کدام بازار بیشتر سود داده است؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، روز گذشته، قیمت دلار هرات در پشت خط برای اولین بار به مرز 39 رسید. نشست پرتنش شورای امنیت برای قطعنامه 2231 انتظارات منفی را تقویت کرده بود.
بازار زیر و رو شد
در تهران هم دلار صعودی شروع کرده بود اما توییت ساعت دو جوزپ بورل، بازار را زیر و رو کرد. بازاری که صف خرید بود، در یک ربع از هم پاشید. قیمتها در بازار هرات و تهران نزولی شد و دلار در یک ربع 1000 تومان پایین آمد. حباب سکه هم در همین زمان، 600 هزار تومان کاهش داشت.
راز ریزشی شدن قیمت دلار
آنچه که بازار را ریزشی کرد پیامی بود که ساعت دو از توییتر مخابره شد. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا توییت زده: توافق کردیم که برجام را بر اساس مذاکرات وین احیا کنیم.
از ساعت دو به بعد، خریداران غیب شدند، معاملهگران به طعنه میگفتند لاشه برجام از وعده دولتمردان بیشتر اثرگذار بود.
احتمال پولبک وجود دارد؟
معاملهگران درمورد روند آتی تصور میکنند احتمال پولبک وجود دارد. این پولبک یعنی نرخ حمایت را از دست داده و یک برگشت به بالا یعنی همان نقطه حمایتی میزند و دوباره به ادامه روند برمیگردد.
فضای منفی در بازار تبدیل به فضای خبری شده است و ادامه اخبار مثبت برجامی، سد انتظاری در برابر نوسان رو به بالای دلار است. مگر اینکه فضای مثبت برجامی از بین برود.
معاملهگران در روز سهشنبه چارتی را دست به دست میکردند که بازدهی بازارها در 20 سال گذشته را به تصویر کشیده بود. این چارت نشان میداد در 20 سال گذشته، بازارهای پرسود به ترتیب: طلا، مسکن، دلار، خودرو و سود بانکی است. البته این چارت معاملهگران بود و اکوایران نمیتواند مستقلا این را تایید کند.
قیمت دلار و یورو متنوع شد
نکته آخر نرخ تابلو صرافیها بود. قیمت دلار و یورو روی این تابلوها خیلی متنوع شده است، دلار در این تابلوها از 36 هزار و 400 تا 37 هزار تومان نرخ خورده بود. اما تنوع قیمتی یورو خیلی بیشتر بود و از 39 تا 41 هزار روی تابلوها به نمایش گذاشته شده بود.
همچنین بخوانید