نمایشنامه
نمایشنامه
نویسنده کتاب «بانوی عاشق» در مراسم رونمایی این اثر گفت: هر اثری را که مینویسم حس میکنم اثر من را نوشته است و در هر لحظه از نوشتن چیزهایی را به دست میآورم که نمیدانستم.
ایران تئاتر نوشت: محمدعلی ساربان، هنرمند پیشکسوت تئاتر با اشاره به سکته سه سال پیش خود، تاکید کرد بازگشت قدرت تکلم خود را مدیون تمرینهای تئاتری است.
یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: بازیگری باعث شده بتوانم فضای خشک ریاضی را با هنر و عشق به دانشآموزان انتقال دهم.
مهر نوشت: کارگردان نمایش «رضا» که این روزها در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه است، اظهار کرد این نمایش اثری مذهبی نیست بلکه موضوعی اجتماعی دارد.
یک نویسنده با اشاره به تأثیرپذیری «پوشکین» از قرآن کریم، گفت: در آثار این ادیب روس، ردپای تمدن و فرهنگ اسلامی و تمدن شرقی را میبینیم.
آنجلا لنسبوری هنرپیشه متولد شهر لندن در انگلستان که به مدت هفت دهه در سینما، تلویزیون و تئاتر حضوری قدرتمند داشت و بیشتر برای بازی در سریال «قتل، او نوشت» شناخته می شد، در سن 96 سالگی درگذشت.
صبا به نقل از ورایتی نوشت: استفان سلریه و وسیم بژی برای ساخت فیلمی انگلیسی زبان بر اساس رمان «مناقشه وایادولید» (The Controversy of Valladolid) شاهکار ادبی نوشته ژان کلود کریر فیلمنامهنویس و رماننویس برنده جایزه اسکار با هم همکاری می کنند.
نشر بیدگل هفتمین چاپ نمایشنامه «سایکوسیس 4:48» نوشته سارا کین با ترجمه عرفان خلاقی را منتشر کرد.
در صفحه 123 اعضای هیئت امنای نوانخانه که توسط آقای بامبل بهعنوان فیلسوفان عملگرا معرفی شدهاند، توسط راوی قصه هم بهکنایه، فیلسوفان خطاب میشوند.
نمایشنامه «کیت هرمان» نوشته آنه لِپِر و ترجمه بهروز قنبر حسینی توسط نشر قطره منتشر شد.
تازهترین برنامه «سیم و زر» رادیو فرهنگ به گفتوگو با احمد حسینی، مترجم کتاب «نامههای لوتری» پیر پائولو پازولینی اختصاص دارد. این برنامه از ساعت 12:30 فردا دوشنبه 18 مهر پخش میشود.
ایسنا نوشت: هوشنگ توکلی، جعفر دهقان و مهدی فقیه در اظهار نظرهای جداگانه تاکید داشتند بر اینکه «هیچ گاه ملت ایران خواستار تجزیه طلبی نبوده است.»
هوشنگ توکلی، جعفر دهقان و مهدی فقیه در اظهار نظرهای جداگانه تاکید داشتند بر اینکه «هیچ گاه ملت ایران خواستار تجزیه طلبی نبوده است.»
توکلی درباره موضع گیری برخی هنرمندان و ورزشکاران در این دوره عنوان می کند: به نظرم به هنرمندان حمله بسیاری شده است و اینکه شنیدن این جملات که ما خرج هنرمندان کردهایم یا ملت خرج آنها کرده اند، خوشایند نبوده و همین باعث شده تا بعضی هنرمندان هم به اشتباه موضع گیری هایی داشته باشند.
فیلمنامههای سینمایی از نویسندگانی چون انسیه شاهحسینی، لیلی عاج، نرگس آبیار و محمدعلی باشهآهنگر پروانههای سینمایی خود را گرفتند.
شورای پروانه ساخت در آخرین جلسه خود با ساخت 4 فیلمنامه بلند داستانی موافقت کرد.