نمایندگان کردستان به دور از حواشی توسعه استان را دنبال میکنند
سنندج - ایرنا - رییس مجمع نمایندگان کردستان گفت: اختلافات گذشته در حوزه مدیریتی استان چالشها و مشکلاتی بوجود آورد برای همین نمایندگان مردم استان در مجلس یازدهم به دور از حواشی و سیاست زدگی و سیاسی بازی بدنبال تحقق برنامههای توسعهای در استان هستند.
پرویز اوسطی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف اصلی مجمع نمایندگان کمک به توسعه استان و گرهگشایی از مسائل و مشکلات آن خواهد بود و در این زمینه در راستای تحقق اولویتهای اصلی نظام و انتظارات قانونی مردم کمک حال مجموعه مدیریتی استان برای پیشبرد بهتر اهداف هستیم. وی با بیان اینکه فرصت مناسبی در مجلس یازدهم برای استفاده مطلوب مجموعه مدیریتی استان و تحقق برنامه توسعه ایجاد شده است، اضافه کرد: باید همه بدنبال تحولگرایی در حوزه های مختلف باشیم و در این میان مدیران اجرایی بواسطه نمایندگان مردم در مجلس میتواند مطالبات خود را منتقل کنند. نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، فراهم کردن بستر لازم برای مشارکت موثر مردم و مردم باوری را مسالهای مهم برای رشد سرمایهگذاری در استان کردستان دانست و افزود: بعد از انقلاب یک رشد کلی را در کشور شاهد بودیم که کردستان هم از این موهبت بهره مند بود اما در مقایسه با شاخصهای رشد و توسعه کشور در استان های برخوردار، عقبماندگیهایی وجود دارد که بر اثر غفلت از ظرفیتهای بالقوه استان و فرصتهای تاریخی مناسب جهت سرمایه گذاری بوجود آمده است. اوسطی تاکید کرد: باید با برنامهریزی و سیاستگذاری مطلوب، استعدادهای بالقوه و برتر استان بویژه در بخش های گردشگری، کشاورزی و معدن را بالفعل کنیم که تحقق این امر مهم با همدلی، انسجام و تلاش مضاعف شبانه روزی میان نمایندگان مردم در مجلس و مجموعه اجرایی استان میسر است. رییس مجمع نمایندگان کردستان به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز بکار مجلس یازدهم اشاره و توجه به عدالت را مهمترین محور آن اعلام کرد و یادآور شد: بسترهای لازم برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در این زمینه فراهم است و سیاستهای کلی ابلاغی، خطوط اصلی حرکت در این مسیر را مشخص کرده است. اوسطی بیانیه گام دوم انقلاب را حاوی پیامهای مهمی برای مسوولان دانست و گفت: الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت، سند راهبردی و چراغ روشنی برای آینده کشور است که با عمل به آن زمینههای توسعه نیز تسهیل می شود و مجلس یازدهم بسترسازی و ریلگذاری مناسبی را برای تحقق این راهبردها مدنظر دارد. نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور در دهه اول و دوم انقلاب با شرایط جنگ و سازندگی درگیر بود، افزود: از دهه سوم به مرحلهای رسیدیم که بستر برای توسعه و پیشرفت فراهم بود ولی در زمینه تحقق عینی عدالت در گام دوم انقلاب و رسیدن به جایگاه واقعی از این نظر نمایندگان مجلس و مسئولین بایستی تلاش مضاعفی داشته باشند. اوسطی تاکید کرد: اکنون زمان این است که همه قوا، دست بدست هم داده و عقب ماندگیهای گذشته را جبران کنند. وی ادامه داد: انقلاب اسلامی خاستگاه عدالتخواهی و حقطلبی است و مجلس یازدهم باید در این زمینه برنامه هایی داشته باشد و قاطعانه بر اجرایی شدن آن نظارت کند تا به همه ساختارهای قوای سهگانه تسری یافته و رضایت مردم جلب شود.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و 6 نماینده در مجلس شورای اسلامی است، (حوزه انتخابیه سنندج شامل شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره 2 نماینده، حوزه انتخابیه بیجار یک نماینده، حوزه انتخابیه قروه شامل شهرستانهای قروه و دهگلان یک نماینده، حوزه انتخابیه سقز شامل شهرستانهای سقز و بانه یک نماینده و حوزه انتخابیه مریوان شامل شهرستانهای مرویان و سروآباد یک نماینده) است.
در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شور ای اسلامی پنج نماینده از حوزه های انتخابیه چهارگانه استان کردستان با کسب رای اکثریت مجوز لازم برای حضور در بهارستان را گرفتند و انتخاب ششمین نماینده در حوزه انتخابیه شهرستان بیجار به دور دوم کشیده شد.
استان کردستان بر اساس آخرین سرشماری نفوس مسکن سال 1395 دارای یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر جمعیت است که بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در 10 شهرستان، 32 شهر، 31 بخش، 86 دهستان، حدود یک هزار و 700 روستا ساکن هستند که ترکیب جمعیتی آن شامل 29 درصد ساکنان روستایی و 71 درصد ساکنان شهری است.
در نشست هفته گذشته مجمع نمایندگان استان کردستان، اعضای این مجمع «پرویز اوسطی» نماینده مردم قروه و دهگلان را به عنوان رییس مجمع نمایندگان استان کردستان انتخاب کردند.
این نشست درخصوص راههای توسعه و پیشرفت استان کردستان برگزار شد و اعضای مجمع بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای مجلس در پیشبرد اهداف ملی و منطقهای استان کردستان تاکید کردند.
*س_برچسبها_س*