میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
میرسلیم گفت: فکر میکنم طبق فهرست ما حدود 150 نفر از ویژهخواری شاسی بلند ها بهرهمند شده بودند که البته همه آنها نماینده مجلس نبودند، نمایندگان مستقیم درگیر نبودند و به اسم خانواده و اقوام خودرو گرفته بودند.
در هفتههای اخیر شاهد به راه افتادن موج بزرگ انتقادات به انتصاب «معصومه آباد» بهعنوان سفیر ایران در فنلاند بودیم.
عراقچی دیپلماسی را شبیه کوه یخی دانست و گفت: آن قسمت بیرونی کوه یخ را دیپلماسی رسمی میگویند و آن حجم پنهانی و زیر آب را دیپلماسی غیر رسمی یا همان دیپلماسی ملل تشکیل میدهد که از طریق فرهنگی، ورزشی، هنری و رسانهای قابل احیا است.
فرشاد مومنی: فساد و تعارض منافع کمر اقتصاد ایران را شکسته است. نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.
جماران نوشت: فرشاد مومنی می گوید حساسیت زدایی نسبت به وضعیت محرومان و بنگاه های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین می گوید نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.
فرشاد مومنی می گوید حساسیت زدایی نسبت به وضعیت محرومان و بنگاه های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین می گوید نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.
سخنگوی جبهه اصلاحات درباره ماجرای جلوگیری از حضور رئیس جبهه اصلاحات در مراسم عقد دختر شمخانی توضیح داد.
اعتماد نوشت: حوالی ظهر 14 تیر ماه 1361؛ بنز سفارت ایران در لبنان با 4 سرنشین ایرانی و یک گارد لبنانی حفاظت سفارت، در جاده طرابلس به بیروت در راه پایتخت لبنان بود.
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
حاج احمد بعد از دیدار رزمندگان با امام در جماران گفت: «تکلیف ما واضح است. باید برای عملیات بعدی عازم منطقه جنوب بشوید و خیلی سریع عملیات بعدی را شروع کنید.»
جماران نوشت: حسین احمدی سخنگوی حزب مجمع ایثارگران گفت: اصلاح قانون انتخابات که اخیراً در مجلس مطرح شده است، روشهای غلط گذشته را تبدیل به قانون میکند و به عبارتی به مسلخ بردن جمهوریت در حاکمیت فعلی است. یعنی ما جمهوریت را ذبح میکنیم و متأسفانه این مذبَح هم به نام دین اتفاق میافتد. یعنی شما نمیتوانید نقش حاکمیتی را ایفا کنید که داعیهدار جمهوریت باشید، ادعای دین و اسلام داشته باشید،...
هم میهن نوشت: آنچه از انحلال احزاب در چارچوب جمهوری اسلامی تا پیش از 89 به میان آمده بود؛ معمولاً مرتبط با تصمیمگیری اعضای آن یا اختلافات درونی بوده است؛ مانند آنچه که موجب انحلال حزب جمهوری اسلامی (سال فعالیت 1357 تا 1366) و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی (سال فعالیت 1365-1358) شد و تجربه انحلال با اعلام دستگاه قضایی حداقل برای احزاب شناسنامهدار و قدرتمند در فضای سیاسی پس از انقلاب...
وقتی غلامحسین محسنیاژهای در سال 1389 در نخستین نشست خبری خود در کسوت سخنگویی قوه قضائیه اعلام کرد که «دادگاه، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران و حزب مشارکت را منحل کرده و این دو حزب حق فعالیت ندارند»، کمتر سیاستمداری باور و انتظار داشت که کمر شکستهشده احزاب پس از اعتراضات سال 88 و بازداشتهای گسترده فعالان حزبی باردیگر ترمیم شود.
وام گیری اصلاحات از «زن زندگی آزادی» موجب نشد تا بسیاری از حامیان این خیزش خیالی، از آن ها استقبال کرده و یا با آذرمنصوری همراه شوند.
جمعی از خانوادههای شهدا با رهبر انقلاب دیدار کردند.