یک‌شنبه 4 آذر 1403

هم‌افزایی سه جانبه الگوی جهادی و جهشی در خدمت‌رسانی است

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
هم‌افزایی سه جانبه الگوی جهادی و جهشی در خدمت‌رسانی است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، قرارگاه محرومیت زدایی بسیج با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مهندس بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و همچنین فرماندهان سپاه‌های استانی، مدیران کل کمیته امداد و بنیاد مسکن روستایی انقلاب اسلامی به صورت ارتباط تصویری در ستاد سازمان بسیج به منظور بررسی اجرای ساخت چهل هزار مسکن مددجو عصر امروز برگزار شد. * خدمت به، ولی نعمتان...

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، قرارگاه محرومیت زدایی بسیج با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مهندس بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و همچنین فرماندهان سپاه‌های استانی، مدیران کل کمیته امداد و بنیاد مسکن روستایی انقلاب اسلامی به صورت ارتباط تصویری در ستاد سازمان بسیج به منظور بررسی اجرای ساخت چهل هزار مسکن مددجو عصر امروز برگزار شد.

* خدمت به، ولی نعمتان انقلاب افتخار ماست

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: رسیدگی و توانمند سازی به نیازمندان جامعه و، ولی نعمتان انقلاب اسلامی از مواهب الهی و یک امر واجب است که بسیج با تمام امکانات، این حرکت را انجام خواهد داد و هیچ گونه نگاه پیمانکاری یا کارفرمایی در میان نیست.

* هم افزایی یک الگوی جهادی و جهشی

رئیس قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی بسیج با تقدیر از همکاری و هماهنگی بین نهادی در اجرای این طرح، افزود: با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین، کمیته امداد امام خمینی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، این طرح شروع شده است که هم افزایی بین این سه نهاد یک الگوی جهادی و جهشی در خدمت رسانی است و موانع را در سریع‌ترین زمان ممکن مرتفع می‌نماید و باعث می‌شود نهاد‌ها و سایر دستگاه‌ها هم به این جمع بپیوندند.

* وظیفه ستاد‌ها تسهیلگری و پشتیبانی است

رئیس سازمان بسیج، گفت: در ساخت چهل هزار خانه مددجو نقش گروه‌های جهادی و خیرین در مردمی سازی این حرکت بسیار اثربخش بوده و ستاد‌ها در مرکز و استان‌ها رسالت تسهیل گری و پشتیبانی را دارند.

* هر 45 روز یک منزل مسکونی

سردار سلیمانی با تقدیر از گروه جهادی مدینه النبی، استان فارس، افزود: به عنوان یک نمونه از بین ده‌ها الگو؛ این گروه با پای کار آوردن ظرفیت‌های دستگاه‌ها و با روش مردمی توانسته است با مشارکت جهادگران و خیرین به طور میانگین در هر چهل و پنج روز، یک منزل مسکونی را ساخته و در واقع یک مدل رفتاری بسیار اثر بخش جهادی را ارائه کند.

گفتنی است؛ از ابتدای طرح تا به حال مراحل ساخت ده هزار منزل مسکونی آغاز شده و نزدیک به دوهزار و ششصد خانه در حال ساخت می‌باشد.