نیکسرشت: مهماندوست سرمایه ملی است؛ رابطه خوب ساعی ممکن است او را به ایران بکشاند
کارشناس تکواندو گفت: مهماندوست سرمایه ملی است و رابطه خوب ساعی ممکن است او را به ایران بکشاند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم نیک سرشت کارشناس تکواندو درباره صادر شدن حکم ریاست هادی ساعی در فدراسیون تکواندو بعد از مدت زمان طولانی اظهار داشت: قطعا صادر شدن رای بعد از مدتها به نفع هیچ یک نخواهد بود. نه وزارت ورزش و جوانان که میلیاردها تومان در این رشته المپیکی هزینه میکند و می خواهد خروجی مثبت را داشته باشد و نه به نفع تکواندو ایران است که بخاطر شیطنت و جاه طلبی برخی ها به حواشی دامن بزنند.
او در ادامه بیان کرد: البته از یک لحاظ این حواشی 2 ماه اخیر میتوان مثبت ارزیابی کرد، اینکه ریاست منتخب با یک شناخت و آگاهی دقیق و جامع در کلیه مباحث و با دقت نظر لازم وارد فدراسیون تکواندو شد. به هر حال انتخابات در یک فضای رقابتی سالم برگزار شد و هادی ساعی توانست بالاترین میزان رای مجمع را کسب کند و از طرفی هیچ گونه اشکالی بر روند برگزاری انتخابات وجود نداشته است. لذا مبادی ذیربط هم صلاحیت انتخابات را تایید نمودند.
نیک سرشت درباره حضور رضا مهماندوست مربی عنواندار ایران روی نیمکت تیم ملی تکواندو به جای فریبرز عسکری، عنوان کرد: من هم این خبر را شنیده ام ولی نمیدانم تا چه اندازه صحت دارد ولی توجه داشته باشید مهماندوست یکی از بهترین های حال حاضر دنیا است. اگر موفقیت های او را در عرصههای مختلف بین المللی بدرستی ارزیابی کنید، میتوانید ببینید که در سختترین شرایط توانست نتایج خوبی را کسب کند و همیشه خود را بروز و در سطح کیفیت عالی به لحاظ فنی حفظ کند. مهماندوست جزو سرمایه های ملی است. برای به ثمر رساندن چنین نخبگانی هزینه های هنگفتی را متحمل شده ایم و از طرفی ایشان یک مربی فنی با دانش، با دیسیپلین خاص در امورات فنی و مدیریتی تیم ملی است.
او درباره رابطه خوب هادی ساعی با مهماندوست بیان کرد: مهماندوست از چهره های جبهه و جنگ و از جانبازان جنگ تحمیلی است و اهالی تکواندو ایران بشدت به ایشان علاقه مند هستند. او ارتباط بسیار خوبی با هادی ساعی دارد. من به شخصه حضور ایشان را برای تکواندو ایران مفید و موثر میبینم. از طرفی در کنار مهماندوست مربیان بسیار خوبی هم هستند که بکارگیری این عزیزان هم در سطوح های مختلف میتواند تاثیرگذار باشند و از این حیث قطعا هرچه خیر و صلاح تکواندو ایران باشد، ریاست فعلی تکواندو ایران دنبال خواهد کرد.
نیک سرشت در پاسخ به این سوال که با وجود تغییرات عدیده در فدراسیون تکواندو با ریاست هادی ساعی، آیا این امکان وجود دارد رئیس سازمان تیمهای ملی نیز تغییر کند، اظهار کرد: این جایگاه از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. به نظر من فردی که در این بخش بکارگیری شود، باید علم و دانش لازم را دارا باشد، آگاهی لازم نسبت به سطح کیفیت تمام سطوح مختلف ملی چه در داخل و چه خارج از کشور داشته باشد. فرد مورد نظر از لحاظ فنی در سطح دنیا نیز بروز باشد و دغدغه های لازم در تیم های ملی را به خوبی بشناسد.
