پنجمین مجمع عمومی جمعیت وفاداران با انتخاب شورای مرکزی برگزار شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، پنجمین مجمع عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی پنجشنبه (19 اسفند 1400) به صورت مجازی و انتخابات الکترونیکی برگزار شد.
در این مراسم اعضای شورای مرکزی دوره قبلی، دبیران استانها و داوطلبان عضویت در شورای مرکزی جدید حضور داشتند.
همچنین مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، نورالدین قدیمی معاون شورای ائتلاف امور استانها، و نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی که داوطلب عضویت در شورای مرکزی را داشتند برگزار شد.
نتایج مجمع اعضای شورای مرکزی جمعیت وفاداران پس از برگزاری انتخابات الکترونیکی به شرح زیر اعلام شد:
حبیبالله بوربور، احمد دستنیان، سیدقاسم حسینی، جواد منصوری، ایمان آشنادوست، آیتالله شبیری زنجانی، مریم خلیلوند، حسن فارسیجانی، سارا بوربور، محمدرضا عباسیان، سیدعلی یزدیخواه، احمد خاقانیپور، محمدعلی شایستهنیا، رضا انصاریان، عزیز سیدمحمدی، حسین امیدی، مرتضی شمسایی، مجتبی رضاخواه، عباس باستانی، حجتالاسلام ابوالفتح دعوتی و عزت الله طیبی راد به عنوان شورای مرکزی اصلی انتخاب شدند.
شایان ذکر است ستار زنگنه، بهروز لک و نفیسه محمدی به عنوان اعضای علی البدل شورای مرکزی، عزت الله بوربور، مریم مرشدی و مهدی محمدی نیا در جایگاه بازرسان و علی اکبر لعلنیا عضو علی البدل بازرسی انتخاب شدند.
قابل ذکر است برنامه مجمع پنجم به صورت پخش زنده از شبکه های اجتماعی آپارات پخش شد که مطالب مطرح شده در جلسه به صورت کامل مستقیما پخش و هم اکنون نیز در اختیار اعضا و علاقمندان می باشد.
علاوه بر این در این مجمع عمومی مطرح شد که پایان سال 1401، کنگره ملی شورای ائتلاف برگزار خواهد شد.
قدیمی معاون استانهای شورای ائتلاف، در پنجمین مجمع عمومی جمعیت وفادارن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شورای ائتلاف، جبههای است که تعدادی از احزاب و شخصیتهای انقلابی آن را تشکیل دادهاند، گفت: از زمان تشکیل شورای ائتلاف (تیرماه 1397)، مشغول کارهای اجرایی، تشکلیاتی و انتخاباتی شدیم. در این مسیر لطف خدا شامل حال شورای ائتلاف شد و توانستیم تشکیلاتی را در سطح کشور سازماندهی کنیم. ما ادعا میکنیم بزرگترین تشکیلاتی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور هستیم.
معاون استانهای شورای ائتلاف گفت: در سامانه ائتلاف، تا به امروز 310 هزار نفر ثبتنام کردهاند و آماده همکاری با شورا هستند. همچنین در همه شهرستانها، شوراهای ائتلاف تشکیل شدهاند و بعد از انتخابات هم جلسات شورای مرکزی و استانی به طور مرتب ادامه داشته و خواهد داشت.
وی گفت: شورای ائتلاف از روزی که تشکیل شد، بنا را بر این گذاشت تا بتواند تمام دلسوزان انقلاب را با وجود اختلاف سلیقه با یکدیگر همراه کند. از عوامل مؤثر در پیروزیهای انتخاباتی نیز همین موضوع وحدت است.
قدیمی در خصوص تأثیرات ایجاد وحدت گفت: وحدت دو تاثیر مهم دارد. نخست اینکه میتواند تمام توانهای مجموعه را در یکجا جمع کند. دوم آنکه اثر اعتقادی دارد که بسیار مهمتر از مورد اول است. خداوند با توجه به تلاش نیروهای انقلابی، به رفتار و کارشان برکت میدهد. وی افزود: میدانید که شورای ائتلاف، برای اولین بار در کنار موضوع وحدت، برخی فرایندها را نیز تغییر داد.
قدیمی در تبیین گفتههایش افزود: مردم انقلابی ایران اسلامی، با ارسال نامههایی، میخواستند تا آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند. این نامهها، را رئیس شورای ائتلاف جناب آقای حداد عادل خدمت جناب آقای رئیسی ارسال کردند. با توجه به شواهد بنای پیروزی قبل از ثبت نام گذاشته شد. ما تشکیلاتی را راه انداخیتم و مردم به آن توجه کردند؛ لذا نباید این مجموعه را دچار چند دستگی کنیم.
قدیمی به حاشیههایی که حول شورای وحدت و شورای ائتلاف ایجاد شده است اشاره کرد و افزود: ما در سطح استانها به شورای ائتلاف استانها اجازه اختلاف ندادیم. 90 درصد اعضای تشکیلدهنده شورای وحدت، اعضای شورای ائتلاف است. با این وجود دو اسم بودن دچار اختلاف است؛ اما اهداف یکی است. باید تلاش کنیم روشها و سلایق را یکسان کنیم. به هر حال نیروهای انقلابی، اختلاف در جریان انقلاب را بر نمیتابند.
وی در ادامه گفت: یکی از ارکان در مرکز، استان و شهرستانها، اعضای هیئت مؤسس هستند. این افراد در استانها و با توجه به گستردگی آن، بین هفت الی 9 نفراند. رکن دوم، شورای ائتلاف احزاباند که عضو ثابت شورا هستند. همچنین رکن سوم، اعضای انتخابی شورای ائتلاف استان است.
وی افزود: احتمالا پایان سال 1401، کنگره ملی شورای ائتلاف، با حضور 3 هزار نفر برگزار خواهد شد. خواهشمندم که دوستان و همکاران، یکدل و همدل باشند. شورای ائتلاف یک حزب نیست؛ چه بسا اختلاف سلایقی وجود داشته باشد، با این وجود جملگی میدانیم که هدف اصلی ما هیچگاه تغییر نمیکند.
انتهای پیام /