پیروز حناچی
پیروز حناچی
ایسنا نوشت: تاکنون آمارهای متفاوتی درباره تعداد ساختمان های ناایمن در تهران اعلام شده و درحالی که بحث برای انتشار عمومی لیست 129 ساختمان ناایمن مطرح است، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران از وجود 16 هزار ساختمان ناایمن در پایتخت خبر می دهد. اما در این بین ساختمان هایی همچون ساختمان 153 هم هستند که با وجود اینکه در لیست ناایمن ها قرار ندارند ولی با تغییر کاربری های غیرقانونی و...
غلامحسین معماریان، استاد معماری دانشگاه علم و صنعت گفت: در شرایط فعلی یک خواسته داریم و آن هم اینکه وزارت راه و شهرسازی و شهرداری شیراز، فهرست بناهای تملک شده در بافت تاریخی و طرحهای مطالعاتی و مصوب در این 360 هکتار را اعلام کنند. علاوه بر اینها میراث فرهنگی هم که اعلام میکند قصد حفاظت دارد.
بهاره آروین، عضو پیشین شورای شهر تهران معتقد است فساد در مجموعه شهرداری تهران تا رگ و پی آن ریشه دوانده است.
بهاره آروین، عضو پیشین شورای شهر تهران معتقد است فساد در مجموعه شهرداری تهران تا رگ و پی آن ریشه دوانده است.
اقتصادنیوز: شهردار پیشین تهران در گفت و گو با اکوایران روش های اجرا شده از سوی مدیران شهری برای مبارزه با فساد در مجموعه شهرداری تهران را توضیح میدهد.
آیت الله علی معلمی در نامهای به استاندار مازندران خواستار بازگشت معلم قائمشهری به کلاس درس شد.
جماران از «یبزگشت به کار» خانم معلم پخشکننده موسیقی «گنگستر شهر آمل» در مدرسه، در پی پیگیری حجت الاسلام و المسلمین علی معلمی امام جمعه قائمشهر و نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری، خبر داد.
مهر نوشت: تراکم بالا و بلندمرتبه سازیهای خارج از چارچوب و بیاندازه، کلانشهرهای کشور را با مشکلات زیادی از جمله آلودگی، ترافیک و ازدحام جمعیت و شهروندان را با مشکلات عدیده اجتماعی روبهرو کرده است.
تراکم بالا و بلندمرتبه سازیهای خارج از چارچوب و بیاندازه، کلانشهرهای کشور را با مشکلات زیادی از جمله آلودگی، ترافیک و ازدحام جمعیت و شهروندان را با مشکلات عدیده اجتماعی روبهرو کرده است.
در کاریکاتور منتشر شده شارلی ابدو درباره زلزله در ترکیه، ساختمانهای مخروبه کشیده و روی آن نوشته شده است: «نیازی به ارسال تانک نیست».
روزنامه اعتماد نوشت: مناطق جنوبی تهران با مشکلات بسیاری مواجه هستند و بافتهای فرسوده و ساخت و سازهای نامناسب خطر را در این مناطق افزایش میدهد. لازم است این خطرات و شیوههای آمادگی در برابر آن مدام در رسانهها بازتاب پیدا کند تا قبل از اینکه فاجعه نزدیکمان بشود، علاجی برای مقابله و آمادگی با آن تدارک دیده شود.
مجموعه دادههای اطلاعاتی یک واقعیت عریان را برای کشورهایی که به نوعی با این پدیده طبیعی دست به گریبانند، یادآور میشود و آن اینکه زلزله از آنچه که فکر میکنیم به ما نزدیکتر است. مدیران ایرانی هم باید بدانند این خطری است که امکان وقوع آن، هر لحظه ممکن است.
مسئول شبکه لرزهنگاری استان کرمانشاه گفت: هیچ روند غیرطبیعی در وضعیت لرزهای منطقه زاگرس و کرمانشاه بعد از زلزله ترکیه ایجاد نشده و گسلهای این دو منطقه از هم مجزا هستند.
سازمان جهانی بهداشت میگوید تعداد قربانیان زمینلرزه بزرگ جنوب ترکیه و شمالغرب سوریه ممکن است حتی هشت برابر شود.
مناطق جنوبی تهران با مشکلات بسیاری مواجه هستند و بافتهای فرسوده و ساخت و سازهای نامناسب خطر را در این مناطق افزایش میدهد. لازم است این خطرات و شیوههای آمادگی در برابر آن مدام در رسانهها بازتاب پیدا کند تا قبل از اینکه فاجعه نزدیکمان بشود، علاجی برای مقابله و آمادگی با آن تدارک دیده شود.
دادههای زمیننگاری از ترکیه نشان میدهد که فقط طی 1 ساعت 7 زلزله جدید در جنوب ترکیه با قدرتهای بیش از چهار تا پنج ریشتر رخ داده است./ عصر ترکیه