چهارشنبه 5 شهریور 1404

واکنش یک امام جمعه به امر به معروف جنجالی با سطل ماست + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع

امام‌جمعه اردبیل و عضو مجلس خبرگان رهبری به امر به معروف و نهی از منکر از طریق سطل ماست که اخیرا ویدئوی آن در شبکه های اجتماعی منتشر شده واکنش نشان داد.

حجم ویدیو: 12.13M | مدت زمان ویدیو: 00:02:35 دانلود ویدیو امام‌جمعه اردبیل و عضو مجلس خبرگان رهبری به فیلم منتشر شده درباره برخورد با بی‌حجابی از طریق ماست‌پاشی واکنش نشان داد. شاهد

آیت الله عاملی امام‌جمعه اردبیل و عضو مجلس خبرگان رهبری در واکنش به امر به معروف و نهی از منکر از طریق سطل ماست که اخیرا ویدئوی آن در شبکه های اجتماعی منتشر شده است گفت: حرکت غلطی که در برابر بی‌حجابی انجام داده‌اند را به‌حساب دین ننویسید، دین این گونه نمی‌گوید. امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مشروط به تأثیر است.

وی در ادامه افزود: یک مسلمان باید بگردد و مؤثرترین راه را برای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر پیدا کند نه اینکه اهانت یا تندروی کند. اینها مؤثر نیستند؛ بلکه نتیجه عکس و لجاجت کامل ایجاد می‌کند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.