سه‌شنبه 6 آذر 1403

پنالتی آخر و گلزنی ملت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پنالتی آخر و گلزنی ملت

ساوه - ایرنا - دشمنان این خاک و کیان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی همواره با حربه های تبلیغاتی و رسانه ای سعی در القای ضعف دموکراسی و مردمسالاری در نظام جمهوری اسلامی داشته و دارند اما برگزاری ده ها مرحله از انتخابات برای انتخاب مسئولان و کارگزاران کشور، آنها را در پارادوکس و تناقض قرار داده است.

به گزارش ایرنا، انتخابات برجسته‌ترین اعلام حضور مردم در حمایت و پشتیبانی از آرمان‌های نظام و انقلاب است و مردم اگرچه در مقاطعی گلایه هایی دارند ولی در لحظه حساس با حضوری پرشور، پنالتی سرنوشت ساز را به گل تبدیل و دست آخر دشمنان و بدخواهان را ناامیدانه به طرف بازنده جدول هدایت می کنند.

به طور طبیعی در کشوری مانند ایران با جمعیتی افزون بر 80 میلیون نفر انواع سلایق، گرایش ها، احزاب و جریان های سیاسی در بستری که انقلاب اسلامی ایجاد کرده است، فعالیت می کنند و با همه تضارب افکار و اختلافات فکری اما در یک اصل آن هم حفظ موجودیتی به نام نظام اسلامی و انتخاب کارگزاران بر مبنای رای و نظر مردم توافق دارند اما در سوی دیگر توپخانه تبلیغی و گوبلزی دشمنان هم بیکار ننشسته اند و به خصوص در موسم انتخابات بر حجم فعالیت خود با اهدافی چون ناامید کردن مردم از رای دادن، مشارکت پایین و تضعیف پایه های حاکمیتی در کشور می افزایند ولی درست در لحظه سرنوشت ساز این ملت هستند که با همه گلایه ها و دلخوری که دارند، آمال و نقشه های آنها را به رویایی محال تبدیل می کنند.

انتخابات و مشارکت حداکثری مردم را می توان مهمترین سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی برشمرد و تاریخ 43 ساله حیات انقلاب هم نشان می دهد که از روز دوازدهم فرودین که نوع حکومت را مردم با رای «آری» 98 درصدی خود برگزیدند تاکنون ده ها مورد انتخابات اعم از ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شده است که قطعا چنین ساز و کاری فقط در یک سیستم مبتنی بر خواست و اراده مردم می تواند وجود داشته باشد.

از ابتدای انقلاب به طور کلی و در 2 دهه اخیر به طور خاص دشمنان نظام اسلامی تمرکز خود را بر تضعیف بنیان های اقتصادی و کوچک سازی سفره های مردم با هدف ایجاد نارضایتی مبتنی کرده اند و وضع ده ها مورد تحریم نیز در همین راستا صورت گرفته است و به خصوص که در یک سال و چند ماه اخیر با شیوع ویروس کرونا بر دامنه این فشارها افزودند تا بلکه شکافی عمیق میان مردم و جمهوری اسلامی ایجاد کنند اما انتخابات 26 خرداد امسال بهترین آوردگاه خواهد بود تا ثابت شود مردم شاید از گرانی، تورم و کوچک شدن سفره های خود ناراحتی هایی دارند اما هرگز تخم مرغ های امید خود را در سبد بدخواهان این مرز و بوم قرار نمی دهند و از نگاه آنها صندوق رای بهترین راهکار برای برون رفت از مشکلات است.

یکی از محورهای مورد توجه مردم در هر انتخاباتی به خصوص برای تعیین رئیس جمهوری کشور، برنامه‌ها و دیدگاه های نامزدها در راستای برقراری یا تحکیم اموری چون بهبود وضع اقتصادی، معیشت عمومی، عدالت محوری و ارتقای جایگاه منطقه ای و جهانی ایران است و در این بین نخبگان و صاحب نظران هم با طرح نظر و دیدگاه های ارشادی خود می توانند هدایتگر افکار عمومی برای بهترین انتخاب باشند.

جمهوری اسلامی ایران بر خواست مردم متکی است

فعال رسانه‌ای و سیاسی شهرستان ساوه در مورد اهمیت انتخابات پیش رو به ایرنا، گفت: انتخابات ریاست جمهوری انتخاب راهکار مورد درخواست اکثریت است که هر چهار سال یکبار به روز رسانی می‌شود و در این فرایند، راهکارهای اجرائی مدیریت کشور با رای مردم و توسط منتخب آنها با استفاده از توان و ظرفیت کشور به ویژه نوابغ علمی عملیاتی می شود.

