پیروز حناچی
پیروز حناچی
در حالی که مدیران سوار بر مدیریت شهری تهران در شورای پنجم یکدست اصلاح طلب و در همسویی کامل با دولت دوازدهم بود، قدم جدی و موثری برای بهبود کیفیت هوای پایتخت برنداشت؛ در ژستی طلبکارانه میخواهند همه کاسه کوزه ها را بر سرمدیران فعلی بشکنند!
ایسنا نوشت: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای تهران هم اکنون با میانگین 165 و در شرایط ناسالم است همچنین 28 ایستگاه در شرایط آلوده قرار دارند که از این تعداد شرایط 26 ایستگاه به رنگ قرمز و دو ایستگاه به رنگ بنفش درآمده است.
هم میهن نوشت: پیروز حناچی، شهردار سابق تهران گفت: معتقدم نباید مسائل کارشناسی را کنار بگذاریم چون تیم قبلی این موضوع را تعقیب میکرد. دوستان راضی هستند موتور دوچرخه بنزینی در خطوط دوچرخه حرکت کند اما مسیر دوچرخه را تعقیب نکنند درحالیکه در دنیا شهرهای معتبر برای توسعه مسیر پیاده و دوچرخه با همدیگر رقابت میکنند.
رئیس ستاد مدیریت بحران در میراث فرهنگی با بیان اینکه ایران سرزمین بیقراری است، گفت: در زلزله بم بیشتر کشتهها در ساختمانهای جدید بود.
افکار عمومی در سالهای اخیر نسبت به حضور زنان در صندلیهای شورای شهر، پارلمان تصمیمگیر شهری نیز حساستر شده است. اصلاحطلبان ششزن را با خود در شورایشهر همراه کردند و اصولگراها در شورای پنجم، چهارزن.
افکار عمومی در سالهای اخیر نسبت به حضور زنان در صندلیهای شورای شهر، پارلمان تصمیمگیر شهری نیز حساستر شده است. اصلاحطلبان ششزن را با خود در شورایشهر همراه کردند و اصولگراها در شورای پنجم، چهارزن.
"پیروز حناچی"، شهردار سابق تهران در حالی زمینه اصلی اعتراضات اخیر را مسائل اقتصادی عنوان کرده است که مردم کارنامه این شخص را با ناکارآمدی و گرانفروشی در شهرداری میشناسند...
عصرایران نوشت: این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد.
عصر ایران نوشت که در دولت دوم حسن روحانی هم ابتدا یک چهره کاملا سیاسی برای شهرداری تهران انتخاب شد و بعد از ماجراهایی که مجال ادامه کار را از او (محمد علی نجفی) ستاند این تصور غالب شد که بهتر است شهردار تهران غیرسیاسی باشد و در ادامه محمد علی افشانی و پیروز حناچی شهردار تهران شدند.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: هر چند شهرداری تهران نهادی خدماتی - اجتماعی و غیر سیاسی است و امتیاز روزنامه آن هم در ابتدا عنوان سیاسی نداشت اما شهردار تهران سیاسیترین مقام غیر سیاسی ایران است!
این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد و وظایف آن در عرصههای خدماتی و اجتماعی و از زمان کرباسچی به این سو فرهنگی نیز تعریف شود. علیرضا زاکانی البته از ساخت قریب 200 هزار خانه هم سخن گفته...
اواخر سال 1398 زمزمههایی نیز درخصوص احداث آپارتمانهای 25 متری مطرح شد که بعدا مسئولان شهری گفتند که از این عدد سوء برداشت شده است.
ضوابط ساخت و ساز اجازه ساخت واحدهای با متراژ حداقل 35 متری را به سازندگان داده اما عملا کمتر کسی نسبت به ساخت یا خرید این واحدها تمایل نشان میدهد. بر این اساس در شهر تهران تعداد آپارتمانهای 30 تا 40 متر چندان زیاد نیست و سهم این واحدها از معاملات مسکن در مهرماه 1401 فقط 3.4 درصد بوده است.
در حال حاضر شهرداری برای ساخت واحدهای کمتر از 35 متر مجوز صادر نمیکند. با این حال 3.4 درصد معاملات به آپارتمانهای 30 تا 40 متر و 0.4 درصد معاملات به واحدهای کمتر از 30 متر تعلق دارد. بررسیها نشان میدهد عمده واحدهای 30 تا 40 متر عمدتا در منطقه 10 و محلههایی همچون جیحون، دامپزشکی، سلسبیل، کارون و نواب واقع شده است.