نمایشنامه
نمایشنامه
«وقت عاشقی» عنون نمایشنامهای از نصرالله قادری است که به گفته او در پاسخ به ندایی که او را دعوت به نوشتن از امام حسین (ع) کرده، نگارش یافته است.
نمایشنامه «پری دریایی» نوشته پالی تیل و ترجمه مزدک بلوری توسط نشر نی منتشر شد.
مهر نوشت: تینو صالحی با اشاره به اینکه تلهتئاتر «کاتب اعظم» میتواند مقدمهای برای شروع دوباره این گونه نمایشی در تلویزیون باشد، عنوان کرد مدیران دست کارگردانها را برای تولید محتوا باز بگذارند.
نمایشنامه «همسایهها» نوشته میشل ویناور با ترجمه بهرام جلالیپور منتشر شد.
شهر ری - ایرنا - دفاع مقدس یکی از پدیده های مهمی است که فکر و ذهن نویسندگان معاصر را به خود معطوف داشته و عامل خلق نوعی ادبیات بویژه در مقاومت ایران اسلامی شده است.
نویسنده و کارگردان نمایش «شاه مردنی هیچکجا» معتقد است در اجرای تئاترهای ایرانی دچار تکرار شدهایم و باید در فرم و محتوا بهروزتر باشیم.
نمایش «شراره» به نویسندگی و کارگردانی محمدمهدی خاتمی که همزمان با هفته دفاع مقدس از پنجم تا بیستم مهر ماه جاری در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می رود.
نمایش «شراره» به نویسندگی و کارگردانی محمد مهدی خاتمی از روز پنجم مهر ماه در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.
فیلم سینمایی استاد اولین تجربه کارگردانی فیلم بلند سیدعماد حسینی است و به تهیه کنندگی بهروز افخمی به زودی مقابل دوربین میرود.
تهران - ایرنا - فیلم سینمایی «استاد» به کارگردانی سید عماد حسینی و تهیهکنندگی بهروز افخمی به زودی کلید میخورد.
«خلأ خردورزی در جامعه ما و جوامع مشابه ما مشهود است. من درباره کتاب حرف میزنم و اینکه مردم کتاب نمیخوانند، این مسئله کاملاً فرهنگی است. من پیشنهاد میدهم رمان بخوانند. شعر بخوانند. «شلغم میوه بهشت» «علیمحمد افغانی» را بخوانند و... ولی بخوانند و آگاهی به دست بیاورند.»
سال ها از پخش تله تئاترهای تلویزیونی به میزبانی شبکه چهار می گذرد و از یک زمانی نه مدیران و نه مخاطبان این رسانه، میلی به دیدن این آثار نداشتند؛ اما با پخش مجموعه نمایشی «کاتب اعظم» از شبکه دو قرار است تولید و پخش این آثار جانی دوباره بگیرند.
عباس آسمند از شبیه سازی عملیات الی بیت المقدس در شهر یاسوج خبر داد و گفت: 4هزار و 783 ریز برنامه دفاع مقدس در استان اجرایی می شود.
تهران - ایرنا - بهزاد فراهانی هنرمند پیشکسوت رادیو، تئاتر، سینما و سریال های تلویزیونی در بخش دوم گفت و گو با «پروژه تاریخ شفاهی سینمای ایرنا»، ادعاهایی را مطرح می کند.
صدا و سیما در دوره مدیران تازه خود به فکر احیای تلهتئاتر افتاده و با راهاندازی «مرکز سیمرغ» به فکر افزایش توان تولیدی این رسانه در گونههای متنوع و مغفول است؛ شروعِ این روند با «کاتب اعظم» خواهد بود.