او افزود: در کنار مدیریت منابع انسانی، مشاور خوبی به لحاظ فنی در کنار کادر فنی تیمهای ملی باشد. فرد مورد نظر میبایست به لحاظ نظم و انضباط و همچنین دقت نظر دارای قابلیت های لازم باشد که تمامی کادر فنی تیمهای ملی تمام قد تمرکزشان به انجام امورات فنی و از هر حواشی و دغدغه ها فارغ باشند. با توجه به شناختی که از ساعی دارم قطعا این بخش را ساماندهی خواهد کرد تا روند پیش روی تیم های ملی در مسیر شایسته قرار بگیرد. در این مقطع باید از حالت نمایشی و غیرشفاف گذشته و به سمت اقدامات عملگرانه و عملیاتی سوق پیدا کند.
کارشناس تکواندو درباره حضور افراد بازنشسته در فدراسیون مانند دورههای پیشین بیان کرد: قانون منع بکارگیری بازنشستگان که مصوبه هیات دولت است، شفاف و صریح است و دولت به تمام دستگاه ها این قوانین را اعلام کرده و در خصوص نحوه بکارگیری بازنشستگان در چه سطح و سطوح به آن اشاره داشته است. ضمن اینکه ساعی اشراف لازم به موضوع داشته و مطابق با دستورالعمل ها و قوانین حرکت خواهد کرد.
نیک سرشت در پاسخ به این سوال که هیات های استانی به لحاظ بهره مندی از قدرتهای مالی در پایین ترین سطح قرار داشتند و این معضل منجر شد تبعات بسیاری در حوزه های فنی و اجرایی مواجه شویم، آیا ساعی در رفع این معضل نامه ای دارد، عنوان کرد: یکی از برنامه های کلیدی و مهمی که ساعی قبل از انتخابات در جلساتی که با روسای هیات ها داشته، اعطای استقلال لازم به هیات ها از مباحث درآمدی تا حمایت مالی است به نوعی که با تقویت بخش اجرایی که همان هیات های استانی هستند، موانع و خلاءهای موجود را بر میدارند تا قدرت اجرایی و مانور میدانی هیات ها افزایش پیدا کند. وقتی هیات ها از حالت سکون خارج شوند و به سمت عملیاتی شدن سوق داده شوند، قاعدتا میتوان شاهد ارتقاء و رشد کیفی هیات ها به لحاظ فنی و حرفه ای باشیم و از تصدی گری که در گذشته معطوف به ستاد میگردید، خارج خواهند شد.
کارشناس تکواندو درباره برگزاری رقابتهای لیگ برتر تکواندو و رفع حواشی اخیر به دست هادی ساعی عنوان کرد: ایران تنها کشوری است در رشته تکواندو در سطوح مختلف لیگ برگزار میکند. ما باید بدانیم که از برگزاری لیگ به دنبال چه چیزهایی هستیم. آیا میخواهیم از برگزاری لیگ در کنار نگاه اقتصادی به ارتقای دانش مربیان و سطح تیم های ملی توجه کنیم؟ اگر نهایت نگرش ما رسیدن به یک تیم ملی توانمند و پویا است، پارامترهای متعددی را میتوان ترسیم کرد و در یک مسیر درست و سنجیده ریل گذاری شود که خروجی لیگ از هر لحاظ به نفع تیم های ملی باشد.
او ادامه داد: نگاه یکسان فدراسیون به تمام تیم ها، تدوین برنامه ها و متدهای لازم برای هرچه بیشتر کردن سطح کیفی و ارتقاء سطح فنی مسابقات، حذف نگاه های گزینشی، ایجاد یک بستر اعتماد و اطمینان به حامیان مالی که میخواهند در این بخش وارد و سرمایهگذاری کنند، حمایت های هیات های کم بضاعت، رونق بخشیدن به سطح کیفی تمامی هیات ها در بخش برگزاری و شرکت در لیگ ها در کلیه سطوح، برقراری یک میدان رقابتی سالم و همچنین داشتن برخی متدها و الگوها مناسب دیگر منجر به آن میشود که از لیگ ها خروجی های مثبت و ارزنده ای را به نفع تکواندو ایران کسب کنیم.
انتهای پیام /