سه‌شنبه 13 آبان 1404

واژگونی مرگبار سواری در سیستان؛ سه کشته و یک زخمی

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واژگونی مرگبار سواری در سیستان؛ سه کشته و یک زخمی

اقتصادنیوز: واژگونی یک دستگاه سواری پژو 405 در محور نیکشهر - ایرانشهر در سه راهی اسپکه، 4 نفر کشته و زخمی شدند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، رئیس پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان از واژگونی یک دستگاه سواری پژو 405 در محور نیکشهر - ایرانشهر در سه راهی اسپکه با سه کشته و یک مجروح خبر داد.

سرهنگ مصطفی کول‌زاده گفت: واژگونی یک دستگاه سواری پژو 405 در محور نیکشهر - ایرانشهر سه راهی اسپکه، سه کشته و یک مجروح در پی داشت.

وی علت تصادف را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه اعلام و افزود: سرعت، سبقت و خستگی، خواب آلودگی سه عامل اصلی در تصادفات می‌باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان، در روز 12 آبان، کول زاده از شهروندان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی با سرعت مطمئنه رانندگی و از شتاب، عجله پرهیز کنند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید