یک‌شنبه 4 آذر 1403

نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟

اعضای گروه "شهروندان رایش" معتقدند دولت فعلی آلمان، دولت اشغالی و دست نشانده قدرت های خارجی است.

"حمله مسلحانه به پارلمان، سرنگونی حکومت آلمان و اعلام حکومت جدید"، بخشی از نقشه براندازی دولت آلمان بود که با حمله پلیس، خنثی شد. به گزارش عصرایران، مقامات آلمانی صبح دیروز چهارشنبه از خنثی سازی برنامه براندازی دولت این کشور خبر دادند. پلیس آلمان در بزرگترین عملیات تاریخ معاصر خود به مراکز گروه موسوم به "شهروندان رایش" در ایالت های مختلف حمله کرد. در این عملیات، 25 نفر بازداشت شدند. حدود 3 هزار پلیس آلمان در این عملیات مشارکت داشتند. تعدادی از افراد هم خارج از آلمان بازداشت شدند. جزئیات برنامه براندازی دولت آلمان باعث تعجب و شگفتی بسیاری شده است چرا که معمولا خبرهای کودتا و براندازی حکومت با حمله مسلحانه از آسیا و آفریقا به گوش می رسد اما این بار چنین خبرهایی مربوط به بزرگترین اقتصاد اروپا و یکی از مترقی ترین دموکراسی های جهان است.

جزئیات عملیات پلیس

عملیات پلیس در 11 ایالت آلمان و با مشارکت حدود 3 هزار نفر از نیروهای پلیس و ویژه در سازمان مبارزه با تروریسم انجام شد. در عملیات پلیس تعدادی از اعضای گروه "جنبش شهروندان رایش" بازداشت شدند.

یک نظامی فعال در نیروهای ویژه ارتش و تعدادی از نیروهای نظامی احتیاط در میان افراد بازداشت شده هستند. یکی از رهبران در حزب راست افراطی "آلترناتیو" و یک نماینده سابق پارلمان هم به ظن عضویت در این گروه و برنامه سرنگونی دولت، بازداشت شدند.

دادستانی گفته است تعداد افراد بازداشتی به 25 نفر رسید و همه آنها در "سازمان تروریستی" عضویت دارند. دو نفر از جایگاه رهبری این گروه هستند. وزیر دادگستری آلمان گفت نابودی این گروه تروریستی تایید کننده قدرت آلمان در دفاع از دموکراسی ماست.

جزئیات برنامه براندازی

گروه "شهروندان رایش" که برای براندازی دولت آلمان تلاش می کرد کابینه و هیات وزیران جدید را هم ایجاد کرده بود تا بعد از براندازی، دولت جدید بتواند اداره کشور را در دست بگیرد. یکی از افراد بازداشت شده، در دولت براندازی، سمت وزیر دادگستری داشت. او قبلا قاضی بود اما از این سمت برکنار شده بود.

گروه براندازی، دارای شاخه نظامی هم بود که برخی از اعضای سابق نیروهای ویژه پلیس در آن عضویت داشتند. این نیرو هم قرار بود بعد از سرنگونی دولت، جایگزین پلیس و ارتش فعلی شود.

دادستانی می گوید این گروه در حال برنامه ریزی برای حمله به پارلمان، سرنگونی حکومت و دولت فعلی آلمان و حملات مسلحانه به دیگر مراکز قانون گذاری در آلمان از جمله پارلمان های ایالتی بودند.

شورای مرکزی گروه "شهروندان رایش" مثل دولت یا هیات وزیران شامل وزیران مختلف از جمله بهداشت و خارجه و دادگستری بود. اعضای هیات وزیران از نوامبر 2021 به صورت دوره ای و منظم باهم جلسه برگزار می کردند. موضوع این جلسات، برنامه ریزی برای سرنگونی حکومت فعلی آلمان و ایجاد نهادهای دولت جدید بود. اتهامات

دادستانی فدرال آلمان در بیانیه ای گفته است اعضای جنبش "شهروندان رایش" (Reichsbrger) مظنون به "انجام آمادگی های ملموس برای حمله خشونت آمیز با گروه کوچک مسلحانه به پارلمان آلمان هستند". به گزارش خبرگزاری آلمان، این افراد همچنین متهم به "آماده سازی برای سرنگونی حکومت" هستند. آنها متهم اند در اواخر نوامبر 2021 سازمان تروریستی برای مقابله نهادهای حکومت و نمایندگانش ایجاد کردند. دادستانی آلمان می گوید متهمان شاخه نظامی تاسیس کردند که هدف از آن نابودی حکومت فعلی در سطح شهرها و ایالت ها بود. براساس اطلاعیه های دادستانی، این گروه اطلاع داشت در حمله ای که می خواست اجرا کند تعدادی کشته می شدند اما این موضوع را در چارچوب برنامه انتقال ضروری برای تغییر حکومت در همه سطوح، قبول کرده بود.

گروه "جنبش شهروندان رایش" چیست؟ اعضای گروه خود را "شهروندان رایش" توصیف می کنند. آنها دولت فعلی آلمان (که بعد از سرنگونی آلمان نازی و جنگ جهانی دوم به وجود آمد) را به رسمیت نمی شناسند و آن را دولت اشغالی یا دست نشانده قدرت های خارجی می دانند.

