نظام سلامت
نظام سلامت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین ملک افضلی با حضور در یازدهمین کنگره ملی خود مراقبتی با شعار «خودمراقبتی، شکوفایی و سلامت خانواده»، ضمن تاکید بر پویایی نظام سلامت، خاطرنشان کرد: باید در مسیر نظام سلامتی حرکت کنیم که پویا و رو به پیشرفت و گسترش باشد و طیف وسیع تری از افراد جامعه را در برگیرد. وی با بیان اینکه در نظام سلامت به دنبال طیف وسیعی از خدمات سلامت جسمی، معنوی،...
متمولین به راحتی به وسائل پیشگیری از بارداری دسترسی دارند و آنگونه که بخواهند برای فرزندآوری خود برنامهریزی میکنند. اما خانوادههای بیبضاعت از دسترسی به خدمات کنترل بارداری محروم شدهاند درحالیکه دسترسی رایگان به لوازم پیشگیری از بارداری مانعی برای فرزندآوری نیست و حتی ترس از بارداری ناخواسته و سقط جنین را کاهش میدهد.
قانون جوانی جمعیت همچنان مورد انتقاد کارشناسان است. اگرچه این قانون با هدفی درست تدوین و تصویب شده است اما رویکرد و نگاه تدوینکنندگان این قانون به نظر میرسد نهتنها با واقعیات جامعه همخوانی ندارد، بلکه از همین قانون نهچندان کامل نیز تنها مفادی مورد توجه قرار گرفتهاند که با برخوردهای سلبی و پلیسی همراه هستند.
96 درصد از مرگهای ناشی از تمام هپاتیتها مربوط به هپاتیت B و C،66 درصد مربوط به هپاتیت B و 33 درصد مربوط به هپاتیت C است.
همشهری آنلاین نوشت: رئیس سابق شبکه هپاتیت ایران میگوید: حدود 200 هزار نفر در ایران مبتلا به هپاتیت C و حدود 1.5 میلیون نفر مبتلا به هپاتیت B هستند اما خیلی از بیماران از بیماری خود خبر ندارند و ممکن است این بیماری تا سالها بدون علامت در بدن فرد باقی بماند.
نخستین رویداد گفتگو محور کانکت تاک با موضوع «تجارب مهاجرت و بازگشت متخصصان و کارآفرینان ایرانی و اثرگذاری در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور» با حضور رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، از اواخر سال 1393 برنامههایی را تحت عنوان «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» به منظور انتقال دانش، تجربه، تخصص و ایدههای فناورانه متخصصان ایرانی به داخل اجرا کرد. رویداد «کانکت تاک» با...
نخستین رویداد گفتوگو محور کانکت تاک با موضوع «تجارب مهاجرت و بازگشت متخصصان و کارآفرینان ایرانی و اثرگذاری در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور» با حضور امیرحسین میرآبادی سرپرست مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری برگزار شد.
بعدها بیمه ایرانیان مطرح و یک گام به عقب برداشته شد و بسیاری از افراد با ادعای وضعیت مالی مناسب، از پوشش خارج شدند؛ اما در طول سالهای 89 تا 92 بحرانهای شدیدی در حوزه درمان ایجاد شد و در بیمارستانها گاهی میدیدیم که بیش از 40 درصد هزینهها را بیماران پرداخت میکردند، در حالی که طبق قانون فقط 10 درصد، سهم بیمهشدگان بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ائتلاف و جبهه بزرگ همه با هم برای پرستاری با شعار «هویت، معیشت، همدلی» اعلام رسمی کرد. به نام حضرت دوست سلام بر جامعه بزرگ، مقتدر و فداکار پرستاری سلام بر شما که به درستی در عمل قلب نظام سلامت هستید که حتی لحظهای و چشم برهم زدنی، بدون ضرب آهنگ مجاهدتهای شما، ادامه حیات نظام سلامت غیرممکن است. درود بر قلب سپید انسان و انسانیت و سلام بر روح...
رئیس انجمن علمی اقتصاد سلامت گفت: پرداخت از جیب مردم برای هزینههای درمانی افزایش یافته است. در عین حال دولت از منابع بیمه پایه برای بیمه تکمیلی افراد خاص استفاده میکند که غیرقانونی است.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی از تصویب آیین نامه آموزشی دوره دکتری حرفه ای رشته فیزیوتراپی برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: امکان ادامه تحصیل مرتبط با کار این رشته فراهم شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه هماهنگی دیپلماسی و گردشگری سلامت با حضور وزرای بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونان و مدیران ذیربط وزارت امور خارجه به میزبانی امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان برگزار شد. در این نشست ضمن مرور ظرفیتهای بسیار بالای کشورمان در حوزه سلامت و درمان از جمله برخورداری کشور...
یکی از ملموسترین شاخصها در نظام سلامت عومی سرانه تختهای بیمارستانی است که آمارها حاکی از عقبماندگی ایران طی دو دهه گذشته دارد.
جلسه هماهنگی دیپلماسی و گردشگری سلامت به میزبانی وزارت امور خارجه با حضور وزرای بهداشت، میراث فرهنگی و تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار شد.