پیشنهاد دانشگاه خوارزمی برای حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه
در نشست فوق العاده روسای دانشگاههای استان البرز، مصوبه ستاد کرونا و نحوه برگزاری حضوری کلاسهای آموزشی دانشگاههای این استان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، دکتر عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی و رئیس شورای روسای دانشگاههای استان البرز در این نشست در خصوص مصوبه ستاد کرونا و نحوه برگزاری حضوری کلاسهای آموزشی گفت: شیوه برگزاری حضوری کلاس ها برای هر دانشگاه متفاوت است و حضور دانشجویان با توجه به شرایط منطقه و میزان واکسیناسیون و شرایط هر دانشگاه و تصمیم شورای استان انجام میشود و شیوه نامه هر دانشگاه بعد از تایید ستاد کرونای استان البرز اعلام می شود.
وی در ادامه افزود: شورای استان مسئولیت سنگینی دارد. وی با اشاره به جلسه یکشنبه با وزیر علوم ادامه داد؛ به طور مشخص در خصوص مصوبه ستاد کرونا و حضوری شدن کلاسها، درخواست کرد که دانشگاهها از مصوبه ستاد کرونا عدول نکنند و جنبههای مختلف حضور دانشجو باید دیده شود.
دکتر محمد حسین عبدالهی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی در خصوص شیوه پیشنهادی دانشگاه خوارزمی در رابطه با آموزش حضوری گفت: با توجه به ضرورت ایجاد شرایط لازم برای تشکیل حضوری کلاس ها مثل، واکسیناسیون دانشجویان و کارکنان و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب و ایاب و ذهاب و رعایت چارچوب لازم جهت سلامت و فعالیت فرهنگی و ورزشی و آزمایشگاهی، پیشنهاد ما حضور تدریجی دانشجویان طی پنج مرحله است. در فاز اول در صورت مهیا بودن امکانات رفاهی دانشجویان ارشد و دکتری برای فعالیتهای آزمایشگاهی در اولویت اول حضور می باشند. فاز دوم در صورت واکسیناسیون کامل و وضعیت مناسب دکتری حضوری باشد. فاز سوم دروس عملی مقطع کارشناسی ارشد در صورت شرایط مناسب و بهداشتی حضوری باشد، فاز چهارم نیز کلاسهای دانشجویان کارشناسی ارشد به صورت ترکیبی یعنی حضوری و مجازی برگزار شود و فاز پنجم تمام مقاطع حضوری باشد.
دکتر سعید احدزاده رئیس دانشگاه فرهنگیان استان البرز اظهار کرد: طبق اعلام وزارت علوم در تابستان، مبنی بر مجازی بودن ترم اول، ما برنامه ها را بر اساس آموزش مجازی تنظیم کردهایم و تغییرات موجب چالش در برنامهریزیها می شود. وی به مشکلات پیش روی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت؛ اگر کلاس حضوری شود استفاده از سلف و خوابگاه با شرایط قبل از کرونا شایسته نیست و ارتقا سطح خدمات ضروری است و در زمینه خرید مواد غذایی از طریق سامانه ستاد وزارت علوم نیز محدودیت زمانی وجود دارد، بنابراین دانشگاه فرهنگیان برنامه حضور دانشجویان ورودی 97 را در اولویت قرار می دهد.
دکتر حامد باقری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان البرز نیز گفت: در دوران کرونا کلیه کلاس های عملی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی حضوری بوده است و در حال حاضر با مراکز بهداشت هماهنگی شده تا واکسیناسیون عمومی اساسی انجام شود و در حال پیگیری و ارزیابی نحوه آموزش و آمادگی برگزاری کلاسهای حضوری در 10 روز آینده هستیم.
دکتر اصغر ترکیان رئیس دانشگاه فنی حرفهای استان البرز با بیان اینکه دانشگاه فنی حرفه ای به دلیل اهمیت کیفیت آموزشهای مهارتی به دنبال حضوری شدن کلاسها است گفت: با توجه به مسائل و چالشهای موجود، نیاز است به تدریج این کار صورت گیرد ولی با توجه به ضرورت ارائه خوابگاه و غذا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در حال حاضر امکان حضوری شدن کلاس ها میسر نمی باشد و از مرکز نیز شیوه نامه ای ابلاغ نشده است.
اصغر امیری نماینده دانشگاه پیام نور استان البرز با بیان اینکهدانشگاه پیام نور هویت مجازی دارد و تغییر برنامه موجب اختلال در برنامه ریزی آموزشی دانشگاه میشود، اظهار کرد: قطعا پیک ششم کرونا هم در پیش است، ضرورت دارد بازگشایی دانشگاه های علوم پزشکی در اولویت باشد زیرا واکسیناسیون کامل انجام شده ولی هنوز حضوری نشده است لذا با توجه به رنگ بندی استانها ابتدا کلاس های عملی و در مرحله بعد آموزش حضوری به صورت گام به گام و تدریجی باشد.
انتهای پیام