به همین دلیل از قوانین دولت فعلی المان پیروی نمی کنند؛ از پرداخت مالیات و عوارض دولتی و شهرداری خودداری می کنند و اصرار دارند امپراتوری آلمان (حکومت آلمان قبل از جنگ جهانی دوم و سرنگونی آلمان نازی) هنوز موجود است و ادامه دارد. رایش آلمان نام رسمی حکومت آلمان بین سال های 1871 تا 1945 بود.

اعضای این گروه شامل افرادی از طرفداران نازی ها، نئونازی ها، طرفداران نظریه های توطئه، حامیان آزادی حمل سلاح برای شهروندان وبرخی از اعضای گروه های راست افراطی، یهودستیز و مهاجرستیز هستند.

بخشی از اعضای این گروه به نظرات توطئه اعتقاد دارند و فکر می کنند آلمان فعلی توسط یک گروه پشت پرده اداره می شود. اعضای گروه همچنین به شدت در اعتراضات علیه محدودیت ها و قرنطینه کرونا در المان مشارکت داشتند. در سال 2016 یک عضو گروه "شهروندان رایش" به سمت افسران پلیس المان شلیک کرد که منجر به یک کشته و سه زخمی شد. این حادثه باعث شد نگاه دستگاه های اطلاعاتی آلمان به این گروه به شدت تغییر کند.

در سال های اخیر هم هدف قرار دادن وزیر بهداشت ایالتی توسط اعضای گروه "شهروندان رایش" هم نشانه ای از فعالیت های خشونت آمیز گروه بود.

سازمان های اطلاعاتی آلمان تعداد پیروان گروه "شهروندان رایش" را حدود 21 هزار نفر برآورد می کنند. بیشترین فعالیت این گروه در ایالت های شرقی آلمان رصد شده است. تاکنون در 6 ایالت آلمان، دادستان ها پرونده هایی برای تحقیق درباره عضویت افرادی از پلیس در این گروه باز کرده اند.

اسامی دیگری که اعضای گروه "شهروندان رایش" برای خود استفاده می کنند این گونه هستند: "شهروندان امپراتوری آلمان"، "شهروندان دولت پروس آزاد" (اشاره به اسم قدیم آلمان)، " گروه ایدوئولوژیک رایش"، "دولت رایش" و "افراد طبیعی ها"

اعضای این گروه معتقدند باید دوباره آلمان را به دوره عظمت و امپراطوری اش بازگرداند. آنها با سیاست تشویق به مهاجرت به آلمان مخالف است و معتقدند سیاست های دولت فعلی آلمان با منافع ملت آلمان همسو نیست. شاهزاده آلمانی

برنامه این بود که بعد از سرنگونی دولت آلمان، دولت جدید به رهبری یکی از شاهزادگان خانواده های پادشاهی آلمان بر سر کار بیاید.

یکی از بازداشت شدگان روز چهارشنبه، فردی به نام "هانریش سیزدهم" بود که در رسانه های آلمانی به نام "شاهزده هاینریش سیزدهم" مشهور است. نسبت خانوادگی او به خانواده پادشاهی می رسد که تا سال 1918 بر مناطقی از آلمان حکم می راند. شاهزاده "هانریش سیزدهم" قرار بود ریاست دولت جدید آلمان را بعد از سرنگونی دولت فعلی، برعهده بگیرد - او توسط پلیس بازداشت شد.

دادستانی می گوید این شاهزاده ریاست شورای حکومت را برعهده داشت. این شورا قرار بود بعد از سرنگونی دولت فعلی، اداره کشور را در دست بگیرد و او رهبر دولت جدید می شد.

شاهزاده هاینریش متهم است با نمایندگانی از دولت روسیه در خاک روسیه و آلمان تماس برقرار کرده است. او امیدوار بود برای سرنگونی دولت برلین، حمایت مسکو را کسب کند.

ارتباط با روسیه از ابتدای عملیات پلیس خبرهایی درباره دخالت و ارتباط میان برنامه سرنگونی دولت آلمان و روسیه منتشر شد اما مسکو این خبرها را رد کرد.

کاخ کرملین اعلام کرد نمی توان درباره هر گونه دخالت روسیه در آماده سازی برای "کودتا" در آلمان سخن گفت. کرملین تاکید کرد عملیات امنیتی علیه "جنبش شهروندان رایش" موضوع داخلی آلمان است. سفارت روسیه در برلین هم هر گونه ارتباط با "گروه های تروریستی" را رد کرد و گفت دفاتر دیپلماتیک روسیه در آلمان با نمایندگان گروه های تروریستی یا دیگر گروه های غیرقانونی، ارتباط برقرار نمی کند.

همچنین یک شهروند روس به نام "ویتالیا. ب" متهم است به گروه "شهروندان رایش" برای تماس با مسوولان روسیه، کمک می کرد. دادستانی آلمان گفته است دلیلی وجود ندارد که نشان دهد مقامات روسیه به این گروه، پاسخ مثبت داده اند.

تماشاخانه

ببینید | یک کار جالب؛ جمع آوری صداهای در حال انقراض

ابهامات یکی از حساس‌ترین پروژه‌های احداث سد در ایران / فاجعه‌ای بزرگتر از گتوند در حال وقوع است (فیلم)

فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 2
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 3
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 4
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 5
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 6
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 7
نقشه "براندازی مسلحانه" دولت آلمان / از تعیین شاهزاده تا تشکیل دولت موازی / گروه "رایش" چیست؟ 8