نورون
نورون
به عنوان یک مکانیسم مقابله و پاسخ انطباقی، بدن پروتئین های شوک سرمایی را تولید و آزاد می کند. این پروتئین ها به ما کمک می کنند تا با سرما کنار بیاییم و همچنین با تغییرات ناگهانی محیطی سازگار شویم. بدین ترتیب می توان گفت که اساسا برای زنده نگه داشتن ما کاربرد دارند.
کارشناسان برجسته هوش مصنوعی زنگ خطر را در مورد سرعت و عظمت پیشرفتهای اخیر در زمینه این فناوری به صدا درآورده و چهار تهدید را برای جوامع انسانی برشمردهاند.
باوجود تحقیقات متعدد قدیم و جدید در مورد ضررهای جدی «اسپارتام» برای سلامتی انسان، چرا این ماده توانست اینقدر به مواد غذایی ما وارد شود تا اکنون در بیش از 6هزار ماده غذایی مورد استفاده قرار گیرد؟
برقراری رابطه جنسی به ویژه در یک رابطه ی پر از عشق می تواند فواید غافلگیرکننده ای باشد که گستره ای از مزایای جسمی و روانی را دربرمی گیرد.
نویسنده آمریکایی که بهخاطر خلق آثاری چون «روز استقلال» شناخته میشود و دو جایزه پولیترز در کارنامه دارد، هشتمین رمانش را منتشر کرد.
اقتصادنیوز: هیچکس بهطور قطع نمیداند، اما احتمالاً اولین چرتزدن بیش از نیممیلیارد سال پیش رخ داد، و به طور قطع توسط یک موجود بسیار ساده انجام شد.
لو گهریگ بازیکن مشهور بیسبال طی دهههای 1920 و 1930 بود. وی به دلیل ابتلا به ALS مجبور شد به کار خود پایان دهد و تنها چند سال پس از تشخیص این بیماری درگذشت.
در بیمارانی که مبتلا به ALS هستند، عضلات شروع به آتروفی یا تحلیل رفتن می کنند و در نتیجه با گذشت زمان ضعیف و ضعیف تر می شوند. در مراحل بعدی نیز راه رفتن...
کارشناسان برجسته هوش مصنوعی زنگ خطر را در مورد سرعت و بزرگی پیشرفتهای اخیر در این زمینه به صدا درآورده و هشدار دادند این پیشرفتها چیزی کمتر از تهدید بشریت نیست.
چرا هوش مصنوعی چنین ترسی را به وجود آورده است و ما در این زمینه چه کاری می توانیم انجام دهیم؟ چرا جفری هینتون «پدرخوانده هوش مصنوعی» نگران است؟ چهار خطری که این فناوری او را نگران کرده است، کدام است؟
یافتههای جدید دانشمندان درباره نشانههای عجیب افراد باهوش خبرساز شده است.
«بیگنورون» یک ابتکار بینالمللی از دانشمندان علوم رایانه و علوم عصبی موسسات مختلف دنیا است که هدف آن ایجاد یک چهارچوب استاندارد برای بازسازی خودکار نورون های مغز است.
شرکت نورالینک (Neuralink) که به دست ایلان ماسک تاسیس شده، میخواهد با استفاده از توسعه تراشه مغزی محدودیتهای ارتباطی بین انسان و کامپیوتر را بردارد.
دانشمندان علوم اعصاب دانشگاه «کوئینزلند» با استفاده از فناوری جدیدی کشف کردهاند که کمبود ویتامین D، بر رشد سلولهای عصبی در سیستم دوپامین مغز تأثیر میگذارد. این موضوع میتواند منجر به اختلال عملکرد دوپامین در بزرگسالان مبتلا به اسکیروفرنی شود.