ناجا ماسک طبی تولید می کند
معاون بهداد ناجا از ابتکار عمل و اقدام جهادی بیمارستان فوق تخصصی، ولی عصر (عج) ناجا در تولید انبوه ماسکهای طبی خبر داد.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سردار "محمدرضا حسینی"معاون بهداد ناجا گفت: موج نگرانی مردم از شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضا در بازار برای تهیه ماسک، بیمارستانها و مراکز درمانی را که در خط مقدم مبارزه با این بیماری قرار دارند با کمبود ماسک مواجه کرد.
- بیشتر بخوانید:
- هشدار به مصرف کنندگان شیشه افغانی
وی با بیان این که مدیریت بحران از وظایف ذاتی بیمارستانهای نظامی به شمار میرود، عنوان کرد: بخشهای مختلف بیمارستان فوق تخصصی، ولی عصر (عج) ناجا از جمله آماد و پشتیبانی، مدیریت بحران و کنترل عفونت با تعامل و همفکری در اقدامی جهادی و ابتکاری تصمیم گرفتند کمبود ماسک مورد نیاز بیمارستان را با بهره برداری از ظرفیتهای موجود جبران کنند.
سردار حسینی در خصوص سطح ایمنی و ویژگی این ماسک ابتکاری گفت: این ماسک با یک پنجم هزینه خریداری ماسکهای موجود در بازار از فوم سه لایه و از جنس پارچههایی که در کلاه خلبانی استفاده میشود، تهیه و یک مفتول سیمی به عنوان گیره بینی در این ماسک تعبیه شده است.
معاون بهداد ناجا، ضد حساسیت بودن، عدم پرزدهی و قابلیت اتوکلاو یا همان ضد عفونی کردن را از ویژگیهای این ماسک طبی عنوان و خاطرنشان کرد: این ماسک با ابتکار عمل رئیس آماد و پشتیبانی بیمارستان طراحی و پس از تایید اداره کل بهداشت این معاونت به همت کارکنان زحمتکش خیاط خانه بیمارستان به تولید انبوه رسید.
وی با اشاره به تولید یک هزار عدد ماسک طبی طی 4 روز گذشته اظهار داشت: این ماسکها قبل از ورود به چرخه مصرف و توزیع بین کارکنان درمانی تحت فرآیند اتوکلاو (ضدعفونی) و بسته بندی بهداشتی قرار میگیرد.
سردار حسینی با اشاره به همزمان شدن موج بیماری آنفلوآنزای فصلی با بیماری کرونا و افزایش مراجعات به اورژانس بیمارستانها تصریح کرد: به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بیمارستان فوق تخصصی، ولی عصر (عج) و کاهش ترددها در اورژانس، چادر تریاژ (سطح بندی بیماران) بیماران کرونا در محوطه بیمارستان برپا شده است و افراد دارای علائم سرما خوردگی و آنفلوآنزا در این چادر تحت غربالگریهای اولیه قرار میگیرند و در صورت مشکوک بودن به بیماری کرونا از طریق آمبولانس ویژه به بیمارستانهای هدف قرنطینه و درمان بیماران کرونایی انتقال مییابند.
معاون بهداد ناجا با اشاره به این که بیماری کرونا شباهت زیادی به علائم سرماخوردگی وآنفلوآنزا دارد، توصیه کرد: افراد در صورت داشتن علائم معمول سرماخوردگی و آنفلوآنزا در منزل بمانند و استراحت کنند، اما در صورت داشتن علائم حاد تنفسی بلافاصله به بیمارستانهای معین پذیرش و درمان بیماری کرونا مراجعه کنند.
سردار حسینی رعایت بهداشت فردی و عمومی را شاه کلید پیشگیری از شیوع کرونا عنوان کرد و رعایت اصولی بهداشت دست را در این راستا بسیار حائز اهمیت دانست.