چرا کاریکاتور درعا در زاهدان کشیده نشد؟+ عکس
جریان ضدانقلاب از هفته گذشته برای سالگرد حوادث تروریستی 8 مهر 1401 در زاهدان، فراخوان تجمع منتشر کرده بودند. پس از بی اعتنایی مردم به این فراخوان، معاندین برای توجیه شکست خود، متوسل به دروغ شدند.
سرویس سیاست مشرق - پس از حادثه تروریستی زاهدان در 8 مهر 1401، رسانههای ضدانقلاب در شبکه های اجتماعی تلاش کردند تا وضعیت سیستان و بلوچستان را بحرانی به نمایش گذاشته و با کمک برخی عناصر فریب خورده چون عبدالحمید این استان را به مرز آشوب بکشند.
هدف از این اقدام تبدیل زاهدان به شهری جنگ زده چون درعا و مشابهت سازیهای تاریخی با سوریه بود!
در آستانه سالگرد آشوبها در این استان ضدانقلاب بار دیگر تلاش کرد با برنامهریزی دقیق دوباره فراخوان زده و پروژه جنگ شهری را استارت بزند که اینبار هم مردم به فراخوان های آنها بی اعتنایی کردند.
بررسی رسانههای معناد نشان میدهد که جریان ضدانقلاب از هفته گذشته برای سالگرد حوادث تروریستی 8 مهر 1401 در زاهدان، فراخوان تجمع منتشر کرده بودند.
عبدالغفار نقشبندی هم که پیشتر از کشور متواری شده بود و اکنون مشغول لیدری یک کروهک تروریستی از خارج از مرزها میباشد، با انتشار یک ویدیو مردم زاهدان را تحریک به تجمع اعتراضی در روز جمعه کرده بود.
ارتش سایبری نیز در فضای مجازی هم با هشتگ زنی، مردم سیستان و بلوچستان را دعوت به حضور در این تجمعات کردند، معاندین در این راستا از هشتگهایی نظیر «بلوچستان اشغالی» استفاده میکردند.
طراحی سالگرد اغتشاش در زاهدان با ایام میلاد پیامبر (ص) و هفته وحدت هم زمان شد؛ واکنش مثبت مردم در مناطقی چون استان کردستان و سیستان و بلوچستان به جشنهای هفته وحد و بی تفاوتی به فراخوان ضدانقلاب باعث شد تا نمایشی دروغین بدون هیچ تماشاگری اکران شود.
گزارشات حکایت از آن دارد که پس از برگزاری نمازهای جمعه اهل سنت در زاهدان، گروههایی با معدل جمعیتی 30 تا 100 نفره تجمع کردند و ضمن شعاردهی به سمت ماموران سنگپرانی کردند؛ اما در نهایت تیر این تحرکات به سنگ خورده و دقایقی بعد وضعیت شهر زاهدان آرام گزارش شد.
اما براندازان با انتشار و بازتاب ویدیوهای قدیمی به این تجمعات ضریب دروغین داده و تلاش کردند تا موج اعتراضات به سایر شهرها کشیده شود.
به عنوان مثال روز پنجشنبه در یک انفجار تروریستی منطقه بلوچستان پاکستان، حداقل 52 نفر کشته و دهها تن زخمی شدند. معاندین حتی تصاویر مجروحان این انفجار را به جای تجمعات روز جمعه زاهدان جا زده و به دروغ مدعی شلیک مستقیم به کودکان زاهدانی شدند.
تصویر مربوط به کودک مجروح در حادثه تروریستی بلوچستان پاکستان
اما انتشار تصاویر مختلف از شهر زاهدان حاکایت از وضعیت عادی و آرام داشت، وضعیت کاریکاتوری، میان واقعیت میدانی روز گذشته زاهدان و فضاسازی دروغین بی بی سی و اینترنشنال و رادیو فردا و صدای آمریکا، به شکل مقایسه ای و تصویری مستند سازی شده و نشان داد چگونه میتوان با مهندسی روانی اذهان عمومی را دچار تردید کرد.
در شرایطی که دشمن سعی داشت شهر زاهدان را به موقعیت استراتژیک برای تروریستها تبدیل کند، شجاعت مرصادگونه نیروهای مدافع امنیت و نیز هوشیاری مردم این شهر باعث شد تا آرامشی مثال زدنی در این استان شکل بگیرد.