چند نفر از تهرانیها با وجود کرونا اتوبوس سوار میشوند؟
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در نشست خبری به تشریح تمهیدات این سازمان برای مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، محمود ترفع، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در ششمین نشست خبری آنلاین با اشاره به اقدامات انجام شده در این سازمان به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت: از روز شنبه هفته جاری با آغاز فعالیت دو سوم کارمندان و برخی از صنوف سعی شد با ظرفیت کامل خدمات رسانی به شهروندان به ویژه در خطوط تندرو انجام شود اگرچه هنوز مدارس و دانشگاهها تعطیل هستند و تعداد زیادی از خطوط مطابق با روزهای عادی مسافر ندارند، اما خطوط تندرو در این ایام حجم زیادی از مسافر را جابجا میکند.
وی با بیان اینکه تراکم در خطوط تندرو و پر مسافر زیاد است، افزود: ظرفیت کامل ناوگان از روز شنبه مورد استفاده قرار گرفته است، در خط یک و 7 تندرو تعداد زیادی مسافر طی روزهای گذشته جابجا شدهاند که برای تحقق فاصله گذاری اجتماعی از خط 4 که بیشتر مسیر بزرگراهی را طی میکند و با توجه به تعطیلی دانشگاهها مسافر کمتری دارد برای خطوط پر مسافری همچون خط یک و هفت کمک گرفته شده است.
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در پاسخ به پرسشی درباره آمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از بیماری کرونا سازمان اتوبوسرانی توضیح داد: خوشبختانه آمار مبتلایان به این بیماری کاهش پیدا کرده است، پیشتر بیش از 50 نفر از پرسنل کرونا مثبت بودند، اما درحال حاضر 49 نفر از پرسنل کرونا مثبت هستند که تعدادی از آنها بهبود پیدا کردند، تعداد فوتیها همچنان همان دو نفر است. البته 28 نفر با توجه به اجرای طرح غربالگری مشکوک به ابتلا به کرونا هستند.
ترفع با تاکید بر اینکه کیفیت سرویس دهی در این بخش مناسبت است، عنوان کرد: البته در برخی اوقات شهروندان نیز فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمیکنند به شکلی که مثلا در ایستگاه چهار راه ولیعصر که خطوط مترو و تندرو با یکدیگر تلاقی دارند و جزو ایستگاههای پر مسافر است این امر قابل مشاهده نیست.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اتوبوسهای خالی به حد کافی بین مسیر پیش بینی شده است، گفت:، اما گاهی مردم برای سریعتر رسیدن حاضر به رعایت فاصله اجتماعی نیستند و سوار اتوبوسهای پر و شلوغ میشوند. حتی گاهی دو اتوبوس به صورت هم زمان به ایستگاه میرسد، ولی شهروندان همان اتوبوس اول شلوغ را سوار میشوند.
کنده شدن علامتهای فاصله گذاری اجتماعی در اتوبوسهای خطوط تندرو موضوع دیگری بود که ترفع به آن اشاره و عنوان کرد: بسیاری از علامتهای فاصله گذاری اجتماعی در پایان شیفت کاری نبودند البته نمیتوان گفت این علایم به عمد کنده شده است.
- بیشتر بخوانید:
- چگونه از آتش گرفتن خودرو در پارکینگ جلوگیری کنیم؟