چهارشنبه 7 آبان 1404

پاساژهای شانزلیزه و آلمینیوم پلمب شدند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پاساژهای شانزلیزه و آلمینیوم پلمب شدند

پاساژهای شانزلیزه و آلمینیوم به دلیل عدم ایمن سازی مناسب در تاریخ اعلام شده از سوی مالکان پلمب شدند.

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی عدم تعهد مالکان و مدیران پاساژهای شانزلیزه و آلومینیوم واقع در خیابان جمهوری اسلامی نسبت به ایمن‌سازی و رفع نواقص ایمنی موجود، این دو مرکز تجاری به دستور شهردار منطقه 11 پلمب شدند.

به گزارش تسنیم، پیش از این مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، در جلسه شورای شهر تهران اعلام کرد که ساختمان قدیمی «آلومینیوم» با توجه به قدمت بالا، در ارزیابی لرزه‌ای در رده D قرار گرفته و باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن تخریب و نوسازی شود.

وی افزود: در همین راستا، شهرداری تهران برای الزام مالک به تخریب و بازسازی این ساختمان، پرونده قضایی تشکیل داده است. هرچند اقداماتی از سوی مالک برای ارتقای ایمنی در برابر حریق انجام شده و ساختمان به حداقل سطح ایمنی رسیده است، اما ضروری است بنیاد مستضعفان به‌عنوان مالک، در اسرع وقت نسبت به تخریب و نوسازی کامل این ساختمان اقدام کند.

ساختمان «آلومینیوم» نیازمند تخریب و نوسازی است / تشکیل پرونده قضایی برای مالک