جمعه 9 آذر 1403

هدفمندسازی مهارت آموزی در هنرستان‌ها با توجه به آمایش سرزمینی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
هدفمندسازی مهارت آموزی در هنرستان‌ها با توجه به آمایش سرزمینی

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید تلاش کنیم تا در هر شهرستان، با توجه به شرایط اقلیمی و بومی و به اقتضای محیط، هنرستان‌هایی را بسازیم و با مهارت آموزی به دانش آموزان به سمت تامین نیازهای آن شهرستان حرکت کنیم.

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در سفر خود به تربت جام و در نشست صمیمی با نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف این شهرستان اظهار کرد: چرخش از «آموزش محوری» به «مهارت آموزی» یکی از سیاست های مهم دستگاه تعلیم و تربیت در دولت مردمی است.

وی افزود: بر اساس آنچه در اسناد بالادستی، سندتحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب آمده است؛ در آموزش و پرورش، موظف به تربیت تمام ساحتی نسل آینده کشور می باشیم و در ذیل تربیت تمام ساحتی باید به ساحت تربیت اقتصادی و حرفه‌ای، توجه ویژه داشته باشیم تا همه دانش آموزان، پس از فارغ التحصیلی دارای حداقل یک مهارت برای اشتغال زایی باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مهارت آموزی دانش آموزان در هنرستان‌ها و رشته‌های مختلف کاردانش گفت: باید تلاش کنیم تا دانشکده‌های کشاورزی و هنرستان‌های فنی به سمت تامین نیازهای هر شهرستان حرکت کنند و این امر مستلزم این است که آموزش و پرورش ضمن چرخش از «حافظه پروری» به «مهارت پروری»، به شرایط اقلیمی و بومی هر شهرستان در ساخت هنرستان‌ها و رشته های مربوط به کاردانش توجه کند.

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به لزوم برقراری عدالت آموزشی در سطح کشور به ویژه استان خراسان رضوی گفت: در زمینه عدالت آموزشی، اقدام به رصد وضعیت تمامی شهرهای استان خراسان رضوی کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم با ارائه تصویری روشن از آن به دولت، اعتبارات لازم را به استان اختصاص دهیم.

نماینده ویژه دولت در خراسان رضوی گفت: شعار دولت سیزدهم «از مردم، بین مردم و برای مردم» است و اگر این کار را انجام دهیم به طور قطع دولت قوی خواهد شد اما نباید انتظار داشت دولت پس از شش ماه از آغاز فعالیتش قادر به حل تمامی مشکلات باشد.

وی ادامه داد: اولین کار دولت سیزدهم تهیه و صادرات واکسن کرونا بود. پژوهشگران و دانشمندان جوان ما موفق به ساخت واکسن کرونا شدند که نشان از ظرفیت های فراوان نیروی قهار انسانی در کشور دارد و نام‌گذاری سال 1401، از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» گویای تاکید بر این ظرفیت موجود در کشور است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با بیان این که کشور ما در حوزه مختلف علمی، صنعتی، فرهنگی و... به قدرت رسیده است، گفت: امروز، شاهد این هستیم که با تلاش های متخصصان، توانسته‌ایم در زمینه سلول‌های بنیادین و انرژی هسته‌ای به قله موفقیت برسیم و در سطح کشورهای جهانی مطرح شویم و قطعاً در ادامه این مسیر، موفق به پیشرفت بیشتر در زمینه‌های مختلف خواهیم شد.

انتهای پیام