وبگاههای جعلی بانکداری اینترنتی در کمین کاربران
رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به اینکه تعداد مالباختگان یک شیوه سرقت اینترنتی زیاد شده است، در خصوص این شیوه کلاهبرداری هشدار داد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: اخیرا متهمان بواسطه طراحی وبگاههایی مشابه وبگاه بانکداری اینترنتی بانکها مبادرت به سرقت اینترنتی از حساب به صورت برداشت حوالههای پایا و ساتنا میکنند.
وی ادامه داد: شهروندان از جست و جو کردن در موتورهای جست و جوگر نظیر گوگل و... برای دست یافتن به آدرس وبگاه بانکداری مدنظر خود خودداری کنند و آدرس صحیح و مطمئن را از صفحه اصلی پایگاه بانک خود و یا منابع معتبر استخراج نمایند و آدرس دریافتی تنها به صورت دستی توسط مشتری در نوار آدرس مرورگر وارد شود.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه شهروندان اطلاعات هویتی و بانکی خود را در گوشیهای تلفن همراه خود ذخیره نکنند، افزود: در فضای مجازی آگهیهای دروغین متعددی مبنی بر استخدام و کسب درآمد بالا در زمینه نرم افزارها و... وجود دارد که باید با بررسی مجوزهای فعالیتی از صحت و سقم آن کسب و کار اطمینان حاصل کنند و از ارسال تصاویر هویتی و اطلاعات بانکی خود نظیر تصویر کارت شناسایی ملی، تصویر سلفی چهره و تصویر کارت بانکی خود از بسترهایی نظیر شبکههای اجتماعی واتساپ، تلگرام و... خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتا پایتخت توضیح داد: برنامههای مرتبط به خدمات بانکداری را حتما از منابع معتبر و رسمی نظیر وبگاه رسمی بانک خود دریافت نمایند و از نصب کردن برنامههای متفرقه که در فضای مجازی تبادل میشوند خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه هموطنان از واگذاری اطلاعات بانکی و هویتی خود به شخص ثالث خودداری نمایند توصیه کرد: شهروندان میتوانند برای ارتقاء اطلاعات سایبری خود به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند و هرگونه موارد مشکوک را نیز از این طریق اطلاع رسانی نمایند.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی