یک‌شنبه 30 دی 1403

پایان جشنواره جهانی شعر آیینی با پیام رئیس‌جمهور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پایان جشنواره جهانی شعر آیینی با پیام رئیس‌جمهور

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالله حسینی، دبیر «جشنواره جهانی شعر آیینی» پیام ریاست جمهوری به جشنواره را قرائت کرد. متن پیام سیدابراهیم رئیسی با شعری آیینی به زبان عربی آغاز شد و در بخشی از آن به این نکته اشاره دارد که «شعر آیینی در دهه‌های اخیر به برکت انقلاب اسلامی به شکوفایی تازه‌ای رسیده است.»

همچنین در بخش دیگری از این پیام آمده بود: «اگر دنیا چیز نفیسی است، ثواب خداوند از دنیا زیباتر است. اگر بدن‌های انسان برای مرگ آفریده شده، شهادت با شمشیر از مرگ طبیعی زیباتر است. شعر هنر اول ایران‌زمین و سخن تمدن ایرانی اسلامی و از مواهب استثنایی خداوند است. در شعر والاترین اندیشه‌ها با عمیق‌ترین حوادث گره می‌خورد. میراث عظیم و شکوهمند شعر دینی از تاریخ پر از رنج به شاعران امروز رسیده است. شعر آیینی در دهه‌های اخیر و در انقلاب اسلامی به شکوفایی کم‌نظیری رسیده است. شعر بخش مهمی از شناسنامه و هویت ایران است و حمایت از آن بر همه متولیان دولت واجب است.»

آیین پایانی جشنواره جهانی شعر آیینی با اجرای سیدکمال هاشم‌زاده و اجرای بخش انگلیسی آن با اجرای برنا دانش برگزار شد. دانش در ادامه این آیین به معرفی برگزیده‌های بخش بین‌الملل جشنواره پرداخت و که پیش از آن دکتر فخر روحانی استاد ادبیات انگلیسی دانشگاه قم به‌عنوان نماینده هیئت‌داوران بخش انگلیسی جشنواره گزارشی از شیوه برپایی این رویداد به زبان انگلیسی داد.

تقدیر از برگزیدگان بخش جهانی نخستین دوره جشنواره جهانی شعر آیینی بخش بعدی این آیین بود که طی آن رتبه اول به نهال والجی از آمریکا، رتبه دوم به فاطمه بن‌علی از انگلیس و رتبه سوم به تسنیم جعفر از تانزانیا اهدا شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره نخستین دوره جشنواره جهانی شعر آیینی با تقدیر از برگزارکنندگان آن گفت: برای کمک به افرادی که غیرتی در این حوزه می‌ورزند، خصوصا در مراحل فرامرزی، خود را مسئول و پشتیبان می‌دانیم.

در نهایت، لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی 1250 یورویی به سید ابوطالب مظفری برای ترکیب‌بندی شَرِ شوکران از افغانستان به‌عنوان نفر سوم، جایزه نقدی 2500 یورویی، تندیس جشنواره و لوح تقدیر به محمدسعید میر‌زایی برای قصیده پیوسته حسینیه از تهران به‌عنوان نفر دوم و دیپلم افتخار رتبه اول، تندیس جشنواره و جایزه نقدی 5 هزار یورو به مهدی زارعی برای ترکیب‌بند قابیل از کرج اعطا شد.

منبع: روزنامه کیهان