وصله پینه عاشقی؛ ماجرای خیاطی که 5سال به زائران خدمت می کند
اربعین دارای صحنه های زیبایی است که در گوشه و کنارش نمایان می شود ودراین میان خیاطی است که سال ها از اصفهان خدمت به زئران اربعین او را به مهران کشانده و با تمام دارایی اش به مردم خدمت رسانی می کند واز لذت های خدمت رسانی به زائران می گوید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، در اربعین سید و سالار شهیدان (علیه السلام) سنتی است که از دیرباز در بین شیعیان رواج داشته و هرساله با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی هزاران زائر دلشکسته از نقاط مختلف راهی کربلای معلی می شوند.
پیاده روی اربعین یک حرکت اجتماعی و راهپیمایی جهانی است و محبان امام حسین (ع) با این حرکت علاوه بر زنده نگه داشتن اهداف امام حسین (ع) تصویری از عظمت دین اسلام و عشق به اهل بیت را به دنیا نشان می دهند.
مراسم پیادهروی اربعین که هرساله باشکوهتر از سال قبل برگزار میشود فرصتی بزرگ برای اتحاد مسلمانان دنیا و معرفی امام حسین (ع) به جهانیان است.
خیل عظیم زائران از همه جای ایران روانه می شوند تا به پیاده روی اربعین برسند واز برکت این پیاده روی بزرگ بهره مند شوند، دراین میان کسانی هستند که از پیاده روی اربعین جامانده ولی دل در کربلا دارند و به زائران اربعین خدمت رسانی می کنند.
امسال مرز بین المللی مهران حال و هوای دیگری دارد چراکه میزبان سیل عظیمی از عاشقان اربعین حسینی است که این مرز بین المللی را برای رسیدن به کربلای معلی انتخاب نموده اند
از پل زائر تا نقطه صفر مرزی چیزی حدود 8 کیلومتر است؛ موکبهای زیادی برپا شدهاند تا زائرانی که عازم مرز هستند، از همین جا هم میهمان کرامت سفره اهلبیت (ع) باشند. غذا، چای، شربت.... و حتی شارژر گوشی تلفن همراه عمده خدماتی هست که موکبها میدهند.
اما در این میان خدماتی دیگر ارائه می شود که نظر هر شخص را به خودش جلب می کند چرا که با دلی عاشق گونه وارد این وادی شده اند، چند کیلومتری مانده به پایانه مرزی مهران که یک موکب نظر همه را به خود جلب می کند، موکبی که خدمات خیاطی به زائران ارائه میدهد.
از اصفهان تا ایلام فاصله زیادی است اما برای کسانی خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) این فاصله اصلا زیاد نیست و خدمت به زائران اربعین صفای دیگری دارد.
"بهروز اسدالهی" یکی از استادان خیاطی است که شوق خدمت به خاندان عصمت و طهارت او را به مرز مهران کشانده تا از برکات معنوی اربعین بهره مند گردد.
عشق حدمت به اهل بیت مرا به مهران کشاند
"بهروز اسدالهی"، در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: در اصفهان بودیم و چند باری به زیارت اربعین رفته بودیم که یک سال نتوانستیم به زیارت مشرف شویم که ودیدن به زیارت رفتن زائران باعث شد تا کمبودی در وجودمان احساس کنیم.
وی افزود: دیدن رفتن زائران به زیارت اربعین باعث شد تا در دل احساس کنیم که کمبودی در وجودمان داریم به همین دلیل تصمیم گرفتیم اقدامی انجام دهیم.
اسدالهی در ادامه گفت: تصمیم گرفتیم تا بساط کار خود را در مرز مهران پیاده سازی کنیم و با توانایی که داریم به مردم خدمت کنیم، ما توانایی مالی پخت و پز را نداشتیم به همین دلیل با خیاطی به مردم خدمت کردیم.
خدمت به زائران خستگی را لذت بخش می کند
"بهروز اسدالهی"، در ادامه گفت: از اذان صبح تا 24 بامداد هفت نفر از خادمان افتخاری در این غرفه به صورت مستمر فعالیت دارند و شبها نیز در کنار چرخهای خیاطی شخصی خود استراحت میکنند.
وی ادامه داد: روزانه این عزیزان کار خدمت رسانی به زائران را انجام می دهند، ودر کار خود دقت می کنند تا به نحو احسنت خدمتی به مردم برسانند، ضمن اینکه رضایت مردم در کار ما یک ضرورت است.
روزانه به بیش از 200 نفر خدمت رسانی می شود
این خادم حسینی بیان کرد: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی جمعیت مراجعهکنندگان به این غرفه روزانه به 200نفر نیز میرسد، با وجود اینکه از صبح تا شب و گرمای هوا مشغول کار هستیم اما سختی کار مانع از لذت بردن از خیل عظیم زائران نمی شود.
وی تصریح کرد: طولانی بودن مسیر پیادهروی موجب میشود که برخی از لباسهای زائران پاره یا نیاز به تعمیر داشته باشد به همین علت برای رفع این نیاز زائران غرفه تعمیر و خیاطی لباس را ایجاد کرده است
اولش که شروع کردیم یک چرخ خیاطی بود و بیشتر لباسها، چادرها و کیفهای زائران که پاره شده بود، وصله و پینه میکردیم اما حالا کارشان را وسعت دادهاند. هم چادر میدوزند، هم مقنعه و هم ساق دست و پوشیه
برای پنجمین بار در مرز برای خدمت رسانی حاضر می شویم
اسدالهی ادامه داد: پنج دوره است که در ایام اربعین به مرز مهران مراجعه می کنم که کار خدمت به زائران را انجام می دهم.
این خیاط قدیمی صحبتهایش را اینگونه به پایان میرساند: «بسیاری از زائرانی که به حرم مشرف میشوند، به لباس خدام دست میکشند و آن را میبوسند، چون برایشان قداست و ارزش دارد. من هم امید دارم به برکت این لباسی که ما برای خدام حرم مطهر دوختهایم و در این لباس خدام به زائران آقا خدمت میکنند، گوشهای از معنویت و برکتش ما را هم بگیرد و ذخیرهای برای لباس آخرت ما باشد.
انتهای پیام / الف