پروانه نمایش
پروانه نمایش
کارگردان فیلم سینمایی «بیرویا» میگوید فیلمش به موضوع هویت میپردازد و تلاش کرده تا با ژانری متفاوت در سینمای کشور از جریان رایج در فیلمهای اجتماعی فاصله بگیرد.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری اعلام کرد فیلمهای ما توقیف شده اما ما فیلم نمیسازیم که توقیف شود. ما در چارچوب قانون و با توجه به ماموریت خودمان خلق اثر میکنیم.
در شرایطی که مدتی قبل تهیهکننده فیلم بی همه چیز مدعی بود که حوزه هنری برای تخصیص کافی سالن و سانس، سانسور بیشتری را نسبت به وزارت ارشاد درخواست کرده، رییس سازمان سینمایی حوزه هنری این موضوع را رد کرد.
چه ردای افتخاری است که فیلمهایی که در جشنواره حضور دارند را زودتر از زمان پخشش، پنهانی و بدون اجازه سازندگانش ببینیم و دست به قلم شده، در تأیید یا رد آن صفحهای سیاه کنیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پس از اعتراض مدیر تولید فیلم سینمایی «نگهبان شب» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی به دیده شدن این فیلم توسط افرادی خارج از ترکیب اعضای هیأت انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر که منجر به واکنش رسمی دبیرخانه این رویداد شد، حالا انتشار یادداشتی درباره فیلم «شب طلایی» به کارگردانی یوسف حاتمیکیا در صفحه شخصی یک منتقد سینمایی، واکنش اعتراضی این فیلمساز را برانگیخته...
یوسف حاتمی کیا کارگردان فیلم «شب طلایی» اعلام کرد، یکی از مننقدان فیلمش را پیش از جشنواره فجر دیده و بر روی آن نقد نوشته است.
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت یک عنوان داستانی بلند و سه عنوان کوتاه داستانی موافقت کرد.
یوسف حاتمی کیا در پی برخی حواشی صفحات مجازی نوشت: چه ردای افتخاریست که فیلم هایی که در جشنواره حضور دارند را زودتر از زمان پخشش، پنهانی و بدون اجازه سازندگانش ببینیم و دست به قلم شده، در تأیید یا رد آن صفحه ای سیاه کنیم.
مهر نوشت: یوسف حاتمیکیا کارگردان فیلم سینمایی «شب طلایی» نسبت به یادداشت یک منتقد سینما درباره فیلمش که به امانت به دبیرخانه جشنواره فجر سپرده است، واکنش نشان داد.
جلیل اکبریصحت، تهیهکننده فیلم سینمایی «عروسک» قصد دارد این فیلم را در نیمه دوم سال 1401 به نمایش در بیاورد.
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو؛ حدود دو هفتهای تا برگزاری چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر باقی مانده است. جشنوارهای که علی رغم همه نقاط ضعف و قوت همچنان مهمترین رویداد سینمایی ایران است. در هیاهوی اخبار مختلفی که هرسال از فیلمسازها و آثارشان و شکل و شمایل برگزاری جشنواره به گوش میرسد، دست گذاشتهایم روی نقاطی مدتهاست وجاهت جشنواره و ماهیت آن را تهدید میکنند. در گفتگوی مفصلی که...
بهروز افخمی که سرانجام پس از گذشت بیش از یک دهه، فیلم «فرزند صبح»ش آماده اکران عمومی شده، تصمیم گرفته است با همین فیلم از فیلمسازی در سینمای ایران خداحافظی کند، چرا که معتقد است سینما دیگر نمیتواند دورانساز باشد.
متاسفانه بدون هیچ معنایی سینما را عادت دادند که زیاد از حد سیاسی شود. 20 سال پیش هم سینما را اینقدر سیاسی کردند و کاری اشتباه بود و الان اشتباه بزرگتری است.
ایسنا نوشت: بهروز افخمی که سرانجام پس از گذشت بیش از یک دهه، فیلم «فرزند صبح»ش آماده اکران عمومی شده، تصمیم گرفته است با همین فیلم از فیلمسازی در سینمای ایران خداحافظی کند، چرا که معتقد است سینما دیگر نمیتواند دورانساز باشد.
بهروز افخمی که سرانجام پس از گذشت بیش از یک دهه، فیلم «فرزند صبح»ش آماده اکران عمومی شده، تصمیم گرفته است با همین فیلم از فیلمسازی در سینمای ایران خداحافظی کند، چرا که معتقد است سینما دیگر نمیتواند دورانساز باشد.
بلخاری گفت: قبل از انقلاب انجمن با دریافت یک درصد عوارض سالانه سیمان بناهای مهمی مثل آرامگاه فردوسی را میساخت اما بعد از انقلاب دیگر چنین اتفاقی نیفتاد که درتلاشیم این قانون را احیا کنیم.