زنجیرهای همسو با خاتمی و میرحسین موسوی، هر قدر بیشتر از انتخابات ترکیه تمجید میکنند، به همان نسبت، به محکومیت خیانتهای سران فتنه در انتخابات 1388 اذعان میکنند.
جریان اصلاحات از هر فرصت و بهانهای برای تحقیر ایران استفاده میکند. اخیرا نیز انتخابات ریاستجمهوری ترکیه به دستاویز غربگرایان برای این موضوع تبدیل شده است.
اقتصادنیوز: علیرضا پناهیان در بخشی از اظهاراتش درباره زندگی در دنیا گفت: اگر بخواهیم به وزیر ارشاد تذکر دهیم که جلوی تولید و پخش فیلم مستهجن را بگیرد، چه تصویری در ذهن دارید؟ زن سرلخت و نمایش شراب خواری و روابط آنچنانی و... منتها از نظر من فیلم مستهجن این نیست.
روزنامه رسالت، رسانه نزدیک به قالیباف به وزرای رئیسی نوشت: از پارکینگ خانه به پارکینگ وزارتخانه می روید، نه تورم را می فهمید، نه می دانید قسط و وام چیست.
ایسنا نوشت: آیتالله محامی گفت: از عنایت مقام معظم رهبری، پیگیریهای دفتر ایشان، اهتمام دستگاه قضا و سازمان قضایی نیروهای مسلح در رسیدگی به پرونده واقعه هشتم مهرماه زاهدان تشکر میکنم.
در پی بحث داغ مجازی درباره بنرهای حاوی جملاتی از چهره های فرهنگی مشهور جهان در دفاع از ضرورت حجاب و عفت زنان، کاربری سوالی طنز از فرزند پناهیان پرسیده که با پاسخ جالب او همراه شده است.
سید حسن خمینی گفت: خدمت رسانی در همه ابعاد آن نمی تواند وابسته به عقاید و رفتار باشد و تمام قدرت هلال احمر در همین است.
هم میهن در گزارشی نوشت، اگر انتخابات دومخرداد 1376 و پیروزی سیدمحمد خاتمی باعث شد تا بسیاری از نیروهای شاخص و باسابقه جناح راست و حتی راست میانه تحتتاثیر فضای دوقطبی قرار گیرند و با راست رادیکال در یک جبهه قرار گیرند؛ انتخابات سومتیر 1384 و روی کار آمدن محمود احمدینژاد تاثیری معکوس بر این نیروها داشت.
هم میهن در گزارشی نوشت، علی لاریجانی که امروز بر «جریان خالصسازی» میتازد و به آنان کنایه میزند؛ بیست سال قبل، یکی از چهرههای محوری و موثر همین جریان بود. آن روزها که اصلاحطلبان پس از رخداد دومخرداد 1376، فضای سیاسی، اجتماعی و رسانهای را در اختیار گرفته بودند و مفاهیمی چون توسعه سیاسی، جامعه مدنی، مردمسالاری، آزادی و گفتوگو را تا دورترین نقاط کشور میپراکندند؛ علی لاریجانی درست...
سیدمحمد خاتمی: انقلاب از مسیر خود منحرف شده / تقاضاها و پیشنهادهای خیرخواهان شنیده نمیشود / به جای خودبراندازی، خوداصلاحی کنید / اگر بخواهیم ایران باقی بماند و عزت داشته باشد، باید حکمرانی اصلاح شود