«محمدرضا علیزاده» ادامه داد: در شرایط کنونی کشور، به نظر می رسد علاوه بر اهمیت اصل مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای می بایست به یک نکته توجه شود که مشارکت‌کنندگان با عضق به میهن و امید به آینده دست به انتخاب می زنند و آنان که به دلایلی مشارکت نمی‌کنند نیز عملا مشارکت کننده هستند و قهری در کار نیست و این موضوع، وظیفه منتخب ملت را سنگین تر می‌کند زیرا باید راهکار جذب آنها را نیز درک کند و به عبارتی رای ندادن برخی از شهروندان به مثابه قهر با نظام جمهوری اسلامی نیست بلکه با ارتقای واگذاری قدرت به مردم و توجه به خواست اکثریت باید به جای تمرکز قدرت با توسعه جمهوریت و اسلامیت زمینه های جذب حداکثری را توسعه داد.

به گفته او، فشارهای بین المللی و تحریم ها که ریشه استعماری دارد با اعمال سیاست تنش زدایی منطقه‌ای و گفت و گوهای جهانی با بهره گیری از قدرت سخت و نرم منجر به تحکیم پایه های اقتدار جمهوری اسلامی می شود و مشارکت حداکثری می‌تواند میخ آخر بر تابوت استعمار و استکبار جهانی باشد.

این فعال سیاسی شهرستان ساوه با اشاره به ضرورت مشارکت حداکثری مردم و نقش فزاینده قدرت چانه زنی کشور در مجامع بین‌المللی، بیان کرد: مردم نقطه اتکای اصلی جمهوری اسلامی هستند و مشارکت بالا، مشروعیت نظام را در جهان افزایش می دهد هرچند معتقدم که رای بالای فرد منتخب در اولویت دوم است.

علیزاده افزود: انتخاب تفکرات مختلف نشان از پویایی جامعه دارد ولی آنچه قدرت چانه زنی را افزایش می‌دهد مشارکت حداکثری واجدین شرایط است زیرا دنیای امروز تفکر حاکم بر جوامع را به خوبی می‌شناسد و می‌داند جمهوری اسلامی بر خواست مردم متکی است که قدرت چانه زنی را افزایش می‌دهد اما نباید غافل شد که جریان‌های سیاسی داخلی هم بیشتر در موسم انتخابات پررنگ می شوند و سعی می‌کنند تنور انتخابات را داغ کنند که گاه مردم را به اشتباه می اندازند و در چهار سال بعد کمتر اثری از آنها دیده می شود که حقیقتا نمی‌توان درک کرد چرا نام جریان سیاسی بر خود گذاشته‌اند؟

وی عنوان کرد: ساختار برخی از امور مدیریتی کشور در همه دوران و دولت ها مونتاژی، دستکاری شده و ناقص است و در اکثر بخش‌ها مونتاژکارانی ناقص بوده‌ایم و در نتیجه با تحریمی می‌شکند که راهکار آن بدون شک اصلاح است.

این فعال رسانه‌ای و سیاسی شهرستان ساوه بیان کرد: ساختار برگزیدن و انتخاب باید از مدرسه تا دانشگاه، استخدام تا انتصاب و انتخاب و رسیدن به هرم تصمیم سازی بر اساس شایسته سالاری با اولویت نوابغ علمی مبتنی شود و رئیس جمهوری بعدی هم با برنامه‌ای مدون این ساختار را می تواند اصلاح کند که راه بی اثر کردن تمام فشارها و تقویت واقعی شور انقلابی است.

علیزاده با اشاره به اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز، تصریح کرد: در این خصوص پررنگ شدن نگاه‌های سیاسی نسبت به دیدگاههای محلی از شهرهای بزرگ به سمت شهرهای کوچک و روستاها دیده می‌شود اما در برخی شوراها نگاه دیگری مدنظر قرار گرفته است که انتخاب بالاترین تخصص موردنیاز کمیسیون های شوراها به جای انتخاب‌های از سر ناچاری است و تداوم این رویه می تواند آینده مدیریت شهری و روستاهای کشور را متحول و رو به بهبود کند.

به گفته او، اصل شورا و تفکر برآمده از خرد جمعی، کاری شایسته سالارانه است و مشاوره پذیر بودن منتخبین نیز می‌تواند نکته مثبت این فرایند باشد اما حرکت به سمت بکارگیری افراد ناکارآمد و یا اعمال رویه سیاسی بازی از نقاط ضعفی است که باید مدنظر قرار گیرد.

علیزاده در مورد اهمیت انتخابات شوراها در مناطق روستایی نیز، گفت: بخشی از بازگشت معکوس به روستاها با توجه به یارانه‌های محصولات کشاورزی و باغی افزایش یافته و بخشی دیگر از آن مهاجرت تفریحی و در مقاطع زمانی خاص فصلی و توریستی است.

