جمعه 28 شهریور 1404

ورود یک هزار اتوبوس جدید در چند ماه آینده به تهران

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ورود یک هزار اتوبوس جدید در چند ماه آینده به تهران

رئیس شورای شهر تهران از ورود یک هزار اتوبوس جدی در چند ماه آینده به کلانشهر تهران خبر داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران در حاشیه برگزاری جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مقرر شده از طریق وزارت کشور یک هزار دستگاه اتوبوس به شهر تهران واگذار کنند.

وی تصریح کرد: بر همین اساس اوایل سال آینده این تعداد اتوبوس وارد چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران همچنین به واگذاری یک هزار دستگاه از سوی وزارت کشور به سایر کلانشهرهای کشور خبر داد و گفت: بر اساس توافقی که انجام شده است تجهیزات این اتوبوس‌ها وارد کشور می‌شود و توسط تولیدکنندگان داخلی اتوبوس‌های مورد نظر مونتاژ می‌شود.

چمران افزود: این تعداد اتوبوس جدا از اتوبوس‌هایی است که شهرداری تهران قرار است آنها را اورهال و نوسازی کند.

وی ادامه داد: همچنین روز گذشته مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای را مبنی بر ورود واگن‌های یخچال‌دار به کشور داشت که تصور من این است که این واگن‌ها بین شهری است و احتمال دارد تعدادی از آنها نیز واگن‌های شهری باشد و این می‌تواند وارد چرخه حمل و نقل عمومی در پایتخت شود.