پرداخت 334 میلیارد به طرحهای اشتغال روستایی / پارسیلون خرمآباد تعیین تکلیف شود
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: با همکاری سیستم بانکی در استان از محل اعتبارات اشتغال روستایی 334 میلیارد تومان تسهیلات به طرحهای روستایی پرداخت شد.
علی آشتاب در جلسه بررسی طرحهای اقتصادی لرستان که با حضور دبیر عالی اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: لرستان علیرغم برخورداری از قابلیتها و ظرفیتهای خوب در حوزههای مختلف اقتصادی دارد، اما از نظر اشتغال مشکلاتی دارد.
وی خاطرنشان کرد: دو عامل در سالهای اخیر مزید بر علت شد، یکی سیل سال 98 که کلی از امکانات، زیرساختها و توانمندیهای استان را از بین برد، به طوری که تلمبهخانه و پمپاژهای آماده افتتاح به واسطه سیل از بین رفتند.
47 درصد اشتغال لرستان در بخش خدمات آسیب دید
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کرونا پس از سیل آسیب بسیار جدی به بخش اقتصادی به ویژه خدمات وارد کرد، افزود: 47 درصد اشتغال لرستان در بخش خدمات آسیب دید.
آشتاب گفت: در راستای حمایت از بنگاههای آسیبدیده ناشی از کرونا، به بیش از 24 هزار بنگاه با همکاری سیستم بانکی تسهیلاتی بالغ بر 200 میلیارد تومان پرداخت شد.
وی با اشاره به اجرای طرحهایی اشتغال روستاییان و عشایر در جهت حمایت از اقتصاد روستا و ایجاد اشتغال، گفت: با تلاشی که صورت گرفت بیش از 1400 طرح با 334 میلیارد تومان از ظرفیت اشتغال روستایی استفاده شد که با بهرهبرداری از این طرحها زمینه اشتغال برای 5800 نفر فراهم خواهد شد.
برخی طرحها به واسطه تورم نتوانستند به بهرهبرداری برسند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برخی طرحها به واسطه تورم نتوانستند به بهرهبرداری برسند، افزود: انتظار میرود اعتبارات بیشتری برای تکمیل این طرحها پیشبینی شود.
آشتاب، اجرای طرح اشتغال حمایتی برای فرزندان تحت حمایت کمیته امداد، بنیاد شهید و بهزیستی را دیگر طرح مجموعه اداره کار عنوان و تصریح کرد: در راستای توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت و خوداتکایی اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: از مجموع 124 میلیارد تومان بالع بر 112 میلیارد تومان آن به بیش از 3000 نفر پرداخت شده، مابقی مربوط به سهم بنیاد شهید است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سامانه استفاده از مشوقهایی همچون طرح کارورزی فارغالتحصیلان و یارانه دستمزد و معافیتهای بیمهای دانشگاهی از مرداد ماه امسال بسته شده است، افزود: این در حالیست که لرستان به شدت نیازمند این مشوقها است و نیازمند کمک و توجه بیشتر هستیم.
سهم وزارت کار در ایجاد اشتغال سهم حداقلی است
آشتاب اظهار کرد: واحدهای بزرگی در استان داریم که راکد هستند و باید از وزارتخانههای دیگر پیگیری شود، و سهم وزارت کار در ایجاد اشتغال سهم حداقلی است.
وی با بیان اینکه پارسیلون پس از خلع ید، دو سال است که در نوبت تغییر کاربری و منطقه ویژه اقتصادی شدن است، گفت: انتظار میرود این واحد همچون دیگر واحدهای راکد تعیینتکلیف شود.
آشتاب ادامه داد: 400 واحد سنگبری در استان داریم که کمتر از 50 درصد آنها فعال هستند و مشکل فرسودگی تکنولوژی و تجهیزات داشته و نیازمند به تزریق سرمایه و حمایت مالی است.
انتهای پیام