شنبه 3 آذر 1403

کاربردی‌شدن پایان‌نامه‌ها به کمک پارک‌های علم و فناوری

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
کاربردی‌شدن پایان‌نامه‌ها به کمک پارک‌های علم و فناوری

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، سجاد محمدعلی‌نژاد در جریان بازدید از پارک علم و فناوری استان قم اظهار داشت: پارک‌های علم و فناوری علاوه بر این‌که محور و رکن اصلی زیست‌بوم فناوری استان‌ها را تشکیل می‌دهند، باید در حوزه‌های تخصصی که مزیت نسبی دارند نیز در سطح ملی نقش‌آفرین و صاحب رأی باشند.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی ما درمعاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم این واقعیت است که روند توسعه کمی و کیفی واحدهای فناور و سهم آن‌ها در اقتصاد کشور متناسب با انتظارات مقام معظم رهبری نیست، لذا در اجرای سیاست‌های ابلاغی باید جدیت بیشتری داشته باشیم که به نظر من از دو طریق و به‌طور همزمان می‌توان آن را محقق کرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم خاطر نشان کرد: ابتدا با افزایش و تعمیق روابط پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها تلاش کنیم ورودی‌های پارک‌ها افزایش پیدا کند.

محمدعلی‌نژاد گفت: به همین منظور، یکی از برنامه‌های معاونت فناوری تلاش برای جهت‌دهی به پایان‌نامه‌های دانشجویی است. چه بسا، یک پایان‌نامه دانشجویی با راهنمایی و مشاوره درست بتواند در مسیر ایجاد کسب و کار فناورانه قرار بگیرد و علاوه بر خود دانشجو، استاد و دانشگاه نیز از مزایای آن منتفع شوند.

وی افزود: با توجه به این‌که متاسفانه ما در کشور چندان در خلق فناوری موفق عمل نکرده‌ایم، لذا شکل‌گیری ارتباطات چندسویه می‌تواند عرصه ظهور فناوری‌های جدید و قابل عرضه در سطح کشور باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، نیاز محور شدن ایده‌ها و محصولات فناورانه مورد حمایت پارک‌ها و سایر بازیگران زیست‌بوم فناوری را یکی دیگر از اولویت‌های این معاونت عنوان کرد و گفت: احصاء نیازهای مجموعه‌های صنعتی از طریق تقویت ارتباطات پارک‌ها با مجموعه‌های صنعتی و هدایت حمایت‌ها و مزایای قانونی به سمت طرح‌ها و محصولاتی که با هدف تأمین نیازهای فناورانه حوزه صنعت ارائه شده‌اند نیز باید در دستور کار پارک‌های علم و فناوری کشور قرار بگیرد.

محمدعلی‌نژاد گفت: من معتقدم برای تحقق این موضوع پارک‌های علم و فناوری در استان‌های مستعد و با ظرفیت بالای دانش‌بنیانی مانند قم باید جدای از نقش استانی در سطح ملی نیز در حوزه‌های تخصصی خود صاحب نقش و نظر باشند. گفتنی است، در ابتدای این جلسه که با حضور اعضای هیأت رییسه پارک، رئیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان و مدیرعامل صندوق کریمه برگزار شد،

رئیس پارک علم و فناوری استان قم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد پارک به بیان آخرین وضعیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان پرداخت. لازم به ذکر است، محمدعلی‌نژاد در بازدید از پارک علم و فناوری استان قم با حضور در فضای استقرار شرکت‌های فناور ارزپلاس، مدرس، سیمرغ، باسلام و مرکز نوآوری و فضای کار اشتراکی از نزدیک در جریان آخرین اقدامات و دستاوردهای آن‌ها قرار گرفت.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت علوم تحقیقات و فناوری

پارک علم و فناوری

آمایش سرزمینی مزیت نسبی پارک علم و فناوری استان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
کاربردی‌شدن پایان‌نامه‌ها به کمک پارک‌های علم و فناوری 2
کاربردی‌شدن پایان‌نامه‌ها به کمک پارک‌های علم و فناوری 3