چهارشنبه 7 آذر 1403

هزار ساختمان پرخطر در پایتخت عملیات ایمن‌سازی را آغاز کردند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
هزار ساختمان پرخطر در پایتخت عملیات ایمن‌سازی را آغاز کردند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران باحضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به تشریح آخرین اقدامات برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن به مناسبت سالگرد حادثه «متروپل» پرداخت. وی در ابتدای این برنامه گفت: پایش دو سال اخیر از 77هزار ساختمان بازرسی شده نشان می‌دهد، 34هزار ساختمان ناایمن هستند که با کمک دستگاه قضایی، 129 ساختمان بسیار پرخطر...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران باحضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به تشریح آخرین اقدامات برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن به مناسبت سالگرد حادثه «متروپل» پرداخت.

وی در ابتدای این برنامه گفت: پایش دو سال اخیر از 77هزار ساختمان بازرسی شده نشان می‌دهد، 34هزار ساختمان ناایمن هستند که با کمک دستگاه قضایی، 129 ساختمان بسیار پرخطر به 93 ساختمان کاهش یافت. 1000 ساختمان پُرخطر نیز، عملیات ایمن‌سازی را شروع کردند.

محمدی با بیان اینکه برای ایمن‌سازی ساختمان‌ها ناگزیر از همکاری همه دستگاه‌ها هستیم، تصریح کرد: اوضاع 4 منطقه شهرداری تهران از حیث قرارگیری اماکن اداری - تجاری و انبارها، بحرانی است.

* تمام درمانگاه‌ها ملزم به ایمن‌سازی هستند

وی بیان کرد: از وزارت بهداشت بابت همکاری سپاسگزاریم. همه درمانگاه‌ها امروز ملزم به ایمن‌سازی هستند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی ادامه داد: ساختمان‌هایی که پایان کار ندارند یعنی تخلف دارند و مشکل آتش نشانی و یا شهرسازی خود را رفع نکردند. اغلب این ساختمان‌ها مشکل اتش نشانی دارند.

وی افزود: خط قرمز ما مسائل ایمنی است. آتش نشانی باید در صورت بروز حادثه در صحنه عملیات پاسخگو باشند.

* حدود 40 درصد از ساختمان‌های تهران به دلیل عدم رعایت ضوابط آتش‌نشانی پایان کار ندارند

قدرت الله محمدی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که ما داریم این است که ساختمان بدون پایان کار به بهره برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد که 30 تا 40 درصد از ساختمان‌های شهر تهران پایان کار ندارند به این دلیل که ضوابط آتش نشانی را رعایت نکرده اند. راه این است که ورود کنیم و دستگاه‌های قضائی را درگیر کنیم.