ناسا
ناسا
کاوشگر چینی Chang'e-6 تصاویری خیرهکننده از سطح ماه را به زمین ارسال کرد که این تصاویر، مناظر بکر و ناشناختهای از سمت دور ماه را به نمایش میگذارند. دانشمندان امیدوارند با بررسی این تصاویر، اطلاعات جدیدی از تاریخچه و ترکیب کره ماه به دست آورند.
مریخنورد استقامت ناسا در فوریه 2021 بر روی مریخ فرود آمد. ماموریت آن جستجوی نشانههایی از حیات بیگانه باستانی از طریق نمونههای سنگی است که جمعآوری میکند و برای ماموریتی در آینده که قرار است این نمونهها را به زمین بیاورد، آماده میکند.
دانشمندان با انتشار فهرست جدیدی از بیش از 100 سیاره فراخورشیدی، نقشه کهکشان ما را گسترش داده اند. این سیارات که در خارج از منظومه شمسی ما قرار دارند، با استفاده از داده های تلسکوپ فضایی TESS ناسا و رصدخانه W. M. Keck کشف شده اند.
دانشمندان فهرست جدیدی از سیارات فراخورشیدی را منتشر کردهاند که شامل بیش از 100 سیاره فراخورشیدی است که در خارج از منظومه شمسی ما وجود دارند. این فهرست با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی TESS ناسا و رصدخانه W. M. Keck ایجاد شده است.
شبکههای تلویزیونی فیلمهایی را به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب و قیام تاریخی 15 خرداد تدارک دیده که روی آنتن میروند.
ناسا این هفته اعلام کرد مریخ نورد Perseverance یک همراه کوچک در یکی از چرخهای خود دارد.
این مهندسی خلاقانه از فضاپیما در طول نزدیک شدن خطرناک آن به خورشید محافظت کرد، درست همانطور که شبیهسازیهای رایانهای قبلا پیشبینی کرده بودند.
اقتصادنیوز: شکی نیست که تغییرات آبوهوایی به نقطهای برگشتناپذیر رسیده است. حتی میتوان گفت آبوهوا دشمن موجودیت ما شده است.
فضاپیمای باری جدید روسیه دقایقی قبل با موفقیت به سمت ایستگاه فضایی بینالمللی پرتاب شد.
بمبافکنهای جدید B-52J نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا به موتورهای رولز رویس مجهز شد. با این ارتقا انتظار میرود که این بمبافکن نمادین تا یک قرن به پرواز ادامه دهد.
هزاران سیاره فراخورشیدی کشف شدهاند و ستارهشناسان ممکن است به اولین کشف حیات فرازمینی نزدیک شده باشند اما هزینهی این مشاهدات بسیار بالاست.
اولین خورشید گرفتگی کاملی که اسپناک مشاهده کرد در ماه مارس سال 1970 رخ داد زمانی که او 16 ساله بود و این گرفتگی علاقه او را به خورشید و ماه گرفتگیها برانگیخت. هشت سال بعد، او شروع به تهیه بولتنهای کسوف و خسوف برای ناسا کرد و امروز نویسنده بسیاری از آثار مورد توجه در مورد این پدیدههاست.
یک سیاره جدید توسط محققان کشف شده است که احتمالاً شرایط مناسبی برای حمایت از حیات دارد. این سیاره در فاصله 40 سال نوری از زمین قرار دارد.
مدار زمین مملو از 160 میلیون قطعه زباله فضایی است که خطری برای ماهوارهها و فضانوردان محسوب میشود! ناسا راهکارهایی برای معضل ارائه داده است.
دانشمندان سیاره جدیدی به نام Gliese 12 b را کشف کردهاند که از نظر اندازه مابین زمین و زهره است؛ این سیاره در فاصله 40 سال نوری از زمین قرار دارد؛ این سیاره ممکن است همچنان قابل سکونت باشد!