نگاه خبرگزاری فرانسه به نخستین سخنرانی قالیباف در جایگاه ریاست مجلس
![نگاه خبرگزاری فرانسه به نخستین سخنرانی قالیباف در جایگاه ریاست مجلس](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/05/31/4/157152923.jpg)
تهران - ایرنا - خبرگزاری فرانسه در خبری، به نخستین سخنرانی محمدباقر قالیباف در جایگاه ریاست مجلس ایران اشاره کرد و نوشت: رئیس مجلس جدید ایران مذاکره با آمریکا را بیحاصل خواند.
به گزارش این رسانه فرانسوی، به گفته قالیباف، مجلس جدید «مذاکره و سازش با آمریکا، محور استکبار جهانی، را بیحاصل و مضر میداند.» وی همچنین قول داد که انتقام حمله پهپادی آمریکا به قاسم سلیمانی فرمانده وقت نیروی عملیات خارجی پاسداران گرفته شود. وی در این سخنرانی که از تلویزیون پخش میشد خطاب به نمایندگان گفت: «اخراج کامل ارتش تروریست آمریکا از منطقه» بخشی از این انتقام است. به نوشته خبرگزاری فرانسه، رئیس مجلس همچنین خواهان «بهبود روابط با همسایگان و قدرتهای بزرگی شد که در سختیها با ما دوستی کردند و منافع راهبردی قابلتوجهی با ما دارند.». خبرگزاری فرانسه افزود: قالیباف 58 ساله سه بار نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد. وی پیشتر شهردار تهران و فرمانده نیروی انتظامی ایران بود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*