پیروز حناچی
پیروز حناچی
"پیروز حناچی"، شهردار سابق تهران در حالی زمینه اصلی اعتراضات اخیر را مسائل اقتصادی عنوان کرده است که مردم کارنامه این شخص را با ناکارآمدی و گرانفروشی در شهرداری میشناسند...
عصرایران نوشت: این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد.
عصر ایران نوشت که در دولت دوم حسن روحانی هم ابتدا یک چهره کاملا سیاسی برای شهرداری تهران انتخاب شد و بعد از ماجراهایی که مجال ادامه کار را از او (محمد علی نجفی) ستاند این تصور غالب شد که بهتر است شهردار تهران غیرسیاسی باشد و در ادامه محمد علی افشانی و پیروز حناچی شهردار تهران شدند.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: هر چند شهرداری تهران نهادی خدماتی - اجتماعی و غیر سیاسی است و امتیاز روزنامه آن هم در ابتدا عنوان سیاسی نداشت اما شهردار تهران سیاسیترین مقام غیر سیاسی ایران است!
این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد و وظایف آن در عرصههای خدماتی و اجتماعی و از زمان کرباسچی به این سو فرهنگی نیز تعریف شود. علیرضا زاکانی البته از ساخت قریب 200 هزار خانه هم سخن گفته...
اواخر سال 1398 زمزمههایی نیز درخصوص احداث آپارتمانهای 25 متری مطرح شد که بعدا مسئولان شهری گفتند که از این عدد سوء برداشت شده است.
ضوابط ساخت و ساز اجازه ساخت واحدهای با متراژ حداقل 35 متری را به سازندگان داده اما عملا کمتر کسی نسبت به ساخت یا خرید این واحدها تمایل نشان میدهد. بر این اساس در شهر تهران تعداد آپارتمانهای 30 تا 40 متر چندان زیاد نیست و سهم این واحدها از معاملات مسکن در مهرماه 1401 فقط 3.4 درصد بوده است.
در حال حاضر شهرداری برای ساخت واحدهای کمتر از 35 متر مجوز صادر نمیکند. با این حال 3.4 درصد معاملات به آپارتمانهای 30 تا 40 متر و 0.4 درصد معاملات به واحدهای کمتر از 30 متر تعلق دارد. بررسیها نشان میدهد عمده واحدهای 30 تا 40 متر عمدتا در منطقه 10 و محلههایی همچون جیحون، دامپزشکی، سلسبیل، کارون و نواب واقع شده است.
شهردار سابق تهران گفت: در واقع سیستم یک معذرتخواهی به مردم بدهکار است. اگر خون از دماغ کسی به عمد و غیرعمد بیاید مسوولیتش با مسوولان است. این جزو آموزههای دینی ماست.
اقتصادنیوز: پیروز حناچی شهردار پیشین تهران در گفتوگو با اعتماد به بررسی حوادث اخیر پرداخت.
اقتصادنیوز: بازخوانی نشست بیش از 90 نفر از اساتید دانشگاه تهران، زمینه ها، راهکارها و علت وقوع اعتراضات مهرماه را پیش روی دولت سیزدهم قرار می دهد.
در حالی که اعتراضات بعد از فوت مهسا امینی در شهرهای ایران، رو به کاهش دارد، در 12 مهرماه «خانه گفتوگوی دانشگاه تهران»، نشستی را با حضور 90 استاد دانشگاه تهران در تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار کرد. این نشست در حالی صورت گرفته بود که برخورد با اساتید و دانشجویان دانشگاه شریف، حضور وزیر علوم در این دانشگاه و دلجویی رئیس دانشگاه از آنان را به دنبال داشت.
بازخوانی نشست بیش از 90 نفر از اساتید دانشگاه تهران، زمینه ها، راهکارها و علت وقوع اعتراضات مهرماه را پیش روی دولت سیزدهم قرار می دهد. محور مشترک این اساتید، استقلال «دانشگاه ها» برای تبدیل به مکان طرح انتقادات و ارائه راهکار حل مسائل کشور است.
«خانه گفتوگوی دانشگاه تهران» با حضور 90 نفر از اساتید دانشگاه تهران از رشتهها و گرایشهای فکری به آسیبشناسی علمی تحولات و اغتشاشات اخیر پرداخت.