وی افزود: در تعریف نخست مهاجرت معکوس به روستاها، شوراهای منتخب می‌بایست در زمینه توسعه محصولات کشاورزی، باغی، ارزش افزوده و صنایع تبدیلی برنامه‌ریزی کنند.

این فعال سیاسی و رسانه‌ای شهرستان ساوه تصریح کرد: مشارکت مسئولانه مردم و انتخاب افراد و چهره های مورد نیاز برای کابینه های شهری و روستایی می تواند آینده کشور و نسل‌های بعد را هم بسازد و نباید شتابزده یا تحت تاثیر جریانات متنفع انتخاب کرد.

علیزاده عنوان کرد: انتخابات در ایران مکانیسمی همیشگی برای اصلاح ساختارها، فرایندها و رویه های سیاسی است و نقش آرای مردم در این بین بی گمان تاثیر بالایی دارد اما نکته مهم اینجاست که مردم باید با تفکر، بررسی و مطالعه و آگاهی کامل انتخاب کنند و در آن صورت است که مشارکت راهکار آینده می‌شود.

وی تاکید کرد: نامزدهای هر 2 انتخابات ریاست جمهوری و شوراها باید در اظهارنظر و مناظره‌ها صادقانه، مودبانه و نجیبانه سخن بگویند و از دادن وعده های غیرقابل اجرا و فریبنده پرهیز کنند تا مردم بتوانند در بستری آرام، نتخاب کنند.

حضور حداکثری مردم و انتخاب اصلح راه‌گشای مشکلات کشور

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوه نیز در این خصوص به ایرنا، گفت: معنویت و روحیه جهادی مردم ولایتمدار ایران موجب پیروزمندی و شکست‌ناپذیری کشور در برابر استکبار شده است.

حجت الاسلام «مهدی محمدی» ادامه داد: مردم در مدت 43 سال گذشته و در عرصه‌های گوناگون سیاسی، ملی و مذهبی ثابت کردند که پای ارزش های انقلاب اسلامی و خون شهدا ایستاده‌اند و این بار نیز حضور حماسی و مقتدرانه خود را در انتخابات 1400 به رخ جهانیان خواهند کشاند و دشمنان را بیش از پیش ناامید می‌کنند.

وی بیان کرد: حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات گذشته و صحنه های دیگری مانند تشییع شهدا بخصوص شهید سردار سلیمانی نشان داد که توطئه‌های دشمنان شکست خورده است، این در حالیست که بدخواهان نظام اسلامی در اوهام و خیالات خود به انتخابات خرداد ماه چشم دوخته اند تا مردم را از حضور و مشارکت ناامید کنند.

محمدی تصریح کرد: اگرچه ضعف هایی در رویه های مدیریتی وجود دارد و همین امر موجب طمع دشمنان شده است اما مردم آگاهند و در صورت انتخاب صحیح می‌توانند خدمتگزاران خود را در عرصه ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخاب کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوه اظهار کرد: در انتخابات آمریکا شاهد بودیم کشوری که مدعی دموکراسی بود 25 هزار نفر نظامی را در کاخ سفید برای جلوگیری از شورش‌ها مستقر کردند اما سردمداران این کشور همیشه قصد شبهه افکنی در انتخابات کشورمان که معمولا با ضریب مشارکت بالا برگزار می شود را دارند.

وی افزود: با حضور چشمگیر مردم در پای صندوق‌های رای شاهد یکی از بزرگترین نمایش های مردم سالاری دینی در دنیا خواهیم بود و جوانان ایران اسلامی هم باید مراقب توطئه دشمنان داخلی و خارجی باشند و به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد انتخاب اصلح توجه کنند که شاخص هایی از قبیل انقلابی بودن، شجاعت، دغدغه مندی نسبت به حل مشکلات کشور و روحیه جهادی و خستگی ناپذیری را چراغ راه انتخاب شایسته دانستند.

وی اظهار کرد: جهموری اسلامی ایران امروز در منطقه و جهان یک قدرت غیرقابل انکار است و در معادلات جهانی نقشی مهم ایفا می کند و این حجم از اقتدار مرهون حمایت همیشگی ملت از نظام اسلامی و منتخب بودن مسئولان با خواست و آرای شهروندان است که انتخابات 26 خرداد و مشارکت حداکثری می تواند بر مشروعیت و قدرت نرم و سخت انقلاب اسلامی بیفزاید.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت همزمان در روز بیست و ششم خرداد امسال برگزار خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س*
پنالتی آخر و گلزنی ملت 2
پنالتی آخر و گلزنی ملت 3