چهارشنبه 7 آذر 1403

نامگذاری ها و پرونده باغات روی میز شورای تهران

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نامگذاری ها و پرونده باغات روی میز شورای تهران

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران دویست چهل و دومین جلسه خود را به بررسی پرونده باغات شهر تهران و مصوبات کمیسیون نامگذاری شورای شهر اختصاص دادند.

به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه دویست و چهل و دومین جلسه خود را در حالی آغاز کردند که بر اساس مصوبه شورا هر سه شنبه در میان باغات و نامگذاری ها اختصاص داده شده است.

این جلسه پس پس از قرائت قرآن با سخنان «محسن هاشمی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران که به مقایسه وضعیت امروز جامعه و وضعیت دوران پیامبر اکرم پرداخت آغاز شد. وی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی امروزه جامعه و مقایسه آن با دوران پیامبر اکرم (ص) گفت: امیدواریم بزودی با رفتن ترامپ، این دوره سختی هم به گشایش برای مردم تبدیل شود.

کارکنان و کارگران شهرداری دورکاری شوند «افشین حبیب‌زاده» عضو شورای اسلامی شهر تهران با توجه به موج سوم کرونا، از شهردار تهران خواست دستورالعمل دورکاری و نوبتی کردن حضور کارکنان شهرداری و کارگران شرکت‌های پیمانکاری را هرچه سریع‌تر ابلاغ کند.

تصویب یک فوریت لایحه درآمد های حوزه شهرسازی

بر اساس این گزارش اعضای شورای شهر تهران، لایحه دو فوریتی ارسالی شهرداری تهران مربوط به درآمد های حوزه شهرسازی را به صورت یک فوریت تصویب کردند؛ لایحه مبنی بر اعطا برخی امتیاز ها برای تسریع در وصول مطالبات شهرداری از حوزه شهرسازی و پرداخت دیون توسط بدهکارن در این حوزه است.

این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون برنامه و بودجه شورا ارجاع شد.

مصوبات کمیسیون نامگذاری

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با 14 رای، 2 مصوبه کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران را تصویب و بر اساس آن به تغییر نام و نامگذاری 25 معبر، خیابان و مکان در شهر تهران رای دادند؛ بر این اساس خیابانی را به نام «محمدرضا حافظی» خیر مدرسه‌ساز نامگذاری و خیابان امیرکبیر در منطقه 22 را به نام شهیدان سلامت تغییر نام دادند.

به گفته «محمدجواد حق‌شناس» رییس کمیته نامگذاری شورای شهر تهران، برخی نام ها بیش از 50 بار در معابر و خیابان‌های شهر تهران تکرار شده‌است که کمیته نامگذاری تلاش دارد از این تکرارها جلوگیری کند.

پرونده باغات در شورای

«محمد سالاری» رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی در این جلسه به قرائت مشخصات هشت پرونده پلاک ثبتی در خیابان‌های فرشته، خیابان ولیعصر (عج) و خیابان ونک پرداخت.

وی تصاویری از پلاک‌های ثبتی را نیز در صحن شورای شهر برای سایر اعضا به نمایش درآورد تا اعضا بر اساس مشخصات بتوانند نظر خود را مبنی بر غیرباغ بودن اعلام کنند.

«علی اعطا» رئیس کمیته معماری و طرح های شهری شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی باغ بودن یا نبودن پلاک‌های ثبتی تاکید کرد: بر اساس قانون 5 معیار برای تشخیص باغ از غیرباغ، ملاک عمل است. وی اظهار داشت: سند پلاک ثبتی، حد نصاب تعداد درخت، رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری، تشخیص شورا و و تشخیص کمیسیون وزارت جهاد در خارج از محدوده شهرها معیارهایی می‌باشد که قانون برای تشخیص باغ بودن در نظر گرفته است.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران، به دلیل اینکه تعداد پرونده‌ها و پلاک های ثبتی در نوبت انتظار صحن شورای شهر زیاد است، تصمیم گرفتند جلسات سه شنبه خود را به‌صورت یک هفته در میان به پرونده باغات و مصوبات کمیسیون نامگذاری شورای شهر اختصاص دهند.

*س_برچسب‌ها_س*