نحوه شرکت در مسابقه استعدادیابی جدید تلویزیون
محمد بنا، کارشناس و پیشکسوت کشتی که در مسابقه «همه فن حریف» به عنوان داور حاضر شده است، گفته است که از آنجایی که علاقهمندان به ورزش کشتی در کشور ما بسیار زیاد است، این برنامه میتواند در کشف استعدادها و ایجاد انگیزه بین نوجوانان برای یادگیری و ورود به این رشته ورزشی تاثیرگذار باشد و آورده ما را در این رشته ملی افزایش دهد.
تهیهکننده «همه فن حریف» که مسابقه ای درباره معرفی استعدادهای کشتی است، جزئیاتی را درباره ساخت این برنامه، نحوه ورود شرکت کنندگان و فینال این برنامه ارائه داد.
«همه فن حریف» که مراحل طراحی، برنامه ریزی و پیشتولید آن از تابستان 1400 کلید خورده بود، در تابستان امسال تولید خود را با حضور منتخبانی از برترینهای کشتی کشور در رده پایه، آغاز کرده است.
سیدمحمدرضا نعمتی تهیه کننده «همه فن حریف» درباره ساختار این مسابقه گفت: 56 کشتی گیر در بازه سنی 14 تا 17 سال در چهار دسته وزنی از 14 استان کشور بر اساس توانایی، رزومه و سابقه استانی، تایید مربیان استانی و همچنین نتایج مسابقاتی که در استان ها و شهرهای خودشان کسب کردند، گزینش می شوند.
وی افزود: شرکت کنندگان در قالب 7 تیم در رشته های کشتی آزاد و فرنگی در سه بخش با هم رقابت می کنند و 4 داور از مربیان تیمهای ملی عملکرد آنها را ارزیابی می کنند.
تهیه کننده «همه فن حریف» افزود: مرحله نخست به اطلاعات عمومی مربوط به کشتی اختصاص دارد و سئوالاتی از شرکت کنندگان در خصوص قوانین و قواعد این ورزش پرسیده می شود. بخش دوم هم مربوط به آمادگی جسمانی است که شرکت کنندگان در 6 ایستگاه، توانایی و قابلیت های جسمانی خود را محک می زنند و بخش آخر هم کشتی گرفتن شرکت کنندگان است و در این مرحله، منتخبان با هم به رقابت می پردازند. در تمامی این مراحل هم داورانی از بین مربیان تیم ملی کشتی، عملکرد آن ها را ارزیابی می کنند. محمدبنا، پژمان درستکار، عباس جدیدی و علی محمدی داوران مسابقه هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مستندی از زندگی کشتی گیران این مسابقه هم تهیه کردیم تا بیش تر با سبک و روش زندگی شان آشنا شویم.
وی افزود: از نور مخصوص که در مسابقات جهانی المپیک مرسوم است هم استفاده کردیم تا نورپردازی این مسابقات مطابق استاندارهای مسابقات المپیک انجام شود تا عزیزان شرکت کننده با محیط مسابقات در سطح جهانی آشنا شوند.
وی یادآور شد: محمد بنا، کارشناس و پیشکسوت کشتی که در مسابقه «همه فن حریف» به عنوان داور حاضر شده است، گفته است که از آنجایی که علاقهمندان به ورزش کشتی در کشور ما بسیار زیاد است، این برنامه میتواند در کشف استعدادها و ایجاد انگیزه بین نوجوانان برای یادگیری و ورود به این رشته ورزشی تاثیرگذار باشد و آورده ما را در این رشته ملی افزایش دهد.
این تهیه کننده همچنین از هادی عامل از گویندگان و مفسران باسابقه و توانای کشور که در این مسابقه قرار است کشتی شرکت کنندگان در این برنامه را گزارش کند یاد کرد و گفت: ایشان در برخی موارد هم در کنار داوران نظر کارشناسی می دهند.
به گفته این تهیه کننده حضور چهره های مطرح ورزش کشتی و متولیان این ورزش که به عنوان داور و مربی در این برنامه حضور دارند در کنار استعدادهایی که خود را در معرض داوری این عزیزان قرار می دهند می تواند یک انگیزه قوی برای نوجوانان باشد و به پویایی و تقویت این ورزش پرطرفدار در کشور کمک کند.
«همه فن حریف» چهارشنبه و پنج شنبه ها ساعت 20 از شبکه ورزش روی آنتن می رود و اولین قسمت این برنامه امشب ساعت 20 پخش می شود./ ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
واکنش فاطمه معتمدآریا به تصویرش در دیوارنگاره ولیعصر | عکس من را پایین بیاورید! + عکس
-
پشتپرده هک شبکه خبر صداوسیما
-
فرمول محاسبه افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان
-
شاخ جنجالی اینستاگرام مهاجرت کرد
-
جزئیات یک جلسه مهم درباره ادامه محدودیت اینترنت و فیلترینگ واتساپ و اینستاگرام
-
اخبار مهم یک مقام امنیتی درباره اعتراضات و فوت مهسا امینی | «مهسا» سم نخورده، ماجرا از «میتو» شروع شد