نمای کامپوزیت یک خطر بزرگی است
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: موضوع نمای کامپوزیت یک خطر بزرگی است و پیمانکاران ساختمانی درخواست داریم به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قدرتالله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در نخستین همایش فناوریهای مهندسی ایمنی حریق که با موضوع بررسی حریق گاندی برگزار شد، اظهار کرد: روزانه 150 حادثه آتشسوزی در تهران داریم که با اقدامات پیشگیرانه میتوان این آمار را کاهش داد.
محمدی با اشاره به سالروز حادثه تلخ متروپل گفت: ساختمانی در شهری به صورت ابرپروژه و با تبلیغات گسترده ساخته شده و خداروشکر افتتاح نشده بود، چرا که اگر بهرهبرداری کامل بود، ابعاد حادثه بسیار وحشتناک بود. هر چند افتتاح نمادین بود که آن زمان 40 نفر کشته شدند.
محمدی با اشاره به حادثه پلاسکو بیان کرد: اگر پلاسکو عایق حریق داشت، بیشتر دوام میآورد و 16 آتشنشان جان خود را از دست نمیدادند. 54 هزار ساختمان را در تهران پایش کردیم و نزدیک 10 تا 15 درصد آنها نمای کامپوزیت دارد که طی سه دقیقه میتواند با اشتعال نابود میشود، البته سریع هم خاموش میشود مانند نمای بیمارستان گاندی که سریع مشتعل شد.
آتشسوزی یک سوله بزرگ در محله سیزده آبانمدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران با بیان اینکه نیروهای آتشنشانی طی چهار تا پنج دقیقه خود را به محل حوادث میرسانند، گفت: البته خطر حریق و گسترش آتش در ساختمانهای دارای نمای کامپوزیتی بسیار سریع است و باید اصلاح نمای این ساختمانها در اسرع وقت صورت گیرد.
محمدی با اشاره به بازدیدش از یک ساختمان مرتفع در کره جنوبی اشاره کرد و گفت: این ساختمان 74 طبقه بود و بالاترین نردبان آتشنشانی دنیا برای 30 طبقه کفایت میکند. ولی دیدیم آنجا خود ساختمان ایستگاه آتشنشانی دارد و ارتباط طبقات هم مجزا بود و این به نوعی خوداطفایی است. موضوع نمای کامپوزیت یک خطر بزرگی است و پیمانکاران ساختمانی درخواست داریم به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در حریق بیمارستان گاندی جان 9 جنین و 93 بیمار توسط آتشنشانان نجات داده شدند.