هتریک فرنگیکاران جوان در پنج وزن نخست پیکارهای جهانی
رقابتهای پنج وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان در حالی برگزار شد که ملیپوشان جوان با سه نشان طلا و یک نقره به قهرمانی زودهنگام رسیدند.
به گزارش مشرق، مسابقات پنج وزن نخست رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان روزهای 27 و 28 مردادماه در شهر امان اردن برگزار شد که تیم ایران به 3 مدال طلا و 1 مدال نقره دست یافت. در پایان مسابقات پنج وزن نخست احمدرضا محسننژاد در وزن 63 کیلوگرم، علیرضا عبدولی در وزن 77 کیلوگرم و فردین هدایتی در وزن 130 کیلوگرم به مدال طلا و ابوالفضل چوبانی در وزن 87 کیلوگرم به مدال نقره دست یافتند.
در وزن 55 کیلوگرم علی احمدیوفا در دور اول با نتیجه 8 بر صفر لوکاس بنزینگ از آلمان را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه 7 بر 5 از سد دنیس فلورین میهای دارنده مدال برنز بزرگسالان اروپا از رومانی گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 11 بر صفر مقابل زاخاری سیلویس از آمریکا به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. احمدیوفا در این مرحله با نتیجه 9 بر صفر مغلوب فرید سادیخلی از جمهوری آذربایجان شد و به دیدار ردهبندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه 9 بر صفر مغلوب علیشیر گانیف از ازبکستان شد و در جایگاه پنچم ایستاد.
در وزن 63 کیلوگرم احمدرضا محسننژاد در دور نخست با نتیجه 10 بر صفر ساندیپ از هند را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر حسینالدین اولیمبویف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل ویتالی اریومنکو از مولداوی با نتیجه 5 بر 1 به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. محسننژاد در این مرحله با نتیجه 5 بر 1 از سد کومی ساوادا از ژاپن گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 9 بر صفر ژانتورو میرزاعلیاف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن 77 کیلوگرم علیرضا عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر دیپاک پونیا از هند را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر مقابل ابراهیم تابایف از بلژیک به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. عبدولی در این دیدار با نتیجه 3 بر 1 مقابل تورنیکه میکلادزه از گرجستان به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار با نتیجه 1 بر 1 از سد الکساندر سولووی از مولداوی گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن 87 کیلوگرم ابوالفضل چوبانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر لوایلو ایوانوف از بلغارستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 7 بر 1 مقابل ویات وولکر از آمریکا پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. چوبانی در این دیدار با نتیجه 1 بر 1 ویگن نازاریان قهرمان سال گذشته از ارمنستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 4 بر 1 مغلوب آچیکو بولکوادزه از گرجستان شد و به مدال نقره رسید.
در وزن 130 کیلوگرم فردین هدایتی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر مقابل آرامایس هاروتونیان از ارمنستان به برتری دست یافت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر طالیپ جیتفجی از ترکیه را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. هدایتی در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر فکری محمد عیسی از مصر را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 8 بر صفر ون هائو جیانگ از چین را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.
فردا نیز رقابت پنچ وزن دوم پیکارهای جهانی برگزار میشود که یاسین یزدی در وزن 82 کیلوگرم به دیدار فینال و امیررضا دهبزرگی در وزن 60 کیلوگرم، اهورا بویری دروزن 67 کیلوگرم راهی دیدار ردهبندی شدند. محمدمهدی میری در وزن 72 کیلوگرم و امیررضا اکبری در وزن 97 کیلوگرم در گروه بازندهها حضور دارند.
55 کیلوگرم: 1- ایسخار کوربایف (قزاقستان) 2- فرید صادیخلی (جمهوری آذربایجان) 3- نوریستان سیورکولوف (قرقیزستان) و علیشیر گانیف و... 5- علی احمدی وفا (ایران)
63 کیلوگرم: 1- احمدرضا محسننژاد (ایران) 2- ژانتورو میرزعلیاف (قرقیزستان) 3- دین اسلام ساگیتجان (قزاقستان) و کومی ساوادا (ژاپن)
77 کیلوگرم: 1- علیرضا عبدولی (ایران) 2- الکساندر سولووی (مولداوی) 3- دیپاک پونیا (هند) و عبدالمسیح عبدالمسیح (روسیه)
87 کیلوگرم: 1- آچیکو بولکوادزه (گرجستان) 2- ابوالفضل چوبانی (ایران) 3- آسان ژانیشوف (قرقیزستان) و ویگن نازاریان (ارمنستان)
130 کیلوگرم: 1- فردین هدایتی (ایران) 2- ونهائو جیانگ (چین) 3- آچیلیاس چاریسیدیس (یونان) و فکری محمد عیسی (مصر) در پایان مسابقات پنج وزن نخست تیم ایران با 105 امتیاز پیشتاز است و تیمهای قرقیزستان با 60 امتیاز، قزاقستان با 42 امتیاز، گرجستان با 39 امتیاز، آمریکا با 34 امتیاز و هند با 33 امتیاز در جایگاههای دوم تا ششم قرار دارند.