پنج‌شنبه 8 آذر 1403

نظارت بر توزیع خرما در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصناف

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نظارت بر توزیع خرما در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصناف

تهران - ایرنا - کارگروه تنظیم بازار اعلام کرد: توزیع خرمای مورد نیاز در شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بازارهای سازمان میادین و اصناف مرتبط با حداکثر 10 درصد افزایش قیمت نسبت به قیمت سازمان میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود و با هرگونه گران‌فروشی برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، یکصد و سی و چهارمین جلسه کارگروه تنظیم بازار در تاریخ 30 فروردین ماه برگزار شده و در این جلسه دستورالعمل هایی برای بازار مرغ، خرما و جوجه به تصویب رسیده است.

طبق تصمیم این کمیسیون قرار شد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نسبت به هماهنگی و تنظیم شبکه گسترده توزیع خرمای مورد نیاز (مضافتی و کبکاب) در شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بازارهای سازمان میادین شهرداری تهران و اصناف مرتبط با حداکثر 10 درصد افزایش قیمت نسبت به قیمت سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران توزیع می‌شود و با هرگونه گران فروشی خارج از عرف عرضه خرما برخورد قانونی خواهد شد.

این مصوبه می افزاید: تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای متناسب با ابلاغ کمیته رصد و پایش خرما نسبت به عرضه مستقیم و گسترده خرما با دامنه سود 10 درصدی طوری اقدام کنند که در قفسه های ورودی فروشگاه‌های قابل رویت باشد.

در این مصوبه تاکیده شده است: تمام استان‌های سراسر کشور ضمن هماهنگی کامل با انجمن ملی خرما و تولید کنندگان معرفی شده به حوزه استان‌ها، متناسب با نیاز استان و با تعیین شبکه مناسب نسبت به عرضه مستقیم خرما با قیمت مناسب تا پایان ماه مبارک رمضان اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، پیش از این «قاسمعلی حسنی» عضو هیات رییسه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه خرما در آستانه ماه مبارک رمضان نسبت به سال گذشته 14 تا 20 درصد افزایش قیمت داشت، خاطرنشان‌کرد: قیمت خرما رطب از 23 هزار تومان به 28 هزار تومان، زاهدی از 22 هزار تومان به 27 هزار تومان و خاصویی از 22 هزار و 500 تومان به 30 هزار تومان رسیده است.

وی افزود: در این میان قیمت دو نوع خرما کبکاب و پیارم تغییر نیافته است و به ترتیب 15 هزار تومان و 100 هزار تومان در بازار به فروش می رسد.

حسنی با بیان اینکه خرما پیارم به اروپا صادر می شود، اظهار داشت: خرما زاهدی به دلیل صادرات به افغانستان، پاکستان و هند فروش بیشتری داشته و علت رشد قیمت نیز افزایش کرایه حمل و نقل این محصول بوده است.

*س_برچسب‌ها_س*